Letní dovádění světlušek (20.6. - 25.6.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alderonka

alderonka Aktivní autor

Ahojte,
    v začiatku hry ma poriadne zmiatlo fórum, ale teraz musím uznať, že je to v celku pohodová akcia.
    Zatiaľ mám odohraných 10 vzorov, takže si myslím, že sa to v kľude dá.
    Určite mi v prvý deň pomohli bonusy, dnes už idem len na MJZ a minipolíčkach, pritom mám aj nejaké prestoje a dá sa .
    Na noc dnes dávam dlhodobky, nech sa vyspím a nazbieram viac padátok.
    Prajem fajn hru. ;)

PS: stanov mám dosť (pekne padajú zo stromu goji), mne skôr chýbajú termosky...

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Mam vsechny od Makaka splneno a dve dalsi, takze ted uz pojedu jen podle vzoru... ale kolik ceho netusim, vzdycky namelu tolik batohu kolik chce nova hadanka, ono nez se to udela tak je tak akorat dalsi sklizen :)
    Zatim zadne Kolo, zadny bonus... ten darek co jsme ziskali jako kompenzaci ma nejaky limit spotreby, nebo co jsem to tu cetl... ale ja vidim ze mam 4 stejny a tak netusim ktera je ktera a proc bych ho musel pouzit ted...nebo jde jen o to ho vybrat ale pouzit kdykoliv?

evoku57 : diky, no proto :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tassadar11 - jen vybrat a použít kdykoliv ;)

danda-vnovis, Honzulka05 a kaolín11 tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tassadar11
    Mám 3 ve stodole spoustu tejdnů a nic jim tam neschází!o_O

Pitrýsek47, Honzulka05 a elbedna tohle ocenili.
  5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Termosky nejsou problém,ale stany a akční jo,rozpěstováno nemám vůbec,ale mám stav u světlušek 1/15 na stonek,myslel jsem si že to bude jako vždy,ale ne takhle :sleepy::sleepy:

evainfo tohle ocenil(a).
  6. makak-magot

makak-magot Stará škola

Opraveno... 8)

7. elen45

elen45 Magnát fóra

za necelou půlhodinku domelu termosky a bude hotovo 12 úkolů a ještě rozpracuji 13. takže zítra by mohlo být hotovo

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  8. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Zatím hotové dva vzory ( oba o více políčkách), stihnu kolik stihnu, mladšímu mláděti teď rostou první zoubky takže nespí a já nestíhám tolik sklizní co obvykle. S padátky problém nemám, stanů i termosek dostatek takže na noc dám zase akční - ještě 35 minut do sklizně a pak už jdu fakt spát. Kolo štěstí nevydalo nic moc ( a to jsem měla pošetřených asi 9 normálních a skoro 15 party) - snad akorát jeden kupon na pomocníka 24hod stojí za zmínku - ten ale pošetřím. Zítra má starší turnaj a pak jedem na oslavy takže nejspíš ráno hodím komfortní pole alespoň na padátka ( doufám tedy že z komfortních polí budou padat)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  9. makak-magot

makak-magot Stará škola

Za každou rozsvícenou lucernu dostaneš nějakou odměnu (viz první tabulka "Odměny a dodávky za rozsvícení jednotlivých luceren" v popisu akce). Když rozsvítíš potřebné lucerny a klikneš na tlačítko "Uplatnit", dostaneš ještě další, větší odměnu (viz druhá tabulka "Odměny za konkrétní sestavené vzory" ve stejném příspěvku) - a to jsou ty "odměny navíc", co tu o nich někteří píší.
    Písmeno "F" je odpovědí na jednu z hádanek - to jsou ty 4 vzory s otazníkem, u nichž dopředu nevíš, jaké lucerny je potřeba rozsvítit. Buď můžeš zkusit na řešení přijít sama, nebo ti napoví můj starší příspěvek...

10. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Já nevím, nikde jsem nenašla, ale mám rozsvícené všecny lucerny a stonek nikde. Něco jsem přehlídla?

11. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Stačí dotyčného pouze oslovit. Děkuji Skali
    kiloregina

*** odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

Jednotlivé vzory musíš rozsvěcet postupně a vždy u každého vzoru dát ,,uplatnit,, lucerny zhasnou a děláš další vzor, dole ti bude svítit fajfka že tento vzor je již uplatněný ... Některé lucerny musíš rozsvítit třeba 4x ( pro každý jednotlivý vzor znovu)

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/19
    evainfo, burds a makak-magot tohle ocenili.
  12. makak-magot

makak-magot Stará škola

kiloregina: Asi ano - nejspíš popis akce :)
    Tentokráte není cílem rozsvítit všechny lucerny, ale jen ty, ze kterých sestavíš jednotlivé obrazce. Po každém splnění obrazce ti lucerny zhasnou a začínáš znovu. Zkus si najít příspěvek #93 v této diskusi, zkusil jsem to tam trochu popsat.
    A zároveň jsou ve hře 4 obrazce, u nichž dopředu nevíš, jaké lucerny máš rozsvítit (místo obrazce se zobrazuje otazník). Když na ně klikneš, zobrazí se ti hádanky. Pokud bys je nemohla vyřešit, pomůže příspěvek #77.

13. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

U mě se to dělo také všechny lucerničky svítily a nesplnila jsem žádný úkol. Ted' už vím, že hned jak splníš jednu kombinaci musíš tu hru potvrdit takzvaně uplatnit a pokračuješ dál. To všechno co jsem nakombinovala a vrazila do toho (batohy rostlinky stany) o to jsem přišla a můžu začít znovu s pěstováním, ale snad to dám dohromady. Holt vždy to nejde, jak si přejeme. Tak at' se daří ahojky.

makak-magot, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  14. burds

burds Titán fóra

Makak-magot děkuji ti.Jinak bych musela u otazníku dělat všechny lucerničky.Moc jsi mi pomohl.Snad to dodělám uvidím.

Honzulka05, evainfo a Angelica190 tohle ocenili.
  15. schummi1

schummi1 Pisálek fóra

ahoj,jde ten otazník i tak? 50 termoska + 70, 9x stan +1 a 3x batoh ? nebo to musí být přesně podle vašeho vzoru ? dík za odpověd

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hotovo mam jen 7, ale vsechny od Makaka, coz je pak uz jen doplnovani kolecek... hlavne jsem si konecne vsimnul, ze kdyz dodam posledni lucernicku a pockam, ukaze se to tlacitko Uplatnit samo, ale nesmi se spechat...
    I tak je to hodne hloupa zmena, skoda, spousta lidi na to dojede...

17. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Makak magot a Angelica190 děkuji za odpověď, příště budu číst pozorněji.

burds, Honzulka05 a Angelica190 tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hotovo, jdu zprovoznit stonek a zasadit expertní plodiny ;)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké letní dovádění, ale nepřehánět xD no myslela večer u pivka, mě tam snad něco přilili :p. Ještěže jsem si udělala poznámky, co kde z čeho padá, se mi to trochu plete. No už chybí jen 5x batůžky, ještě jsem zasadila zbytek svítících bobulí a čekám na termosky, plantáž už plná zvířátek a v deštním zrají dlouhodobky. Na farmě točím chlívečky a prodávám drahé bobky :D. Akcička se mě líbí, to chtělo trošku změnit ;)
    [​IMG] ...[​IMG] . . . [​IMG] . . . . . . . [​IMG]

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Světluška je náhodou milé zvíře a nesvítí jí prdelka, ale bříško, na kterém má tři proužky. Kromě toho mám pocit, že nesvítí přímo broučci ale larvy na stéblech. A co se týče čtení: Ty jsi přílišné mládě, než abys pamatoval čítanku pro 3. třídu ZDŠ. Jelikož jsem četla od čtyř let, vrhla jsem se na ni, že se konečně něco dozvím o literatuře. Dodnes se traduje historka, že po hodině jsem ji znechuceně odložila (bylo mi asi devět let) a pravila znechuceně, že větší blbinu jsem nečetla a že už se jí ani nedotknu. V rodičích hárala pýcha nad mou inteligencí a nutnost, vysvětlit to nějak kulantně soušce učitelce, Ovšem zapůsobila, že si jeden příběh pamatuju dodneška: V Číně žil chlapec, chudý, tak chudý, že si musel stavět sám chatrč z bambusu. Ale nesmírně prahl po vzdělání a tak studoval po nocích, sám si ostřil brka, vyráběl inkoust z duběnek, taky si vždycky vyprosil cáry papíru (normálně vyžebral, ale spíš ukradl). A co mu chybělo nejvíc, bylo světlo. Měsíční bylo příliš slabé. Tak vzal bambusovou hůl, natřel ji medem, vyrazil do přírody, nasbíral světlušky, nalípal je na hůl a s občasnou výměnou světlušek studoval až do rána. Povídka se jmenovala Student Mao. Jednou jsem to líčila přátelům na sázavě u ohně a kamarád se tak řehtal, že mu shořel spacák.
    A něco k akci? No prosím: Slavně jsem rozsvítila 4 lucerničky, což je dost málo na tak teplé noci. Furt mi připadá, že mám o polovinu méně matroše než kdokoli jinej - a akce mi krásně splývají. Nikdy nevím, jestli mám lávovou vyvřelinou ubít světlušku nebo zapálit dýni....

Naposledy upraveno: 22/6/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.