Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný a pohodový den, kolegyně a kolegové farmáři,

Po včerejším dni a noci a první ranní sklizni jsem na tom takto:

lnička: Mám 7069. Ideální stav 5790. Plním na 122.1% Hotovo 35.8%
    kanystr: Mám 629. Ideální stav 356. Plním na 176.7% Hotovo 51.7%
    slunečnice: Mám 16656. Ideální stav 1069. Plním na 1558.1% Hotovo 456.6%
    Takže zatím úplná spokojenost. Včera jsem Vám slíbil vysledky akční plodiny s vodou, takže tady jsou a protože se mi trošku s dozráváním opozdily stromy, uvádím vypadávátka ze samotných stromů v závorce. Třeba to někomu pomůže zorientovat se.......

a) lesní mýtina - 14 (6)
    b) divoká louka - 17 (6)
    c) hlavní louka - 15 (7)
    d) Baha plantáž - 18 (9)
    e) deštný prales - 19 (9)

Přeji mnoho zdaru při plnění akce a všem, kdož dnes vyletí, klidný let a čisté nebe.

2. Monča***

Monča*** Komisař fóra

hubabuba- letadélka jsou povedená,ale kam je podruhé zas dávat,oba parky plné.Je fakt,že na odměnách škudlí, na opičí královnu budeme dlouho jen vzpomínat,než nám takovou akci zopakují.
    Nějak to škrtí všude i při BB,v tajemničkách,jen nám nabízejí spousty věcí za floreny nebo reál.peníze.A hlavně škudlí na vrtačkách,ale to je do jiného tématu ;)

Banány potřebuju,SK taky,tak snad jsem letěla po správné trase. Slovo ,,kdybych" nemám ráda,výběr jsem udělala,už to nevrátím.
    Taky jsem na kole štěstí vytočila všechny pokusy,abych jich získala plný počet a vytočila si jen blbiny-mandragoru,xl švestku a podobně.Jsem to já ale klikař,což?

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ranní sklizni to vypadá velmi dobře a akce je na dobré cestě ke splnění ;). Aktuální stav lničky je 10 541 ks (+ zaseto na všech plochách) a kanystrů je 888 ks :). Rozhodl jsem se, že pojedu pouze na obyčejných palivech, takže potřebuji nejspíš tu nejdelší cestu 304 biopaliv. Myslím, že dneska by mohlo být napěstováno a zítra by mohly být komplet i padátka, takže času dost, tím pádem nechám všechno mletí paliv až na zítřek večer a potom všechny závody odlétám naráz a bude to komplet ;).

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Já také dnes dopěstuji, kanystry padají vcelku slušně, na noc dlouhodobky, po polední sklizni dokončím třetí let a opět vzhůru do oblak!!! Vše bude závislé od vypadaných kanystrů, kdy otevřu letecký řádek na stonku! Všem přeji příjemnou hru a ať vám to létá!!! ;););)

5. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

o_O akého máš migranta ?o_O

monsaf a babina51 tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Trepifajksl, na Mars neletím, kdo by tady krmil kočku šunkou? Jinak jsem na tom, co se výpěstků týče, asi stejně jako ty, i se stejným rozvržením políček. Jak to děláš, že ti to taky tak neroste? A to zalévám a mírně hnojím.....

monsaf a babina51 tohle ocenili.
  7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

je to blbé :eek: ještě 1x otočku a budu mít těch 19. tis. akčního kvítí napěstováno...
    ...ale... mám jen cca 450 vypadávátek... (odhaduju na 25 % potřebného)
    ale do 1. 8. čas, budu pak pěstit něco dlouhodobého, aby mi kanystry napadaly.
    Z akčního kvítí padátka vypadávají velice vlažně.
    Jo, a přípravu jsem nevytunila, a tak jsem měla v úvodu jen 114 kanystrů...

ale když to vezmu kolem a kolem, první reakce byla - "tak to nejedu"...a pak jsem si to rozmyslela :p

A vzlétnutí nechávám nakonec, protože musím být při smyslech, abych vybrala správnou trasu.
    Momentálně mám hlavu k prasknutí, v práci není vůbec "okurková sezóna", ač by měla být, doma obě děti (puboš se prázdninově fláká a malošek se chce přidat, ale musí do školky) a manžel končí v práci a 1. 8. nastupuje v nové...

Při minulé akci - potopená loď - se dalo vrátit a dovybrat odměny. Kdo už jste vylétl (nebo dolétl) - Tady to jde taky? Anebo když už vyberu směr, tak letím a nejde přeskakovat a nejde vracet?

Příjemný čtvrtek a dobrou hru
    přeje
    k.vitek :)

EDIT: Připadá mi to totiž ty loňské traktory... Ale on to není asi stejný mechanismus, že?

8. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Kristinko, u nás se mu říká citrón, žanek, johny a tp. Je to ta šeredná želva. Nikdy si na něj nevzpomenu...
    Pechouško -Už jsem ubral chlévů z akčních ploch, stromy ty tedy neuklízím nikdy, poněvadž už bych tu kombinaci znovu nezvládl. Takže jsem u 6000 lničky + zaseto, ale pořád je mi divné, že jí mám tak málo... Já snad zase zruším chlévy na mýtině a v pralese... Horší je, že pak nikdy nevím, co že jsem to tam měl, a pokud si to napíši, tak než skončí akce, je to někde v kontejneru na papír, neb zuřivě recykluji.
    Dnes jsem si dal tu práci a našel jsem si trasu, jak bych tak optimálně mohl letět a ehm, ehm - je to jako když jdou chlapi ze šenku či sklípku.... Též cik cak.
    Jo, a zatímco jsem ráno v 8 sklízel farmu( v noci jsem up 10 windous), tak se mi Čičolina vybobkovala mimo záchodek... Zcela neplánovaně jsem tak vydesinfikoval, na co jsem přišel. Jsem si myslel, že si po sklízení přispím - místo toho mě savo hezky probralo, ale stejně jsem to jistil kávou

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj k.vitek,
    vracet se při letu, ani potom nedá. Dá se jen v průběhu letu měnit pozici nahoru a dolů, ale vždy se posuneš min. o políčko dopředu.

