Letní dovádění světlušek (20.6. - 25.6.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

pitrýsku 47,děkuji za pomoc,tak snad už to půjde,hodně jsem ztratila,3x jsem rosvítilavšechny lucerničky,padátek mám dost,ale rostlinky chybí,,musím dát +1 ,hezkou hru

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  2. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Krásné ráno, mám strašně blbý dotaz. Jak zhasnout špatně rozsvícenou lucernu při hádance? Nebo to mám dodělat a tahle bude jakoby mimo?

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak mám vše hotovo.Nakonec jsem se ukecala díky Satelitovi i na dodělání světlušek.Makakovi dík za pomoc nám všem hůř chápajícím.Prostě on na to "malé šedé" buňky má a já nee.

evainfo, Trepifajksl a satelit tohle ocenili.
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kakaboj - již rozsvícená lucerna nejde zhasnou, jedině aby byla v obrazci navíc rozsvícená, to nevadí, přesto můžeš kombinaci splnit i s tou navíc rozsvícenou
    ;)

satelit tohle ocenil(a).
  5. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Povybírala jsem si odměny které jsem chtěla a teď už jen doplňuji do zbylých vzorů, co stihnu to stihnu, dneska jsem přibližně počítala a už teď mám zbytečný nadbytek akčních a celá akce mi stojí na padátkách - musím konečně našetřit 300 hvězdiček na Legendu protože to stěhování pohárů po farmě mně docela přestává bavit :Đ

Celkově je pro mně akce super - vzhledem mému levelu (79) jsou i odměny celkem atraktivní, zvláště když jsem docela dlouhou dobu nehrála a uteklo mi spousta tajemných stromů a výběhů :) Nicméně si myslím že nebylo nutné dávat vzory s otazníky, nebýt spoluhráčů zde na fóru bych končila akci právě na otazníkách, jinak mi akce přijde srozumitelná, tímto děkuji zdatným luštitelům a rádcům

evainfo, kiki2305 a makak-magot tohle ocenili.
  6. vanessa5

vanessa5 Pisálek fóra

stále nikdo nepřišel na ty hádanky chtěla bych radu díky

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vanessa5 - Ahoj, na předchozí stránce jsi se na to samé už ptala a já ti tam odpověděla. Nemůžeš to to najít ?

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po dovolenkovém jen pěstování jsem se pustila do dodávání vzorů. Díky fóru a nápovědám to jde jak po másle.
    Ještě mi chybí poslední tři kombinace, došla akční.

9. Konakli2010

Konakli2010 Zelenáč fóra

tak mám hotová všechna políčka až na ty otazníky a z těch jsem vedle. Dosud jsem se s nimi nesetkala takže vůbec nevím.

10. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Konakli2010 : už to tu bylo řešené , mrkni na stranu 4 příspěvek 77

Skali tohle ocenil(a).
  11. babina51

babina51 Veterán fóra

makak-magot-díky za nápovědu,dodávání světlušek šlo jako po másle.Všechny řádky jsou hotové,pluskové dekorky mám na ploše,až vyberu odměny tak je vrátím do stonku.Večer dám na plochu rysy-ráno bude dekorka dávat +1 tak ať přibývají.Děsivka také nezahálí.
    FA216...BAHA472(ZB2174)

12. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Akce dodělány. Ale jenom proto, že jsem si vytočila 100% do stodoly a aktivovala jsem zároveň bonus 100% z polí. Takže teď lážo plážo, co potřebuji do úkolů dalších pěstuji ... To horko mi leze na mozek, tak můj příspěvek moc neřešte ;)8)xD

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tááák, dokončuju 12. obrazec a tím končím.
    Prostě bylo moc akcí najednou o_O
    Chci dodělat spíš tu 2. akci, která je kombinací Bubu + Baha ploch.

14. Hanasla

Hanasla Pisálek fóra

Ahoj všem, mám rozsvícený všechny lucerničky a v těch dodáno. Když ted dám uplatnit kombinace lucerny zhasnou a tím pádem musím znova sít, nebo ne, abych dokončila řádek. Předem děkuji za odpověď.

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Finito na všech farmách, do volných políček jsem u posledních čtyř her dodával padátka, bo jich byla přehršel. Na polích celou dobu nebylo nic jiného, než akční, nějaké stromky a kapaciťáky spolu s činčilami. Končil jsem posledním otazníkem a vyplnil jsem zbytky všechno. Dobrá akce. OVŠEM! Děkuji moc a moc Makakovi za jeho obrázky vyřešených otazníků! Ušetřil mi tím spoustu nervů a materiálu
    Děkuji za to, že jsi!:):):)

mirbel46 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, asi takhle: Rosvítíš kombinaci, dáš uplatnit, lucerny zhasnou a jdeš rozsvěcet další kombinaci. Takže potřebuješ dodat další požadované komodity. Pokud nemáš už dostatek akční, tak asi musíš napěstovat další
    ;)

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj a jak jsi lucerny rozsvítila? Jednotlivě nebo podle vzorů (kombinací) a otazníků pod nimi ?

Naposledy upraveno: 24/6/19
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hotovo děkuji Makakovi

19. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak zrovna jsem dokončila světlušky ani nebyl čas pořádně sledovat a počítat díky všem za informace zde jela jsem podle str.4/77 perfekt

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vsechno hotovo, akorat na tu fintu ze vlastne mam padatek prebytek a mohl jsem je davat od zacatku jsem neprisel - tedy nenapadlo mi to, ze sice "odmeny se vyberou jednou" napsano je, ale ze "po dodani vsech vzoru mam utrum" jsem zjistil az u predposledniho vzoru tady na foru :-(

zahradnice4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.