Letní kino / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

jak je to možné že to někomu jde i když blbě mě to nejde už někdy od července . co je nové forum stojí to za starou bačkoru.

2. dododo53

dododo53 Expert fóra

Babi, nezlob. Jestli chceš vstávat ve dvě ráno nebo klikat na kino každou hodinku:cry:, abys chytla usmolených patnáct bodíků, pak záviď. Jinak jsme na tom všichni stejně.:cry:

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jak je těžké získat svoji odměnu: Před chvílí mi v kině naskočil velkej rámeček, jako že se bude promítat. Ale ouha. Začalo se připojovat a připojovalo se asi tři minuty. Pak se objevilo hlášení, že spojení se serverem bylo bůhvírpoč přerušeno. Protože jsem tvrdohlavá, zkusila jsem znovu. Znovu rámeček a dlouhé připojování, teď se slibným: čekej, prosím, na konci kterého: Momentálně není žádné video k dispozici... Tak kdo z koho dělá vola?>:(

4. gazela52

gazela52 Aktivní autor

I já mám úplně stejnou zkušenost.

5. Ria30.

Ria30. Guest

Dobré ránko prajem,tak mne sa nejakým zázrakom podarilo pozrieť práve jednu reklamu,bodíky pripísanéxD
    A kedy to šlo u mňa naposledy ozaj nepamätám,a ani anketa ma veru nenavštívila.
    Takže to chce len trpezlivosť,skúšať a možno sa raz pošťastí;)Držím pršteky,aby sa vám pripisovali,čo najviac bodíkov:)

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnes jsem jako každý den vlezl do kina a vyskočila na mě anketa. V pořadí už druhá :). Dala 30 bodů, takže spokojenost ;). Reklama už hodně dlouhou dobu žádná, ale anketa se objevuje, tak aspoň něco :D.

7. haloween

haloween Pisálek fóra

Mě už kino nejde asi dva měsíce. Že by ho rekonstruovali????;)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte tak u mňa včera ráno premietali reklamu futbalu.Bodíky pripísalo a dnes ráno tiež.Ale dala sa pozerať len jedna reklama.Skúsil som to dnes viac krát pozrieť ale pripísalo len jeden krát.Ale nevadí lepšie 2florény ako s tŕňom do oka.Zajtra pôjdem pozrieť znova.

9. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Já mám již 2 týdny velký rámeček, pod ním nápis "shlédni celou reklamu a po stisknutí X dostaneš body". Bohužel, reklama se stále načítá a nakonec mě to vyhodí. Určitě je to porucha a mělo by to být nahlášeno.

10. xKatka

xKatka Rádoby autor

Ne že bych chtěla být škodolibá - ale léto nám již skončilo takže letní kino též..... i když: ono vlastně ani nezačalo pořádně hrát>:(
    Nyní trochu vážněji: firmy si zadávají reklamní spoty tam,kde osloví co nejširší okruh potenciálních zákazníků - takže inzeruje v tisku,tv,rozhlase.... těch pár tisícovek hráčů v české lokaci je moc nevytrhne ani to pro ně není lukrativní..
    Přání,aby se u nás promítaly reklamy cizojazyčné,pro naši lokaci neurčené - hlavně když to bude sypat FL,je zcestné - o tuto "propagaci" zase zcela evidentně nemají zájem inzerující firmy,už proto,že za to určitě BP bude chtít zaplatit:p
    A mezi námi:my nechceme platit za hru reálnými penězi a cizí firma si má platit reklamu za těžký peníze v lokaci,kde své zboží vůbec neprodává????

11. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Kino ne a ne jit tohle bylo napsané: Žádné video není bohužel momentálně k dispozici. Zkus to prosím později.ale reklamu davaj na zacatku to jim jde ale v kině neeeeeeeeeeeeeeeee.>:(

12. elen22*

elen22* Perspektivní autor

Tak ja som pred chvíľou zhliadla reklamu v kine, skúste možno pôjde i vám

Ria30. tohle ocenil(a).
  13. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

U mne totéž, co popisuje gazela 52 - velký rámeček, dole popis "shlédni celou reklamu a pak zmáčkni X a to je vše. V rámečku se nic neobjeví. Při opakujícím se pokusu, se ukáže ve velkém rámečku známé - čekej a pak momentálně...

14. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahojky hráči teď mi kino pustilo anketu zkuste další třeba je dneska štědřejší:D

15. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

práve som si pozrela video a pripísalo mi body, skúste aj vy;)

elen22* tohle ocenil(a).
  16. badaji

badaji Obyvatel fóra

V mém kině nic a nic a nic.

17. -BigJohn61-

-BigJohn61- Perspektivní autor

nevrona
    Anketu jsem já osobně vyplňoval již podruhé,ale jde o nárazovku,předtím dlouuuuuho nic a před opětovným vyplněním taky dlouuuho nic.....
    normální reklama nikde.....

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

kino pořád nic :(:(:(

19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Podzim je tu a zima za chvíli zaklepe na dveře. To znamená, že letní kino ukončilo svůj provoz a na zimní měsíce se přesune do teplých krajin..:)
    Kdo by chtěl promítat v letňáku...sedět zababušený v dece a v zimních bundách???:sleepy:

20. verapflegerova701

verapflegerova701 Pisálek fóra

Já mám uz týden
    jen bílou obrazovku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.