Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Po první sklizni 415 kanystrů:pNa začátek to ujde;)

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak mi bez jakékoliv přípravy vypadlo 53 kanystrů. Dobrý nexD:p;)

3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

koupil jsem malý košík,když je hra těžká,dosud byla obtížnost střední,1sklizeň 143 kanystrů,koupil jsem i balíček stonků,měl jsem moc dekorek ve skladě a tak budou využity

4. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak mě vypadlo 111 kanystrů, ale na to že akci moc nehrotím, tak mi to je celkem jedno. xD

Bez bonusu na BZ :p

5. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Skvělé 105 kanystrů na začátek - ať žije 30/30 legenda a premium výhody

6. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Zkusila jsem se podívat na letadýlka a start prvního závodu je nastavený na spodní trasu. Takže pokud chci začít horní, hned musím použít to základní palivo na změnu směru? Nebo jde aspoň na začátku vybrat trasu? Ale jak?
    A ještě? V dalších závodech budu zase automaticky startovat na spodní Nebo tam, kde jsem dojela do cíle v předchozím závodě?

Margziam a dana9494 tohle ocenili.
  7. bill

bill Pilný autor

uz som sa zlakol ze sa tu nebude nik chvalit ale zmylil som sa peknu hru

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jako tradičně já chci řádek na stonku, ale ale ale nevím nevím.......kdo mi bude sklízet? Po 7 měsících na neschopence se částečně vracím do práce a tak to bude napínavý, v práci se k Farmě nedostanu!!!!

9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Casey27 - naprosto Tě chápu, jen doufám, že ten "píseček" nemáš někde poblíž malty, případně cementu a rozumím Ti. Není nutno dráždit kobru bosou nohou. ;)xDxD

danda-vnovis - mám čistě technický dotaz: 14.7.2016 vyšlo toto oznámení:
    ------------------------------------
    Zdravím farmáři,
    příští týden se bude implementovat do hry úprava, která nově zajistí na plochách bahamaramy vypadávání nejen přísad do řemesel, ale nově i veškerého nářadí (vyjma vrtačky). Nářadí bude vypadávat naprosto stejně jako je nastaveno na třech plochách na farmě. Tzn. z každého políčka a z každého předmětu. Vypadávání se netýká samozřejmě všech parků na dekorace.

Věříme, že Vás tato zpráva potěší
    Váš Farmerama Team
    -------------------------------------

Nejsem si jist, zda se toto oznámení může (či spíše zda bude) být vztaženo i na vypadávátka při akcích, protože se mi zdá, že na Plantáži dlouhodobě vypadává daleko míň vypadávátek než na ostatních plochách - dnešní první kolo nebylo výjimkou. Vzhledem k tomu, že jsem začal nejdříve hledat chyby ve svém nastavení plantáže, tak jsem ji upravil na přibližně stejný mix jako u Deštného pralesa a poměr je 19:31 v neprospěch Plantáže. Děkuji za odpověď.

krtekradek73 - tak je logické, že letadlo zpravidla startuje ze země a pak stoupá nahoru.... tedy pokud neletí nízkým letem, chtěje se skrýt před radiolokátory.

10. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Já mám legendu na 25/30 a nemám prémium výhody a vypadlo mi 111 kanystrů. :D

11. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Že Tys to vzal přes mou farmu a posbíral ty kanystry aj u mě? ;)

12. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte musim oponovat tomu co som tu citala keby vypadavalo z kazdeho policka alebo predmetu tak to by tu vypadalo trochu inakšie ale toto mozte pisat detom ako rozpravku na dobru noc

bill a pavca67 tohle ocenili.
  13. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. Tak jsem sklidila karafiáty a jiné a zasela lničku.. a když jsem přišla na letiště a klikla tam, čtu:
    .....Začni tím, že na svých polích vysadíš a sklidíš pohanku...

Pokud se nemýlím, tak pohanku jsme seli a sklízeli v minulé akci. Nebo dřív?? Ale teď jsem dostala 10 ks lničky.. Nebo???
    Nemám teď čas na pročítání těch 8 stránek tady či ještě někde jinde, tak nevím, jestli už tu o tom někdo jiný nepsal dřív..
    Pokud ano, tak se omlouvám a prosím o link, kde je odpověď.. Děkuji..

P.S. Kanystrů mám 149 po prvním sběru všeho..

Naposledy upraveno: 26/7/16
  14. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:) můj synátor je na tom taky líp než já

15. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak myslím, že jsem vyhrála :)

Počet kanystrů: 1
    (jedna. jakože vážně jedna, to není přepis, prostě jedna). Pravda, sklidila jsem akorát jedny kukačky a jeden žebřík.

A včil machrujte, kdo má míň :)))

16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak už nám to trápení zase začíná, z 10 polí s akční + vrtule+zbytek majakura + JC doslova 2 kanistry. Už vím, co je obtížná akce, nakup košíky, nebo nic nedokážeš. Všem, kterým to padá hezkou hru a hodně štěstí!!!!!!!

17. Margziam

Margziam Stará škola

:) Myslím, že machrovat Ti tu nebude nikdo, protože 0 mají akorát ti, co tu nejsou, jsou bez internetu, nemocní, v nemocnici a nemůžou na farmu.. takže nemůžou ani na forum, aby Ti to napsali.. :)
    Anebo ti, co už nehrajou, případně co umřeli.. Ti už Ti tady taky nenapíšou..

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zdravím. Tak zatiaľ 127 kanistrov, ešte sú v zálohe výrobne a stajne spolu asi 20. Nie je to také zlé. Lietadielka sú krásne, hneď by som do jedného sadla a hurá k moru.
    A mimochodom, tiež mi to ide neskutočne pomaly a PC som pre istotu včera čistila. Fajn hru

evainfo, blondmary a Trepifajksl tohle ocenili.
  19. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

.i..i
    Tak jsem sepřipařil po školení k pc (ano, neučetli sjte se, připařil, jelikož to, co se momentálně vyskytuje venku je stav blížící se "vystrčvejcenabalkonamášhonatvrdo") a po první sklizni 185 výpadků, což je tak nějak v rámci normy, tudíž pravděpodobně ani nebude třeba transformovat superhnojivo na padátka.

20. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Tentokrát se do akce ani nepouštím, už první řádek - obtížnost vysoká a potřebný počet vypadávátek mě demotivoval, a tak si budu užívat poklidnou dovolenou a 1x za den sem zajdu postarat se o zvířata, sklidit stromy a poslat dárky. Těm co akci plní přeji, ať dojdou co nejdál ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.