Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Laumars, neměl jsi těch potvor před asi půl rokem o deset méně? Mám takový matný dojem, že jsi tenkrát taky hodil očko do stodoly.;) Mýmu migrantovi je smutno, ale nemám nic na výměnu, tak zůstane sám.:sleepy: Stejně jsou želvy na vyhynutí...:cry:Inu,lačného lidstva je čím dále víc, bohužel.:cry::cry::cry:
    Ještě mi chybí 3531 lničky a 328 plechovek, co se dá dělat. Hodil jsem na noc dlouhodobky, 200 x nahodil na bionaftu a zítra uvidíme, jak mi ten cik cak let půjde. Doufám, že neskončím s čumákem v kopci, ještě nikdy jsem nelétal...:pxD:p

2. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Je veľký rozdiel sused a sused - rovnako ako v reáli. Mne bez akcie chodí pravidelne 5-6 darčekov, pri akcii je to 6-7 darčekov. Niekedy je to aj 8 a posledný už vrátiť nemôžem. Najskôr však darujem pravidelným darcom. A jeden mi skoro vždy príde aj od "nesuseda". Týmto im môžem aj poďakovať :)

Inak letím v piatom závode, ale do cieľa je ešte ďaleko. Času však však ešte kopec, tak pestujem a kŕmim čo potrebujem a nejak to už dúfam dopadá.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No akce dokoncena vcetne brouzdani sem tam, takze nakonec 43 XXL, 8 XL a 18 zakladnich biopaliv, tak to tusite, ze jsem prolitaval jak opilec :)
    Nenasadil jsem TS, ani ty z minula, ale jak si vzpomenu, tak to tam hodim a budu se rozcilovat :)

Vypadavat ma 171 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 581 (nebo chybet 440 ), mam 1194 (chybi 0 ), mam 116% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 10407 kusu (3049/den ), mam 18665 z 18290 (102% ).
    Zatim uplynulo 56% casu, zbyva 62 hodin.
    Nezapomenout na biopalivo ruznych druhu z mlyna, chce jich nejmene 48 XXL, 3 XL a 7 zakladnich

dana9494, kometak96 a Xenie6161 tohle ocenili.
  4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky. tak za 4 hodinky sklidím. umelu 5 paliv pokud budou padátka a pak osadím řádek. Překlopím farmu na normální mód a chvilku budu dopěstovávat do stodoly. Jako vždy do další akce. Moc úspěchů všem, ať doletíte co nejdále. Jára

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Akci dojedu během víkendu, prosím sousedy dárečky už tonoucím se a moc vám děkuji. Zapomněla jsem se včera skoro do dvou ve vzducholodi a to jsem chtěla jít spát po sklizení parku. Jako po flámu bez pití, je mi blběěě. Něco jsem tam našla pro mě in, některé nabídky mi vyrazily dech ale nešla jsem spát a za to se teď mlátím do hlavy. Éra mě moc nenadchla, zase taková prda to nebyla, pro mě ne, každý máme svůj vkus a jsem ráda že si dost lidí rádo zapilotuje, kdo je taky miliardář a má vlastní, že?
    Sklizeň ráno no to nechtějte, vím jenom že hlavní 22 z akčního a co dál tož to neví ani systém. Pěknou hru a víkend, tady co hodina včera slejvák, do toho na poli, jsem nachlazená a mám smrtelnou mužskou nemoc na 4 písmena. Umírající Martina

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už jsu :p

Stonek stonkuje, tajemky zrajou. Lničky přebytek přes 4 tisíce xD:eek: a kanystrů mi zbylo taky habakuk, takže jsem panikařila naprosto zbytečně :D Akcička pěkná, odměny - no, to se uvidí, co vyleze z tajemek, jinak tedy nic moc. Dekorky jsou krásné, docela škoda, že budou zašité ve stonku, mohli je dát dvakrát ;)
    Držím všem palečky, ať doletí až do cíle ;)

Naposledy upraveno: 30/7/16
  7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Mne treba ešte 1 xxl,1 xl a 2 obyčajé palivá a poletím do cieľa.Nechcelo sa mi počítať tak som zasadil na všetky plochy a o 10:00 bude fajront.Dúfam že nezlietnem dole nosomxDxD.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) taky hlásím, že chybí už jen poslední sklizeň lničky ... držím se ve vzduchu už jen na páry z leteckého benzínu, nádrže jsou suché, ale cíl je na dohled xD

9. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko. Ja som ráno dolietala 4. závod. V 5. som na 27. políčku, treba ešte dopestovať zopár ľaničníkov a došli kanistry, ale tie budem naháňať v noci, času je ešte dosť. Susedia, ďakujem za darčeky, pomáhajú.

