Letecké závody! (26.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/7/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak u mě na trhu hnůj za 1000 ale já ho mohu prodat za 42.No není to k vzteku?

dana9494, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné středeční ráno. Včera jsem měla volno, takže od 14:00 jsem toho stihla dost rozpěstovat a na noc zasít všude akční. Dnes mám ještě také volno, tak budu točit lničku. Ve čtvrtek a v pátek stihnu po práci jen jednu otočku, tak dám na noc karafiát. Dohánět budu zase o víkendu. Zatím mám hotový celý první závod a kousek druhého. Všem přeji ať Vám to pěkně lítá a padá :)

dana9494, evainfo a kometak96 tohle ocenili.
  3. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Nepřipsal/a jsi tam navíc jednu nulu? :p

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  4. Levlef

Levlef Baron fóra

takže přiznávám, že kapituluju a neumim si dojit ani pro nalepku. akci prostě nechapu, kam to letí, proč to letí, co mám dělat aby to letělo sakra pro nálepku a ne nějaký Zuzi hnojivo :((

dana9494 tohle ocenil(a).
  5. BennaB

BennaB Zelenáč fóra

Jsem na tom stejně. U mě na trhu se cena hnoje vyšplhala přes 700 za ks a já jej mohu prodat pouze za max. cenu 34,77 za jednotku.

dana9494, evainfo a karbar tohle ocenili.
  6. katooo

katooo Zelenáč fóra

zdravim farmari, asi jsem uplne divna, ale jak se preblikava jestli chci letet vrchni radek nebo spodni ?? letim ten spodni a nevim jak jit na vrchni :/ dekuji

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

1) nejprve napěstovat trocha akční
    2) umlít v mlýně pohonnou hmotu (záložka akce)
    3) kliknou na okno s akcí ve městě
    4) kliknout na žluté letadlo u kterého se objeví zelené šipky, a dle druhu pohonné hmoty kterou jsi umlel/a a pak na ty zelené šipky (zelené jsou jen v případě že máš pohonnou hmotu)[​IMG]

Naposledy upraveno: 27/7/16
  8. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

ahoj, mám otázku.. jak se dostanu na tu druhou trasu? v prvním závodě jsem chtěla dělat horní trasu, ale rovnou se mi začala plnit ta spodní :(
    děkuju za odpověď

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári,prajem pekný deň.Mne to lieta dobre.Pozrel som balíčky v ktorom čo je a vyštartoval som ale pekne pomaly krôčik po krôčiku.Prvé pristátie bude až mi vyrastie tá rastlina a jednotka bude hotová.

10. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

jeannette.mrazova :tlačítkem vzadu na kruhu (obrázek hned nad tvým příspěvkem). Posune tě to o jedno pole dopředu ale zároveň nahoru. Musíš mít ale hotové obyčejné palivo.

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

karbar - a není to náhodou hnůj, který tam za tu cenu zůstal viset od minulé akce?
    Já mohu momentálně nasadit maximální cenu 75 krejcarů, ale na trhu je za 1.263.
    :D

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

No hurá..... Mikeš získává zlatého bludišťáka ,-) Přesně tak.... jelikož byla další akce za kratší dobu než 7 dnů, tak se ty vysoké nabídky ještě nestačily vrátit prodejcům. Cena hnoje vyletěla u "vraku" a postupně klesala jak hráči dávali na prodej za míň a ostatní je kupovali. Proto nejde nabídnout za tolik co jsou nabídky. Já osobně jsem cca před 3 dny nakupoval hnůj cca za 10kr/ks a hned házel na trh za cca 180kr/ks, ( bohužel jde jen 1000ks, ale lepší jak drátem do oka), protože mně bylo jasné že se při akci prodá ,-) Ale zase díky tomu, že tam zůstaly ty vysoké nabídky a prodávají se, by měla cena hnoje rychle stoupnout i u nabízení ,-)

13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Mikeš

chytrej kluk, to nenapadlo ani me :music:

dana9494, evainfo a Mikeš tohle ocenili.
  14. karbar

karbar Vévoda fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Právě že nepřipsala drželo se to na té ceně asi hodinu a bylo nás spousta co jsme ho nabízeli za nižší cenu.Ted je cena 54.40

Možné to je.

Naposledy upraveno moderátorem: 27/7/16
    dana9494 tohle ocenil(a).
  15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky všem 3 závod dokončeno_O a ještě dobrá zpráva pro ty, kdo to ještě neví, od zítřka začíná na 4 dny konečně dlouho očekáváné O&D:D

16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nesnáším spekulanty, lichváře a jinou podobnou havěť. Za středověku by ses už koupal v koši u Karlova mostu, atlete :music:
    Ještě jedna otočka kytek a už kompletně budu :p

17. papulice

papulice Veterán fóra

tak miláčkové z plochy špenátu 17 kanystrů,bezva cooo?

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Že to píšeš zrovna ty .... OSVČ ,-) Vždyť tyhle kladné vlastnosti jsou denní náplní tvé práce ,-D Ještě dlouho nebudu... drhne to, není olej.

19. -jednohubka-

-jednohubka- Pisálek fóra

sedím si na vedení, nechápu systém odměn, jedu palivo xxl, popojedu o 6 políček a dostanu jen 1 odměnu? Myslela jsem, že dostanu všechny, co přeletím, takže jak mám teda letět? XXl aby to bylo výhodné nebo po 1 políčku, abych to sbírala? Jak létáte vy? Třeba se podle toho chytím. Jo a taky když jdu nahoru, tak mi to sebere jedno palivo? Asi ano, co? Jsem z toho zase blázen, to jsou akce.....

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

-jednohubka- já letám xxl, na odměny nějak kašlu a ano, cesta nahoru ti sebere jedno palivo, v tabulce paliv je to hned nahoře naznačeno.

dana9494, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.