Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Levlef No právě, vybíráš odměny nahoru,dolů = 2 lišty, krok 1-6 se označí světle zeleně, klikneš a je to, odměny, které jakoby přeletíš se načtou po cestě, ale jen v jedné liště. Nevím co nechápeš asi by bylo potřeba svoji myšlenku víc rozvést....nebo chápeš a slovíčkaříš, rád se poučím.

Naposledy upraveno: 28/7/16
    dana9494, anickamalirka a nanyblacks tohle ocenili.
  2. doben

doben Ikona fóra

Tak těch 10 JC asi trochu pomáhá, protože odpolední sklizeň byla co se týče vypadávátek o něco lepší, ale to stěhování je otrava.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trochu zmateny den, ale sazeni jelo, takze prostoje nejsou... nocni dlouhodobky makaji a vypada to ze bude rezerva, takze mozna budu litat nahoru a dolu, ale az v sobotu, az budu mit klid na premysleni, ted jeste nejak nemam silu :)

Vypadavat ma 171 kanystru/den, v tuto chvili ma byt 375 (nebo chybet 646 ), mam 805 (chybi 216 ), mam 78% hotovo.
    Stav lnicky : idealne 6702 kusu (3049/den ), mam 10540 z 18290 (57% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.
    Nezapomenout na biopalivo ruznych druhu z mlyna, chce jich nejmene 48 XXL, 3 XL a 7 zakladnich

4. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím.Tak jsem konečně vyhrála třetí závod. Na noc budou karafiáty,páč kanystry abych páčila z každého políčka. Nejmíň to padá na baha ,ať už z plodin či ze stromů.
    Dobře doleťte.

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak je napěstováno házím tam dlouhodobky;)(jedu jen obyč.palivo)

lnička: Mám 19854. Ideální stav 7351. Plním na 270,1% Hotovo 100,5%
    kanystr: Mám 619. Ideální stav 451. Plním na 137,3% Hotovo 51%

6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak se musím s vámi podělit, jak padají kanystry v 98LV...ze sklizně akčních na 5 plochách políček 1x1 a cca 50 sromů, vypadlo 25 kanystrů...to je akce za všechny peníze:wuerg::eek:o_O

7. Teyla32

Teyla32 Rádoby autor

Mám otázku: pokud chci 2 odměny na jednou to je tajemný chlívek baha a tajemný chlívek ruby ve čtvrtém závodě , tak to nejde, že? musím si vybrat jen jednu odměnu že? ptám se protože se chci ujistit jestli to dobře chápu.

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě jedno letadlo a bude hotovo ;)

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Taky to tak chápu, vybral jsem si bahamskej - přeci jen růžové pandy jako padly minule bráchovi, tak ty ještě nemám. Hodil jsem své výdobytky do sčotu a jsem v zelených cifrách, takže odháním chmůry a v sobotu či neděli se vydám na ten výlet po leteckých osvěžovnách...

farmík84, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vzhledem k tomu, že pozítří odjíždíme na dovolenou, trochu jsem si s padátky vypomohla na cibuli s SH. Lnička v pohodě vypěstovaná a letadla všechna doma ve stonku. Takže končím a dávám všude stromy, aby pracovaly za mě.

babička-květa, Magduška56 a evainfo tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

Trepifajksl mi taky padly Růžové pandy z toho Baha výběhu, který jsem získal v nějaké akci a teď se jich nemůžu zbavit. :D
    Jinak mám splněny 3 závody a akční bych měl mít zítra konečně dopěstovanou.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. stěby

stěby Hvězda fóra

Přidávám se k těm, co se zatím 3x proletěli. Farmsčot je v zelených číslech, v pohodě to v neděli dolétám. Zítra sklidím jen ráno a večer, mezitím si vyvětrám hlavu na bicyklu. A snad mi nad hlavou nepoletí žádná letadla :D.

13. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky, tak dolétáno , šlo to hezky :music:

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, chápeš to dobře ,-)

medved222 tohle ocenil(a).
  15. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Pěkný večer, tak kanystry začínají nestíhat napěstované lničce. Takže to bude chtít prohodit nějakou dlouhodobkou a třeba budou padat lépe. Pokud bude nejhůř použiji zčásti vytuněné karafiáty (naštěstí s láskou k SH) a SH s různými bonusy a uvidím jestli nějak nafarmařím.Pěstuji na 4 plochách (mám tam i nějaké stromy) a padlo mi celkem 38 kanystrů z akčního. No nevím, nevím...

16. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte, tak ráno som dokončila 2. závod a teraz podvečer som v polovici 3. závodu. Ľaničníka plním na 52,6 % a kanistrov na 64,5 %. Na deň dávam šľachtený pór a na obidve plochy na Baha ľaničník, na noc zase pôjde na všetky plochy ľaničník. Nemám sa kam ponáhľať, výhonok by mal byť doma a makať. Štyri závody beriem tou najjednoduchšou cestou a neriešim odmeny a v poslednom si už budem vyberať. Nech Vám to pekne lieta.

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) počítám a počítám a vidím, že kanystrů není zatím dost ... takže na noc dlouhodobky, lničky mám zatím cca 13 tisíc ... už se těším jak si o víkendu pořádně zalítám xD

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pro dnešek dopěstováno, ale nakonec to dneska celé nevyšlo a chybí ještě 1301 ks lničky. Aktuální stav 18 459 ks lničky a 1041 ks kanystrů. Vypadá to tedy, že zítra už by mohlo být komplet hotovo, což by byla paráda. Teď si jen určit trasy letů a vzhůru do oblak ;). Na noc jsem dal karafiáty a na baha pandy, ať jsou ty kanystry vyřešeny hned po ránu :).

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Na plantáži mi právě padlo na 172 pidipolích 11 kanystrů z arašídů. Docela dobré, ne? Ovšem v pralese, kde mám těch polí jen 90, tak z arašídů jen tři padátka. Hm, prales je tedy dlouhodobě neperspektivní a jen budu mít lničku hotovou, hned tam vrátím zvířátka. Z těch to padá nepoměrně lépe. Dobrou, jdu si zaslouženě odfrknout, jsemť umdlen prací na rolích svých...

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem závodícím i fandům :). Akce hotová po obědě, farmička v původním stavu, stoneček jede a je vážně supr :D. Zbylé kanystry jsem domlela na pár kusů bionaftyXXL i menších a na hlavní budu dál pěstovat lničku (dokud budou kanystry) a mlít, protože je za to palivo další skvělá odměna v BZ/TBZ/KR :p Tak všem držím palečky, že ten závod vyhrajete a hlavně ať to hodně padá ;).

Naposledy upraveno: 28/7/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.