Letní dny 1 - 7 (11.6. - 25.7.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak se mi podařilo na příště napěstovat 3 552 akčního kvítí ;), jedno chybí, kdybych to věděla, dám jednu zuzanu, co už nadělám, snad ji získám od systému

sovicka64, raddre a -Jara05- tohle ocenili.
  2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Akci jedu, ale tak nějak pomalu. Dochází mi docela trpělivost. Jedu v klientovi, ale načítám farmu na několikrát, než mě to někam pustí. A popravdě, už nevím co udělat aby to jelo. Takže všem přeju štěstí větší než mám já :D a akci zdárně dokončete

3. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Tak jsem si myslela,že si aktivuji první stonek,ale zjistila jsem,že mi chybí žetony na dekorky.:cry: Tak nějak to nechápuo_O

-Jara05- tohle ocenil(a).
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

zejdy: víc jak stonek bez dekorací o prvním víkendu nezískáš, zase až v další hře za týden (celkem 7 miniher).
    Hotovo, koupil jsem první stonek.

5. raddre

raddre Baron fóra

Zdravím, tak tohle jsem si nenaplánovala, ale než bych se znovu pachtila s rozpěstováním, ukončím to později[​IMG]

6. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Ahoj,musí se nakoupit hned a nebo až třeba po druhé nebo třetí hře?

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

hančí57 - nakoupit můžeš kdykoliv do konce akce

raddre, 14087 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. 14087

14087 Titán fóra

Stihla, ale zase mám odřený uši :eek: a ještě teda pěstuju ale nebude toho moc, v pjáci to moc nejde :sleepy:

9. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Také mám hotovo a pěstuji na další kolo. Vytoužený stonek zakoupen. Teď už jen dekorace.

10. ašada01

ašada01 Titán fóra

Včera se mi povedlo vytočit 100%, tak jsem pustila něco SH a mám hotovo i napěstováno na příští týden. Nakupovat budu až ke konci, nevím, zda se vždy dostanu k signálu, tak asi vše nestihnu.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem omylem dal bonus +1 akcni ne jeden ale vic, no a mam hotovo uz včera a delam jen zásobu pro priste... ovšem když uz byl bonus, tak jsem daval SH na pizzu, takze zase tak hrozny preklep to nebyl... a ejhle, on se dnes pridal i 100% z kola stesti, tak ted teda nevim zda pak nebude smula... no a koukam ze mi ted doslo ze bych teda mel koupit stonek :)

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tassadar: stonek i dekorace můžeš koupit kdykoliv během příštích Letních dnů, ale lepší vrabec v hrsti než....

13. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Tak také napěstováno i a příští víkend [​IMG] Nebude totiž čas a padátka už nějak naženu :p
    A jak píše Pitrýsek47, čapla jsem raději toho vrabce a za ozubenou minci koupila alespoň stonek č.2 xD

14. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Ahoj,zeptám se když naseju ještě před koncem akce a sklidím až zítra ráno,najdu to pak ve stodole ?

15. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Learka, u minulých akcí tomu tak bylo. Zasadil jsem před koncem a sklízel po skončení a rostliny se mi připsaly. Teď to mám také v plánu ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

14087, malanek70 a Learka tohle ocenili.
  16. Learka

Learka Vycházející hvězda fóra

Děkuji Dave

Dave Lister tohle ocenil(a).
  17. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak akce hotová pěstuji ještě na další kolo

kutilka70, raddre a 14087 tohle ocenili.
  18. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Learka, není zač ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

Learka tohle ocenil(a).
  19. 14087

14087 Titán fóra

Tak ještě že jsem si to přečetla o tom sázení před koncem a sklízení po konci akce :D taky to udělám :D :D
    Jinak teď jedu na klientovi páč prohlížeč edge stagnuje co se týče farmy a to jak v pjáci tak i doma.. na mobilu jsem to nezkoušela, páč jsem ho hlava děravá zapomněla doma xD :p byla to dost nuda abych pravdu řekla xD

kutilka70, raddre a sovicka64 tohle ocenili.
  20. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky :) Tak ja som to tiez zmakla aj ked sme boli od piatku u dcery a trosku sme oslavovali :) dokonca aj moja vedlajsia to pred chvilou dokoncila ;):p uz makam na dalsie kolo lebo dalsi vikend ideme smer Cr :):inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.