Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

XFarmářX: souhlasím s tebou. Taky jsem tomu věnovala čas a přečetla si celý ofiko a pak i celou diskusi a přijde mi to jasné a v pohodě.

A fakt se bavím příspěvkama typu: "kde najdu kanystry, co jsem koupil za floreny?" A po odpovědi, že ve stodole, další pecka: "a co s nima teď mám dělat?" xDxDxD no tak ten dotazovatel snad nečetl vůbec nic...
    ale aspoň je tu sranda :D:D:D

čarodějka: ještě mě napadlo, že jako těžká je možná označená taky proto, že pokud chce člověk stonek, tak nestačí najít nejkratší cestu jako u vraku, ale musí akci splnit naprosto celou na plných 100%.

Naposledy upraveno: 27/7/16
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ivuška08, já se obávám, že pro řadu lidí je jednodušší splnit celou akci, než hledat nejkratší cestu...v tom to asi nebude.
    Tady je pro někoho tradiční problém, pochopit smysl psaného textu a někomu zase chybí navigátor pro směr letu.
    Já plánuju letecký den na sobotu, až budou ty akční kytky - kanystry mám už teď navíc, protože jsem nějak zapomněla počítat. Ráda bych to svedla na horko, ale sebekriticky doznávám, že jsem přepnula mozek na režim off-line :music:

3. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

čarodějka007: možná máš pravdu... ale ti nahoře to neví xDxDxD proto označili akci jako těžkou xDxDxD

jinak že máš hodně padátek není problém, to já zase objevila akci až dnes ráno! už mám rozpěstováno, pěstuju tentokrát jen na třech plochách, páč chlívky a výrobny bourat nehodlám (nikdy více demolice, to by musely bejt joooo odměny, aby mi to stálo za to), tak doufám, že to stihnu :p:p:p myslím tím samozřejmě stonek, čili celou akci ;)

lnička: Mám 629. Ideální stav 4624. Plním na 13,6% Hotovo 3,2% ... mno... 8)
    kanystr: Mám 278. Ideální stav 285. Plním na 97,5% Hotovo 22,9%

lidičky, já objevila ameriku!!! :D:D:D jak jste tu pořád zmiňovali ten farmsčot, tak mi to vrtalo hlavou, ale nechtěla jsem se zas ptát, abych nebyla za blbku a pak mě napadlo zadat to tady do vyhledávače a našla jsem starý příspěvek, kde to dunlop4 někomu psal i s odkazem na stránky Farmaříme... a už ho mám taky :p:p:p

Naposledy upraveno: 27/7/16
  4. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, tak už jsem taky vyzkoušela létaní, dokončila jsem dva závody. Líbí se mi zpracování akce, došli mi kanystry, takže pokračování zítra. Příjemný večer :)

5. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

doben moc ti děkuju za tvé video, pomohlo mi to pochopit létání;)

6. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Akci udělám, jak mi to jen čas a nálada dovolí.
    Že by easter egg, či matematická rovnice? :D

dana9494, k.vitek a kristinabesinova tohle ocenili.
  7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jde to zatím dobře (dle Tassadarova sčotu):D Lničky 9885 a plechovek 534 ;) Už jsem úplně klidná:p

Pro porovnání:
    Hopsátka odpol: prales 16 , bahoška 9, hlavní 6 , divoška 8.
    Hopsátka večer: prales 6 , bahoška 8, hlavní 13 , divoška 7.
    Hopsátka ráno : prales 10, bahoška 9, hlavní 20, divoška 12.
    Na hlavní a divošce bylo ale pár stromků okolo, takže hopsátek je trochu víc:)

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Zdárek, a díky za počty o patro výš :), hlavní 22ks ale mám tam stromky, kupodivu parfémovníky a 17 vajíčkových klasik, divoška ze stromků jenom 9 jinak dojedou karafiáty a cibule, lesní 9ks stromky a pár pidin a bahama se dnes pochlapila, celá bez stromků 9ks kanystrů. Na bahamě mi to lítá nejméně a moje strategie? Z akční bych to nedala, dlouhodobky včera napůl vyhořely, drží to stromky ale jak kdy. Takže co, jakou strategii mám asi dělat a vymejšlet když si to vyleze kdy to chce a ne co tam mám?? Bylo by fajn karafiát mrsknout na pohopole, jenomže to dávno doletíte a ja budu hlásit stav cukru. Nemyslím že jsem totální ún, počty mám lepší díky zrušení velikonoční a věnce, mě to nepomáhá a asi pro příští akce zruším i prales, ten mi také moc nepomáhá, 1x denně nějakých 20ks z 20ti hodinovek je nic. Ale nastřílím si lesní plnou stromků pokud se nebude dat pěstovat všude mimo bahamu. Farmsčot jsem objevila také asi až po 2a něco letech, chvilku jsem na něho i jela ale protože jsem hrrr a hned za otočku něco dostat tak jel zase pryč. Kanystrů mám 240, mlela jsem 9x XXL a 2x střední, na ploše mám 11 žabáků ale za vodou nejsem, pokud dojedu akční pak to začne skákat líp ze všeho už to znám. Hezké ráno, dnes budu mít plánovaný výpadek, jedu s bleskařem do jedné ldn a pokud bych už nehlásila počty tak sedím. PS: nebojím se, tak trošku s tím počítám, nikomu se nelíbí kritika, hlavně těm co mají moc. Papáček. Martina

doben to tak mít tak si hvzdám. Já ráno z bahamy 1kus, to potěší, že? Obyč stromy tedy ty za floreny to zatím jistí, plodiny až na cibulku zklamaly. A potom hledej strategii, mám na to 6 dnů a než ji najdu je po akci.

