Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Pěkný večer, tak i já mohu prohlásit hotovo:
    Akcička se mi líbila, jen je škoda, že dekorace jsou tentokrát jen jednou, protože jsou opravdu povedené.
    Všichni co bojujete, držím palečky ať zdárně doletíte až do vysněného cíle. Nezoufejte, času je ještě dost.

2. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . taky dolítáno - i já dávám palec nahoru :) :) :)

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ráno, už sa riadne rozšírili rady Vás, čo máte hotovo, gratulujem. Práve mám za sebou 3. závod. Chýba mi dopestovať ešte asi 2000 ks ľaničníka a 270 kanistrov by malo vypadnúť. Pekný deň a pohodové lietanie.

4. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobré ráno tak taky hotovo .......podařená hra ......všem přeji ať se daří ;)

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezké ráno
    hlavní 17
    divoška 15
    lesní 10
    bahama 14
    prales stromy 22

Jakmile jsem před koncem tak to z akčního leze víc, mám to takhle nastavené leta. Nedávala jsem dlouhodobku kromě lesní, pár polí kedlubny.

6. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem dolítala, líbilo se mi to, lepší než vrak, přeji dostatek vypadávátek, Alena

7. doben

doben Ikona fóra

Tak dolítán i 4. závod, lnička dopěstována a večer by mohlo být komplet hotovo.

8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Pěkný den přeji všem, já jsem začala o dost déle akci a stihnu asi udělat jen dva letouny, protože farmu nepřekopávám a pěstuji jen tam, kde mám volno, ale nevadí, letadla jsou moc pěkná, a nejvíc se mi líbí právě ten trojplošník a ten chci. Létání zdar;).

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Lnička napěstována, teď musím zvýšit přísun kanystrů, tzn. nasázet karafiáty :) No, vlastně už je nasázené mám, byly na noc. A taky dám na plochu získané tajemničky, nějak jsem na ně zapomněla a přitom na to, že zrají jen 5 hodin, to z nich padá dobře. Škoda, že tentokrát nejde získat dekorace dvojmo, alespoň jedno letadélko bych si v parku chtěla nechat. Mají hezkou animaci.:)
    Gratuluji všem, co mají hotovo.

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hlásím hotovou akci a mírné překvapení z pozice nové řady ve stonku "Letecké závody" do kategorie "Předmětové". Lepší by bylo umístění této řady do kategorie "Ostatní", aby hráč mohl i nadále řady v kategorii "Předmětové" sklízet bez zábran kdykoli kombajnem.
    Všem hráčům přeji úspěšné a brzké přistání po posledním závodě akce! :)

EDIT: Opravil jsem "Dárkové" na "Předmětové"

Naposledy upraveno: 29/7/16
  11. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak po ranní sklizni celé farmy...zasazeny na noc růže a na BAHA mochyně, vypadlo 81 kanystrů:wuerg::(.Ale jsem v cca polovině 4závodu, tak snad kanystry na výrobu dopadají...pokud mi farmu nepřiškrtí ještě více.Kupovat rozhodně nic nebudu i kdyby měl padat z celé farmy jeden 1kanystr.
    Hezkou hru, hraji dál, protože se mi letadýlka jako dekorky líbí:p

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Překvapilo, že ze zvěřince v pralese vypadly rovnou 3 kanystry.
    Před 27 hod jsem začala rozpěstovávat. Chybí 4 XXL abych doletěla 2.závod, což bude za chvíli, až sklidím lničku. Rovnou rozjedu i třetí.
    Kanystrů do této chvíle mám 694. Při závodě kličkuji, protože se zaměřuji na TBZ a SH.

13. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásné dopoledne, tak já bych taky měla hotovo, jen jsem já trubka zasadila na všechny plochy a stačí mi už jen jedno XXL palivo.Jsem ten konec nějak nevychytala.Ale jinak akce super.Nějaká superka, stromky..ale pro mě hlavně banánky..těch mám pořád nedostatek..ať to všem lítá a padá..nebo obráceněxD

14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak hlásím i já hotovo na všech farmách,moc se mě do toho nechtělo a začala jsem rozpěstovávat až v úterý večer.Pro jistotu jsem párkrát protočila s láskou cibuli(moc sh zase nemám) kvůli kanystrům.Vyšlo to,zbytek napadal,letadélka jsou v nebi a já se můžu věnovat něčemu jinému.Nevím,ale nějak mě tyhle akce přestávají bavit.Jednu jsem už dokonce vynechala,což se dřív nikdy nestalo.Pořád jenom pěstování,padátka,mletí,odměny skoro pořád stejné,pro mě docela nemotivující.Kdyby nám tam dali něco ,co ještě nemáme.No třeba jich nějaká jiná odměna napadne.Gratulka,kdo už má hotovo a zbytku,držím pěsti,aby to dodělali taky. Hezkou hru. :)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké poledne :), na farmě z tajemných zase balíček do lišty a na plantáži mi z tajemných vyrostla pitahaya XXL, 2x tamarind XL, clausena a další pruhované tygří mláďátko :p ... už sedmé :D ... se opice bojí slézat z palmiček xD...
    To je asi ze sluníčka, nebo z hladu ... po půldenním vyřizování se teď vrhám na ledničku ;) ....

Naposledy upraveno: 29/7/16
  16. backa1

backa1 Pisálek fóra

...hrám v pohode...hra sa mi páči....jednoduchá, neprešpekulovaná, pri troche fantázie si človek môže užiť aj pocit voľnosti z letu...super...užívam si...

17. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hlavní 8
    divoška 1ks
    bahama 10
    lesní je opožděná, nezalila jsem.

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Napěstováno, dopadáno, namleto, odlétáno, HOTOVO!!! :D :D :D. Byla to parádní akce a moc mě to bavilo. Mohl jsem si vybrat odměny podle vlastní vůle, což je fajn. Většinou jsem dával přednost SH a SK, klasika ;). Celkový dojem akce je skvělý a doufám, že budou takové akce pokračovat i nadále :).

Teď ještě počkat na tajemno, jsem zvědavý, co se vyklube z :

6x atlas
    1x ruby
    2x skellig

19. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak jak jsem do toho puvodně nechtěl jít tak mám 4 závod za sebou:)doufám jen že to stihnu dodělat:oops:

20. alunk

alunk Aktivní autor

Začala jsem rozpěstovávat včera odpoledne, původně jsem chtěla akci vynechat, ale nakonec létám :D Už létám druhý závod, který dokončím asi zítra ráno. Pravděpodobně nedokončím celou akci, ale to mi nevadí, co stihnu, stihnu :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.