10. Tatsume

Tatsume Pisálek fóra

Takže se mi nějak podařilo napěstovat Lničku na 6 biopaliv, vyrobit je, vzlétnout a posunout se o těch 6 políček. Vidím to tak, že další pokrok o krok přijde večer :D. Alespoň mi to urychlilo postup v levelech, lnička je za docela dost bodíků (nováček se raduje)...;)

11. Levlef

Levlef Baron fóra

a co rikam? ze budu davat XXL palivo tak dlouho, az narazim na nalepku :D :D vzdyt je to tak jednoduche. Bavime se sice kazdy o necem jinym, ale jinak je to tak jednoduche :D :D

dana9494 a Trepifajksl tohle ocenili.
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pro porovnání:
    Hopsátka odpol: prales 16 , bahoška 9, hlavní 6 , divoška 8.
    Hopsátka večer: prales 6 , bahoška 8, hlavní 13 , divoška 7.
    Hopsátka ráno : prales 10, bahoška 9, hlavní 20, divoška 12.
    Hopsátka dopol : prales 10, bahoška 5, hlavní 8, divoška 7.
    Hopsátka odpol : prales 11, bahoška 6, hlavní 17, divoška 11.

Lničky mám 14115 a kanystrů 622. To by šlo :D

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, tohle jsi říkala, že nechápeš výběr odměn, tak jsem se snažil vysvětlit, ale máš pravdu kdo pochopit nechce, nepochopí. Třeba to někomu pomohlo.

Leť dopředu, zlatá střední cesta...

dana9494, spuntka a krakoramaja tohle ocenili.
  14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hlavní 6
    Lesní 4
    Bahama 8 kanystrů. krásné počty vážně krásné. Už je tam zase vedro, dopo to ještě šlo a i lezlo, z akčního teď ani ň, možná za FO by sr to smilovalo. Na noc nevím asi klasiku, karafiáty žádný zázrak, jenom obr stromky jsou spolehlivé. Ale už mám 3 letadla a do konce akce času dost, tak snad to někam dolítám.

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Poskakování nahoru,dolů neřeším.Jedu biopaliva xxl a ke konci to které je potřeba.Začla jsem 4 závod.Snad to napadá.Dám dnes na noc dlouhodobky.

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  16. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Ivuška08 - já si taky myslím, že je akce úplně jasná a některé opakované dotazy jsou poněkud zvláštní. Ale nechci nikoho urážet, protože každý to máme jinak...Jinak jsi dobrá, já jsem po farmasčotu zatím nepátrala, čas je můj nepřítel. Navíc jsou prázdniny, děti doma a tak nevím kde dřív skočit. Naštěstí je tady dost hráčů, kteří tyto informace podávají a já si vše jen porovnám. No nic, bude se muset po této informaci podívat, ať nejsem za b...
    Jinak si myslím, že v rámci pracovních a domácích povinností plním na pohodu. Vypadávátka by mohla padat lépe, ale zatím stíhají s napěstovanou lničkou, takže - pánbůh zaplať za tyto dary. Pokud nebude hůř, tak si nestěžuji. Je čtvrtek, létám ve 3. závodě, času je relativně ještě dost, tak snad doletím pro ten vytoužený stonek.

dana9494 tohle ocenil(a).
  17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem s překvapením zjistil, že mi to zatím vystačilo na 4 kompletní závody. Udělal jsem si plán v excellu, ve kterém jsem si stanovil pro mne optimální trasu (upřednostňuji BZ před TBZ, zlaté banány před hvězdičkami, SK před SH apod.), takže si vždy namelu přesné počty (N)ormálního biopaliva, (XL) biopaliva a (XXL) biopaliva a pak jedu podle vytyčeného schématu. Jen jednou jsem se spletl, ale omyl šel naštěstí napravit tak, že jsem nepřišel o nic, co jsem potřeboval... Obtížnost akce spočívá především v tom, aby se hráč nespletl při letu a nepřeletěl něco, po čem touží.
    Lnička jinak napěstována v potřebném množství (a něco navíc), před podvečerní sklizní mi chybí něco přes 200 kanystrů, takže zítřek to jistí.
    Protože je třeba aspoň trochu zapojit mozkové závity, považuji tuto akci za vydařenou.

18. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

tak to je pěkný maras z deštného pralesa mi vyskočily jen 2 kanystry jinač létání je super začla jsem 4 závod letím pořad vpřed xxl nepřeskakuji odměny neřeším :) at se vám všem daří

19. spuntka

spuntka Magnát fóra

Ách jo, na mýtině 3 kanystry, v pralese 1 :cry:
    Jsem zvědavá kam se s tímto množstvím dohrabu.
    Hezkou hru všem a ať nám to padá trošku víc.

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  20. Levlef

Levlef Baron fóra

Pitrýsek - nikoli, tys nevysvětlil systém odměn, ale systém akce. Ten chápu. Ale jak píšeš, kdo nechce pochopit na co se druhý ptal, nepochopí

Tak, nálepka je doma, zbytek téhle zmatené akce skrečuju a jdu si do OaD shanet jezevce :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.