Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak dobre, tak teda natankuju, chtel jsem az zitra az bude volny mlyn, ale mam ode vseho neco a mozna i pocasi bude takovy +- snesitelny, tak za chvili odstartuju a budu dumat kdy zatocit :)

Vypadavat ma 171 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 538 (nebo chybet 483 ), mam 1256 (chybi 0 ), mam 123% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 9622 kusu (3049/den ), mam 17770 z 18290 (97% ).
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 68 hodin.
    Nezapomenout na biopalivo ruznych druhu z mlyna, chce jich nejmene 48 XXL, 3 XL a 7 zakladnich

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem to nějak prokombinovala - lněničky málo a kanystry taky docházej..... po čem vám ta mrcha zelená tak roste?

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky všem,
    abych si tady pořád jenom nenaříkala, tak musím říci, že kanystry nám tentokrát úplně bez problémů. Tedy tady změna k lepšímu.

Naposledy upraveno: 29/7/16
    -XFarmářX-, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  4. doben

doben Ikona fóra

Tak z TCH vylezly moje 6. červené pandy. Ještě, že už mám ten zvěřinec. :D

EDIT: Tak a je HOTOVO, Citróni fungují bezvadně!

5. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova ;)

6. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak nevím kdo určuje obtížnost akce minule STŘEDNÍ a tak tak a nyní TĚŽKÁ a na pohodu

7. háček

háček Perspektivní autor

Tak mám také splněno;) určitě to nebylo náročnější než minulá akce:)
    letadélka už parkují na stonku a čekají na ranní start;)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mija.kecka: Už před časem jsem vyslovila teorii, že to střílejí od boku jak vietnamci číslování obuvi.:p

9. pavca67

pavca67 Expert fóra

odpoledne jsem konečně doletěla a letadla parkují na stonku :)jako výždy sousedé zklamali asi se na ně vykašlu i já ale je zvláštní že když skončí akce tak začínají posílat darky.At se daří těm co ještě nemají hotovo ;)

10. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Hotovo stonek stonkuje;););).

11. lacrima

lacrima Titán fóra

Pěkný večer ,
    letecké závody u mě skončily už včera , piloty jsem poslala na ozdravný pobyt k moři ;)
    Prý je to v tom vedru nějak zničilo . Stonek pracuje a já se jdu podívat na kalendář, co nás čeká v srpnu
    a prozkoumat nabídky v O/D .

12. doben

doben Ikona fóra

Tak už mám farmu v původním stavu. Tahle akce se mi líbila z těch za poslední dobu určitě nejvíc. Konečně byl jiný stonek, pěkné dekorky (škoda, že se nedaly získat vícekrát) a opět krásná grafika, jako u předchozích závodů.

laumars to ukaž hubabubovi, ten bude valit oči. :D

13. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Pěkný večer farmáři, tak pročítám forum a vidím, že hodně z vás má hotovo. Já ještě létám, ale věřím, že akci splním. Akční pěstuji už jenom na Bahamaramě a na farmě otáčím sic to jde karafiáty. Samozřejmě kvůli padátkům, tak doufám, že napadají. Gratulace všem kdo dokončili a ostatním šťastný dolet do cíle.

14. laumars

laumars Aktivní autor

Tak tomu ver ze funguju bezvadne ;)

15. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tentokrát akce na pohodu, stonek stonkuje, takže spokojenost

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) tak mi chybí ještě poslední trasa ... došlo palivo xD, ale souhlasím tím, že akce je zajímavá - lítám si nahoru dolů, sbírám, co chci a ještě je na co koukat, graficky je to moc pěkné ... velká škoda, že letadýlka skončí na stonku, s chutí bych je měla vedle traktorů v parku ... hned bych je vyměnila za ty jiné dekorky, co byly dvakrát a povalují se v liště a pomalu na ně sedá prach ...

17. artex

artex Perspektivní autor

krátkodobky, dlouhodobky, středodobky, piďiďobky - jde mě z toho hlava kolem :) - z těchto akcí mám hodně překarafiátováno

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak ještě výsledky tajemna. Nedopadlo to špatně, ale v podstatě potěšila jediná věc na baha, ale aspoň to ;).

jeřáb břek
    broskvoň xxl
    slivoň xxl
    datlovník xxl
    jabloň xxl

oranžoví chameleoni

plumérie xxl
    clausena

Kanystrů je zatím navíc 136 ks a to jsem jel bez SH a pouze se 6 JC, takže si myslím, že by tentokrát s padátky neměl být problém a všichni by měli mít dostatek :).

19. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Tak jsem taky dolétala, trošku jsem napěstovala navíc , neva nějaký kanystr ještě padne a za palivo budou BZ......
    Farmička je v původním stavu. Můj názor je, že minulá akce byla mnohem obtížnější. Hezkou hru[​IMG]

20. šebejda

šebejda Baron fóra

Sapristy!! Laumarsi, já bych se z tebe picnul xD. Začal jsem hrát v době, kdy citróni končili a právě jsem se radoval za zisk 7 Johna při OAD. Byla to šílená výměna. Musel jsem získat kaštanového farmáře za růžovou výrobnu koberců. Tu jsem vyměnil za růžovou ohradu na jídelní hůlky a díky tomu jsem získal toho 7 JC :p.
    Mé hodnocení akce. Dočkali jsme se konečně obtížnosti těžká. Co na to říct. Bylo tu pár akcí na obtížnosti střední a při nich jsem se zapotil podstatně víc. Stonek je jeden z těch lepších, odměny přiměřené. Jelikož jsem normální chlap se 4 končetinami, tři palce trčím nahoru ;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.