Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Ahoj, jsem opravdu v šokuo_O. Poslední dobou se mi často nedaří:cry: splnit středně těžké akce kvůli vypadávátkům a tuto s těžkou obtížností jsem právě dokončila:inlove:. Koše jsem nekupovala a v noci nevstávala, použila jen SH (cca150) a MJS. Tak fakt nevím:oops:, strategie neměním a najednou paliva vyskakovala.
    Přeji všem hodně úspěchů.

2. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

konečně hotovo ti co ještě letí tak at doletí včas :)

3. alunk

alunk Aktivní autor

tak dnes doletím druhý závod :) začala jsem později, ale ještě to třeba stihnu :)

4. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Hurrááá tak jsem úspěšně dolétala a mám aktivovaný stonek - moc se mi líbí. Nejprve jsem měla strach, že nebudou padátka, ale když jsem napěstovala dostatek akční rostliny dala jsem všude nejdelší rostliny a šlo to samo i bez JC a tentokrát jsem ani nemusela aktivovat kaštanový řádek a našlechtěné tulipány. Takže u mně pohoda.

5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak hotovo, už mám za sebou i poslední závod. A musím se pochlubit (skoro) bravurním propočtem - zbylo 155 ks lničky a 29 kanystrů :)

6. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. já jsem dávala na noc karafiáty a jen přes den 2x lničku.. Na to utrácela denně 12h kupon pomocníků.. včera večír začala let spolu s netopýrem (ti rádi lítají v noci - i bez letadla a bez benzínu :) ) a protože biopalivo XL už nebylo, tak jsem šla spát a oni asi lítali celou noc, chudáci, bez benzínu (pokud si nedali mezipřistání - aspoň ta panda).. Teď dopo jsme ten závod doletěli... po sklizni a umletí trochy XL biopaliva..
    Teď je ve vzduchu panda se Zuzi.. opět bez benzínu :D
    Co myslíte.. stihnu doletět včas???
    Melu jenom obyčejné a XL biopalivo.. víc už je na mě moc složité počítání..

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nakonec jsem se ukecala a akci jsem jela. Začla jsem ve čtvrtek a teď dodělala. Ještě jsem zasadila lničku, v domnění že bude málo a ejhle, ono to stačilo. Akci jsem nakonec jela kvůli dekorkám. Jsou opravdu nádherné a bylo by mi líto, že je nemám. Tak jsem si po dlouhé době zahrála a nakonec to stálo za to, i ten stonek není marný, dává mi 54 tis BZ za 5 dní
    ;)

8. veterinář1964

veterinář1964 Pisálek fóra

Tak paráda, už sem dolétal a letadla zaparkoval v řádku. Zatím mám z TS 1x ledvinovník:inlove:, můj první, a 1x Budhova ruka XXL, čtvrtá:(. Na další čekám, snad to nebude samá lišta

9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Start o dva dny odložen, přesto právě přistálo čtvrté. Pokud budou i nadále dobré povětrnostní podmínky pro poslední závod, budou všechna letadýlka večer přesunuta do hangáru

10. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zajtra určite doletím, už mi chýba vyrobiť len 1 biopalivo a 3 XXL, len kanistrov je málo len 3 ks. Šľachtený pórik určite vylepší skóre.

11. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak jsem po noční,ráno se přiřítím,zasednu k PC,zaseju a jdu spát,teď se probudím,rychle zaseju akční,namelu a jdu lítat,no a světe div se,mááám vše hotovo:eek:xDTak ještě namelu z přebývajícího osiva palivo,když už neumím počítatxDVšem přeji brzké dokončení.

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

jsem v prvním závodě ,zelený jen jeden čtvereček u odměn a nevím jak dál,pořád letím a letím, tak čtu znovu návod a koukám nemám zelené tlačítko abych mohla dodavat namleté palivo:(

Trepifajksl, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  13. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

bursuk59 klikni znova na první letící letadlo ve vzduchu a objeví se zase zelené pole v kroužku u letadla.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

17. a 18. Buddhova ruka - jedna pravá, druhá levá. Prostě na pěst.:p

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ja myslim ze obtiznost je fakt vysoka, ale ne v pestovani, ale v rozhodovani kdy prelitnout na druhou kolej... takze jsem udelal par obyc a XL a jen 30 XXL, zalital si dokud mi neschazel zakladni nebo XL a pak dal do mlyna kus a zase popolitnul... nevim ted zda se da skocit z letiste rovnou do mlyna, nenapadlo mi to a tak to byl ping-pong mezi mlynem a letistem...
    Tak casu je plno, pada to dobre, tak snad nekomu nevysadi motor na konci akce ve vzduchu!

Vypadavat ma 171 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 682 (nebo chybet 339 ), mam 1268 (chybi 0 ), mam 124% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 12203 kusu (3049/den ), mam 18665 z 18290 (102% ).
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 47 hodin.
    Nezapomenout na biopalivo ruznych druhu z mlyna, chce jich nejmene 48 XXL, 3 XL a 7 zakladnich

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak odtajněno: oranžový žáby (no, mohlo být i hůř), ledvinovník :D, cesmína xxl :D, mangostan :), amherstie xxl .
    No a teď ty co vůbec nenadchly: Budha xl a xxl, tamarind xxl, fíkovník xxl.
    Taky si myslím, že strádat nebudu :(
    A co už jsem jich rozdala. To už ani nedávám na plochu. Snad jednou přijde jejich čas....o_O

Naposledy upraveno: 30/7/16
  17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v neděs mě....já zatím odkryla TCH na farmě a byla tam oranžová kačena (už zase) :cry:
    Těch cedrátů a tamarindů mám taky na půl pralesa....ale chybí mi rollinie, tak tiše doufám, že tam bude aspoň jeden kousek, abych se nemusela zase dopouštět nějakých velmi dehonestujících výrazů :D

18. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Pěkné sobotní odpoledne farmáři a farmářky, hlásím, že ještě lítám, ale strach, že akci nedokončím, nemám. Akci, byť ještě nedokončenou, hodnotím zatím kladně. I když co se týče tajemniček, nic moc, ale beru to tak, že nemuselo být nic, takže dobré. Nakonec vždy lze někomu podarovat a udělat tak radost. Kdo jste ještě ve vzduchu - dobře přistaňte a nenarazte!:music:xD

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) letadélka umístěna do stonku, tajemničky ještě odpočívají, nejprve muím doplnit zásobu slunečnice, kterou jsem prodala a vydělala na ní skoro 2 miliony krejcarů, škoda, že jsem jí neměla víc :oops:, akci hodnotím jako velmi povedenou, SH jsem použila jen na rozpěstování, nepoužila jsem ani kaštanový řádek a šlechtěné plodiny pro přísun kanystrů - padaly opravdu přiměřeně, možná to bylo i tím, že jsem na lničku používala jen 2,5 plochy, zbytek byly chlívky a stromy

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, posledních pět políček do ukončení čtvrtého závodu a došly kanystry. Končím s lničkou a jdu na dlouhodobky.:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.