Letní dny 1 - 7 (11.6. - 25.7.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

Taky jsem na víkendovku zapomněla, koukala jsem jako z jara :D ale na štěstí jsem měla předpěstováno, jen teda nejsou pajdátka :(
    Snad je doženu, dneska musím ponocovat páč zítra jdu na noční tak budu spát přes den tak tam hodim nějakou dlouhodobku než se mi bude chtít spát, snad nevytuhnu dřív :D :D
    Hodně štěstí všem ;) ;)

dinoalesi, evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem tedy docela zklamaná, nepadají mi moc padátka, přestože jsem měla danou plodinu na 22.45 minut, nestačí mi to ani na první diamant, natož na celý druhý úkol, nechápu, jak může někdo mít už téměř tisícovku padátek, potřebuji ty mince na koupení dekorek do stonku, který jsem si už vybrala, přeji všem hodně pajdátek.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Změnila jsem taktiku, udělala jsem si jedničku stříbrnou a přešla na dvojku ;) a tu teď plním, tam bych chtěla dodělat vše. Je tam víc mincí, tak naco se zabývat jedničkou, ta přijde snad na řadu, až vyberu dvojku

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký letní den :) bych řekla zoufale horký, že v práci je klima hodně pozadu :oops: a co jsem vypila, zpátky vypotila, zákazníci příjemní, ale očividně byla jejich negativa zneškodněná narůstajícím pařákem xD

Ale ráno se i přes dva restarty dařilo u kaštánka s padátky, snažila jsem se i nahnat laskavec do blížící se Topky, no zbude 14 ozubených mincí za které nic nekoupím a další jiné kytky nezaseji, protože chci jen třetí stoneček a to mi stačí :p dobře vymyšlené ...
    Tak držím pěstíky a hlavně stále popíjet ... přes den vodu a večer pivo a jiné xD

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kruci, ja to nepocital, ale staci ty ozubeny kolecka na všechny stonky? To jsem predpokladal ze jo, ale mam jen dva stonky a zadnou dekorku, to je podezrely, něco ještě ziskam az napadaji brcka, ale tolik co to chce to neda dost na komplet stonek...

Dave : tos nepotesil, potrebuju ještě dva dny na ty brcka, a to mam dost JC... no je opet cas nasadit zkraceny potvory, ale necekal jsem ze v takovym poctu...

Naposledy upraveno: 19/6/21
    jeannette.mrazova a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Tassadar11, pokud chceš mít všechny stonky a dekorace do nich, tak je nutné splnit komplet všechny úkoly. Je to přesně na chlup ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

7. satelit

satelit Hvězda fóra

Docela mě ten čas do konce zmátnul:

Po dodání...

...po restartu.

Pak se v tom vyznej.

8. mumyk

mumyk Pisálek fóra

Napěstováno mám na dvojnásobné dodávky a padátek zoufale málo. Peníze do toho cpát nehodlám, tak asi skončím s letními dny:(:(:(:(

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

mumyk: Ahoj, místo zbytečného pěstování akční (když máš dost) zkus pěstovat dlouhodobku (třeba jen na noc) nebo přečíst vlákno a rady Jak na padátka ;).
    satelit: Máš v tom nějaký hokej :D.
    Ale taky mi chybí brčka, ještě je čas. Jak jsou jen papírová je to nedostatkové zboží a drahé :p. Je to škoda, protože budou chybět mince na zakoupení dekorací, jinde (např. U kornoutů) lze dekorace pořídit 2x a tady je to akorát, nesplníš, mince ani dekorace nebudou. Je to pro rychlíky a šlechtitele, kteří mají dost SH.

Edit: dasa, v obchodě bych je bral za farmářské mince, za floreny ne.

Naposledy upraveno: 20/6/21
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak budu mít stonek bez dekorací. Třeba budou časem v obchodě:(;)

11. satelit

satelit Hvězda fóra

Hokej nehokej, radši jsem to vyřešil takto: ;)

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Nakonec to vyšlo a díky kombinaci řádků za mince a dekorek z OaD mám hotovo.;)

13. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

I Letní hry II mám úspěšně za sebou...
    ...a koukám, že snad lze posílat potřebné dekorky v rámci O&D... tak se pokusím zjistit, o co jde...

14. 14087

14087 Dozorce fóra

Mám dotaz... brčka zůstávají do dalšího víkendu? Hledala jsem v kometech a nenašla. Díky ta odpověď ;)

Re: vůbec mi to nepadalo a pěstování?? No taky na pováženou.. jeden den v práci denní, druhý den noční, jsem s toho tumpachová:sleepy:

Naposledy upraveno: 20/6/21
    Helena1313, evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

14087 - ahoj, plodiny a akční předměty, které jsou společné pro více úkolů zůstávají ve hře. K výměně bude docházet až později.

Helena1313 a 14087 tohle ocenili.
  16. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak je po letních dnech,padátka prostě nenapadala i když jsem dávala dlouhodobky....

fany2020, Helena1313 a 14087 tohle ocenili.
  17. jana151049

jana151049 Veterán fóra

do úkolů mě chybělo 300kornoutů,tak to neřeším.

Helena1313, malanek70 a 14087 tohle ocenili.
  18. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak jsem vybrala jen jednu dekorku do stonku č.3 ostatní snad příště
    padátka prostě napadají

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda s tim ze to jde o O+D získat jsem fakt nepocital, vůbec mi to nenapadlo a protože plcha jsem získal vymenou hned na zacatku tak jsem ani nesledoval forum o vymenach, na to je moc narocny počasí... padatka se umoudřila a dopoledne splnen další blok pozadavku...

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  20. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Jelikož mi nenapadala papírová brčka nesplnil jsem akci a bude mi scházet 11 ozubených koleček. Bez možnosti je získat. Tak jsem se podíval na odměny a ty za nic nestojí tak budu plnit stodolu a úkoly v družstvu. Prostě tyto dlouhé akce bez odměn raději ani nezačínat.

fany2020 a Helena1313 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.