Naposledy upraveno: 28/7/16
  9. doben

doben Ikona fóra

Já si myslím, že je akce těžká spíš kvůli tomu, že vypadávátka nevypadávají rovnoměrně, třeba teď jsem jich dostal z každé plochy 16-18.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké ráno z letištní plochy :), tak kolik čeho mám vážně nevím, hned naberu bio palivo a jdu létat :D. Sem už začala poslední závod, letím kousek před protihráčem, ale opět dochází palivo xD. Tak ať to všem sviští a padá hodně kanystrů ;).

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já ještě ani nevzlétla, nejprve dělám zásobu pohonných hmot, aby nedošly, až budu ve vzduchu.;)
    Jinak je vidět, že každá farma je úplně jiná, moje stromky naprosto zklamaly a naopak z akční to padá lépe než jindy. Příklad - prales plný stromů hodil jen 8 kanystrů a plantáž plná pidipolí s lničkou jich dala 15 :)

12. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Zdravím :)
    Tak já taky létám jen nějak pomalu teprve dodělávám 3.trasu. Vypadávátka moc napadají:( Nechtělo se mi bourat Baha, mám tam stromky a především zvířátka (a z toho moc kanystrů není )
    evainfo- Jak ty to děláš :D:D:D:D gratuluju

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Vzhledem k tomu, že samospádem ze slunečnice a malin napadala třetina kanystrů [​IMG],
    jsem se rozhodla rozpěstovat a s dvoudenním zpožděním akci začít. [​IMG]
    Co bude, to bude. A když nebude celá, tak aspoň pošlu matlafousce letadlo. Pokud to půjde.

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    tak já už mám od čtvrté hodiny ranní hotovo :)

Monča: já bych si opravdu dala repete :D

15. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky. Jsem v polovině 3tího závodu.No a taky bojuju s kanystry. Co sklidím,hned umelu a popoletím. Nedokážu čekat až vypěstuju všechno,určitě bych se někde sekla a na poslední chvíli bych honila akční,jak se znám.
    A taky je tu problém a to v odměnách. Rozhodnutí jestli chci ZB nebo SK dost zvažuji a s tajemničkama zrovna tak.Chybí mi v obojím něco.Nakonec si řeknu,že je to jedno,potřebuju obojí,stejně se vylíhne kulový.
    Škoda,že si nejde zaletět podruhé.Já bych to asi nezvládla,ale naši borci co mají hotovo by si třeba dali repete...

16. eli2006

eli2006 Vážený autor

Ještě umelu dva xxl kanystry a začnu čtyřku.Akčních mám dost a za hod. sklidím další,ale ty kanystry jako by se jim vůbec nechtělo.Asi zajdu do obchodu trochu jich nakoupím.Na noc jsem dala vyšlechtěné růže,ale nic moc,tak dneska nasázím begonie,ty se doufám pochlapí a napadá mnohem víc.
    FA93 BAHA291

dana9494, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pro porovnání:
    Hopsátka odpol: prales 16 , bahoška 9, hlavní 6 , divoška 8.
    Hopsátka večer: prales 6 , bahoška 8, hlavní 13 , divoška 7.
    Hopsátka ráno : prales 10, bahoška 9, hlavní 20, divoška 12.
    Hopsátka teď : prales 10, bahoška 5, hlavní 8, divoška 7.

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Monča***: mám hotovo ale podruhé bych do toho nešel, není o co stát, snad jedině pro ty dekorky ty jsou krásné:)

19. alunk

alunk Aktivní autor

Rozhodla jsem se rozpěstovat, kanystry jako na potvoru padají :D Jsem získala legendu 30/30, asi to bude tím. Vydělala jsem penízky prodejem slunečnice, tak že je hotová díky krejcárkům, za které jsem nakoupila potřebné na hvězdičky :D Tak si dojdu pro nějakou dekorku a vyprdnu se na to, to stihnu :D

20. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Počítat a dělat statistiky vypadávání se mi nechce, jsem líná. Přestože klasik dí: "Statistika nuda je, má však cenné údaje.", stejně bude závěr, je to náhoda. A protože jsem ráno odstartovala ke 4. závodu, i bez počítání je jasné, padá to zatím celkem slušně a stíhám. Takže počítám, to ano, ale to, co můžu ovlivnit - takže vím, kolik ještě napěstovat akční, kdy mi doběhne kupon a přestavím farmu zpět. A na náhodná padátka, která nespočítám, prostě nasadím dlouhé plodiny a počkám si na ně.
    zatím napěstováno 11935 akční - další sklizeň po obědě
    kanystrů mám 630, slunečnice mraky
    Držím palce, ať se Vám kanystry scházejí v dostatečném počtu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.