10. spuntka

spuntka Magnát fóra

Dobré ráno všem farmaříkům.
    Já ještě čekám na 70 kanystrů a bude taky hotovo.
    Snad to do večera napadá, nebo určitě zítra.
    Hezký den všem.

11. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahojky všem létajícím a dolétnuvším farmářům :D gratulace všem, co už mají hotovo :inlove:
    tak na to, že jsem začala až ve středu večer, tak to vypadá, že bych to snad mohla stihnout i já. akci jedu 2 a půl dne a zbývá taky ještě dva a půl dne. možná to bude vo prsa xD, ale pokud bude třeba, tak vstanu i v noci, abych ten zatrolenej stonek měla ;)

jinak padátka tentokrát padají naprosto na pohodu, sázím pouze a jen lničku na normal pole, na noc na pohopole se SH. je fakt, že mám všude stromy jako obvykle a na mýtině chlívky se dvěma skladišti, odtam to padá taky dost. takže díky směrem nahoru, že vyslyšeli naše prosby, nářky a stížnosti a pro tentokrát nemusíme kvůli padátkům dělat žádná alotria.

lnička: Mám 10054. Ideální stav 12390. Plním na 81,1% Hotovo 50,9%
    kanystr: Mám 872. Ideální stav 762. Plním na 114,4% Hotovo 71,7%

12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hlásím hotovo. Lničky mám navíc skoro 5000 tisíc, nikdy mi ty počty moc nešly. A tak domelu na palivo ať je z toho po výměně větší užitek. Potřebuju doskládat puzzle, abych je mohla odevzdat. Jsem se nabídla, že složím a je to napínavý...určitě znáte obrázek z 20.let 20.století, když se v New Yorku stavěli mrakodrapy? Jak sedí ve vzduchu parta chlapů na traverze a svačí???? Je to černobílá fotka a moc "dobře" se to skládá. Uf.

13. farmář-Šimon

farmář-Šimon Pilný autor

Krásné a pohodové ráno všem :) I u mě dolétáno, ale nejraději bych se neviděla - zapomněla jsem vzlétnout a místo tolik potřebných banánů vyzvedla hvězdičky, kterých mám dost :( Všichni doleťte tou pravou cestou a ne jak já :)

blondmary, skalara.v a dana9494 tohle ocenili.
  14. IvčaFarma

IvčaFarma Zelenáč fóra

• Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam

evainfo tohle ocenil(a).
  15. xjana69

xjana69 Pisálek fóra

ahoj
    tak od teď již dělám pouze akce s vysokou náročností, docela by mně zajímalo jak se to určuje. Poslední dvě akce jsem nedokončila, a to byly střední. Tato byla pohodová a je dokončeno. Z tajemniček opět nic. Ale výměnou jsem získala jezevce, tak jsem spokojená.

blondmary, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  16. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Katule008: ahojky, ten máme v kanceláři na zdi! je suprovej, ale jako puzzle to musí bejt vražedný xDxDxD

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  17. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Dobré ráno,taky já jsem doletěla do cíle a všem ostatním co ještě zápasí přeji...Zdárný dolet! Přeji hezký den

dana9494, evainfo a Medvánek tohle ocenili.
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Už je to udeláno už je to hotovo.Bolo ľahké pristátie.Spamätal som sa až potom keď som zasadil na hlavnú že tej zeliny mám už dosť.Ale nevadí zruším ju a pôjdem sadiť čo treba.

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já nevim o_O Vlezu si takhle na Baha a do pralesa a koukám ještě na dvě plochy zralé lničky :oops:Kdo to tam zasadil, sakra :eek: Takže přebytek 5825 xD:eek:
    Tož z toho asi vyrobím palivo -.- Škoda, že nemůžu letět ještě jednou ;)

20. abc23

abc23 Komisař fóra

Jee nějak jsem myslela, že nestíhám, ještě jsem ráno dala 2 plochy lničky (pravda nechtělo se mě počítat), a teď mrknu na palivo a dolítla jsem uplně přesně, zbylo 1 palivo obyč a lničky bude krapet nazbyt ze 2 ploch.. no teda na oznámenou obtížnost bych čekala větší boj :)
    Jako vždy taky děkuji mockrát sousedům za dárky, kanystříky už nepotřebuji tak můžete poslat těm, co ještě létají.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.