Letní dny 1 - 7 (11.6. - 25.7.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já jsem si spočítala, že na řádek 2 a 3 s dekoracemi potřebuju 200 mincí. Nehrozí, koupím trojku s potřebnými dekoracemi a když bude nějaká zubatá navíc, koupím nějaké dekorace...

-Jara05-, Richards76 a moncicak7070 tohle ocenili.
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

celé to také nedám stále málo padadel:music:

fany2020 a -Jara05- tohle ocenili.
  3. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Lidičky, zítra pokračuje zase Víkendová akce - nezapomeňte nasadit dlouhodobky nebo stromy na Divokou louku a sklidit až zítra po 14té hodině ;) Zase budem shánět paraplíčka xDxDxD

4. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

a je to tady zase, kroužící kytka, informace od kterého LVL si mohu co pořídit, vypnout a znovu zapnout farmu. Už mi to leze krkem. Napraví to někdy RT, nebo budou nadále cvičit naši trpělivost. Nebo jim vynáší víc jiná farma, tak na tuhke kašlou?

danielaloblova a mrkvicka9 tohle ocenili.
  5. davidson00

davidson00 Baron fóra

- ahoj, tak já v unity začala bez problému. Akční jsem si předpěstovala minulý víkend a teď budu jenom čekat na padátka. Ze stromů XXL vypadlo 84 deštníčků. Dala jsem pokrácené borůvky. Zatím pojedu borůvky, lískáče a pak jak to bude u konce vypadat použiji SH.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Na mé farmě akce se rozjela bez problémů. Z hortenzie a pár stromů - 189 deštníčků, do rána tam bude pohanka a potom má oblíbená pomněnka. Doufám, že se zadaří sebrat deštníčky i na příští týden.

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] padatka pripravene aj na tyzden ;)

-Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  8. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

hlavně nasbírat mince na stonky-dekorace snad seženu v obchoduj a daruj

-Jara05- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Stonek na 100% z dekorací už fachčí i na vedlejší farmě a tím končím s pěstováním :p už jen na hlavní dodám padátka do úkolů, bo mám přepěstováno a vyzvednu nějakou dekoraci, určitě se najde někdo, komu se bude hodit při OaD

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já zase visím na padátkách ani dlouhodobky nestačí, prostě mi nepadají, takže opět akci nedodělám, mám jen 4 mince a úkolů už bude málo, nevím, jestli to má cenu se takhle snažit a nic z toho není, těm, kdo má více štěstí na padátka gratuluji.

Naposledy upraveno: 9/7/21
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já letní akci definitivně odpískávám. Padátka naprosto nestačí (z kozlíku mi vypadlo nějaké směšné číslo, už ani nevím kolik přesně) a z akční padá po pár kouscích. Už minulé víkendy jsem doháněla pomocí šlechtěného šafránu a neměla jsem se namáhat. Kdyby tam byla nějaká tolerance, asi bych to ještě zkoušela, ale někdo minule na foru psal, že je potřeba získat všechny mince a to mít určitě nebudu.
    Stonky mám všechny a uvidím, třeba se někdy v budoucnu objeví dekorky v nějakém výprodeji nebo je získám při OaD..

Y_n_O tohle ocenil(a).
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kiki2305, nápodobně. Mám 116 zubatých koleček, protože ty víkendovky prostě nestíhám (podobně jako běžné akce); tj. mám mince na stonek č. 3 a dekorace do něj. Na stonek č. 2 a patřičné dekorace mi ještě 84 chybí. Ty už jaksi v průběhu konání nezvládnu, tož dobrá psovi much, ta větev č.3 je fajn, za zbytek asi koupím dekorace, na které mi postačí herní měna :)

kiki2305 tohle ocenil(a).
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kiki, dej mi vědět, jakou dekorku chceš vyzvednout, na jednu navíc budu mít mince :)

kiki2305 tohle ocenil(a).
  14. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Tak další část akce hotová. Domnívala jsem se, že těch padátek budu mít víc, ale je to slabota - uvidím, jak se s tím popasuji o příštím víkendu.

kutilka70 tohle ocenil(a).
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Před chvílí jsem to také dorazil.Tentokrát bez SH.Točil jsem oranžovou macešku s 26 JC.Ani jsem JC neboural.Stal se ze mně lenivý farmář!8)

-Jara05-, kája53 a kutilka70 tohle ocenili.
  16. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Víkendové akce nezvládám - práce na zahradě apod. :-( Gratuluji všem, co stíhají .-)

17. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Já ty víkendové akce také nedávam, hlavně díky padátkům. Mam dojem,že jich chtějí strašně moc na jednu plochu a ještě pěstovat akční. Už dvakrát jsem nedodělala poslední úkol, tak mě asi bude chybět jedna dekorace.

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kazda akce na vikend zatím chtěla jen jednu otocku SH s vytunenym safranem... ale mozna ze jen pro jistotu, celkem jsem si napestoval dost ty kytky minule a tak jsem jel prevazne dlouhodobky, coz z nich slusne napadalo...

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak jsem zjistila, že tato akce je pěkně vypečená!
    Sice jsem ji začala, ač o víkendech nejsem moc na signálu.
    Získala všechny tři stonky, ale to bude asi vše.
    Je možno si vybrat některé (tři) dekorace dvakrát ale ty jsou potřeba na střídačku do stonků.
    Takže i když se zadaří mi některé dekorace získat tak nebudu mít funkční všechny stonky.
    To samé platí pro jiné hráče, tedy v případě, že nevybere všechny stonky a bude ochotný nějakou tu dekoraci darovat či jí vymění!

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Tak u mě jsou nervy na pochodu. V pátek jsem byla připravená na akci - sběr hortenzie. potom pěstovat akční, opět dlouhodobku + SH a nyní jsem sebrala poslední, destníky dala do úkolu a ejhle ..... chybí mi 5ks pajdátek. No toto o_Oo_Oo_O:mad::mad::mad:. Nechápu.
    Dala jsem proso a sběr bude na poslední chvíli. jasně, můžu koupit 5 dečtníků za 10 fl, ale nekoupím, jedině, kdyby mi třeba jeden chyběl i po sběru prosa. držte mi palce, dám vědět, jak to dopadlo.

Tak hlásím, z pole prosa vypadlo 14 deštníků. Na poli 3 JC. Radost veliká.:)

Naposledy upraveno: 4/7/21
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.