Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

pavca67: Možná mají hodnější sousedy ;)
    Jinak jsem byla docela překvapená - lnička na 4 plochách, v pralese jsem nechala samé stromy (a bahazvěřinec :)) a přitom na padání kanystrů se to prakticky neprojevilo - hlavní 10, divoká 14, mýtina 11, plantáž 10, prales 12. Takže mne se stromy tentokrát nijak zvlášť neosvědčily.

2. emoušek

emoušek Rádoby autor

Poslední letadýlko přistálo, akce splněna. Zlatý vyšlechtělý růže = zdroj vypadávátek. Jinak bylo použito asi 5 tisíc SH a 3 tisíce vrtulek. Ale stonek je doma a teď hurá na dovolenou...8)
    Ať vám vypadávátka skákají v hojném počtu a při pilotování dvouplošníku zdárně doletíte do cíle. ;)

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

S.O.S. Prosím, jak zastavím letadlo? První stále letí.:mad:

Už se mi to zdařilo.:pxD

Naposledy upraveno: 27/7/16
    abc23, Trepifajksl a dana9494 tohle ocenili.
  4. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no u me to ze stromu taky moc nepada

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  5. daled

daled Pisálek fóra

ahojky,kde najdu kanistry co jsem si kopil za floreny?

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

daled: mrkni do stodoly, jestli se přpsaly

7. pavca67

pavca67 Expert fóra

kiki2305 co s tím mají soude společného?to jako že když jsou hodní sousede tak to bude vyskakovat líp?o bože :D

8. daled

daled Pisálek fóra

našel jsem ve stodole 307 kanistrů? a co ted snima?

9. doben

doben Ikona fóra

Mi z akční vypadává stejné množství vypadávátek jako z dlouhodobky, takže dám dneska na noc asi akční, teda kromě plantáže tam mi vypadlo z plochy plné čaje skoro 2x více vypadávátek než v pralese, kde byl taky jen čaj. Co se týče stromů, tak z jedné plochy moring mi vypadlo přibližně 3x více vypadávátek než z akční. Prostě z akční to tentokrát padá celkem dost.

10. osel63

osel63 Pisálek fóra

Daled
    Podívej se tady na první stránku diskuse......z vypěstované lničky a kanystříků si v mlýně umeleš palivo pro tvoje letadlo.:)

Trepifajksl a dana9494 tohle ocenili.
  11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dolétán 4 závod ;)i bez 5000 SH a 3000 zuzin superhnojiv (vrtulek), tolik bych do toho nikdy nedal jako " emoušek"o_OVečer bude hotovo úplně:pZa celou akci jsem použil pouze 200 SH na rozpěstování akčního kvítí:)

Trepifajksl, dana9494 a skalara.v tohle ocenili.
  12. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Asi jsem blbá, udělala jsem palivo XXL.... a letadlo si letí samo, na nic se mi neptá, žádná horní ani dolní trasa. Prostě kliknu na palivo a pak vyskočí odměna. Jsem otrávená z této hry, už je to hrozně překombinované, ale hlavně mě v poslední době ani akce nelákají, jedná se spíše o záhady hlavolamu a ne farmu.Prostě dam palivo, ať si to letí kam chce, odměny jsou stejně k ničemu. Viz minule ty stromy... nic nepřinesly, prostě jen další stromy na prostor..nebo výrobna, zvěřinec...vrtačky padnou možná v přístím století a arboretum je totální propadák...směšný 2 ušetřený místa.
    Už si ani nebudu kupovat kombajn...pokud se nezmění strategie hry...asi brzo farmy zanechám..ale koho to baví, tak držím palce, já jsem byla taky cca 5 let farmou nadšená:music:

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, pouze biopalivem můžeš měnit směr, XL, XXL jen dopředu.
    Navíc to i říká u zelené šipky a první strana taky mluví jasně ,-)

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nelítám, nemelu...ale pěstim taky. Po sáhodlouhém mozkovém hloubání a dloubání jsem se nakonec do akce pustila. Ale jenom kvůli těm letadýlkům. Jinak bych se na to vyprdla, velebnosti -.-
    Lničky 5655 a zaseto na 4 plochách (mýtinu odmítám bourat, bo kdo to má pak dávat nazpátek, že jo)
    a kanystrů ve stodole 411 (zatím prázdných). Nepadá to nic moc, tak v nejhorším tomu pomůžu pórkem. Ale nerada, bo si myslím, že by akce měly být plnitelné i bez SHáčka. Tak ať nám to lítá ;)

15. law222

law222 Rádoby autor

Já mám dotaz.Když namelu jen biopalivo xxl a poletím jen rovno,tak které odměny mě to dá,z horní,nebo spodní trasy:oops:?Jsem z toho jelen.

Trepifajksl a Madvo tohle ocenili.
  16. tavos7

tavos7 Expert fóra

Tak se podíváme do Farmsčotu. Co to tady máme?! Kanystr: Máš 411. Ideální stav 225. Plníš na 182,7% Hotovo 33,8% Uběhlo 18,5% času - a to se ti zdá jako málo? Co by za to děti v Africe daly :D A myslím že to dáš nejen ty i bez eSHáčka, kromě standardní spotřeby při rozpěstování.

17. martina19751

martina19751 Analytik fóra

law222

ze spodni, protoze vzdy zacinas dole

Koulička1 a evainfo tohle ocenili.
  18. medved222

medved222 Analytik fóra

Marcelina007, aby sis mohla volit trasu nahoru nebo dolů, musíš mít namleto i bio palivo, pak se ti tam objeví zelená šipka s možností volby, když máš jen XXL, pak tam máš jen trojšipku a letí to pořád jen rovně.

19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zdravím, tak som ešte ráno pustila lietadielko do vzduchu. Tiež som sa trápila, kde mám dodať ďalšie palivo. Tak som urobila prvý závod. Farm sčot mi ukazuje zatiaľ zelené čísla a hodinu a pol zbieram zušľachtený pór, som zvedavá, koľko kanistrov mi dodá.
    Inak gratulka, čo ste dolietali.

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  20. tolca

tolca Pisálek fóra

no tak už někdo přišel na to, jak ho sestřelit dolů? Už mi letí po nebi půl hodiny, odešla jsem sklízet a vrátila se a on stále na jedno palivo letí a nic...jak ho poslat na další let?

kristinabesinova a dana9494 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.