Let v noci (15.3. - 21.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Dnes to docela šlo [​IMG] :D:D:D...

2. Janina9667

Janina9667 Zelenáč fóra

Je to super akce,ale poradí mi někdo proč mi na hřbitově přestali lítat netopýři?!!!nechápu - jestli jsem něco zmačkla nejsem si vědoma děkujio_O

milostivas, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám dvě dekorace do stonku.Moc to nepadá ;)

4. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

u me naka slabota s vypadavatkama,asi si na me nekdo nahore zasedl,,,no to je výzva,tomu rozumim,,,rychle a zbesile,,,ehm ehm ,,,

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, podívej se na stránku dozadu nebo pod náhrobní kámen na hřbitově, je tam aktivace netopýrků.

Edit: Y-n-O: díky paní učitelko, už jsem doplnil, "ch" se taky zdejchlo ,-))

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Sice ti uteklo "ch" v zdejchne, ale i tak asi všichni chopopili xD Je to hra o náhodě, ale na stonek nám to napadá všem + něco k tomu. Anebo su óplně blbá.

7. mituli

mituli Polobůh fóra

No jen aby to nebylo to druhé;):inlove:

8. luciferko1

luciferko1 Pisálek fóra

Ludia,kde najdem tie noivé stromy a vybeh pre koaly,čo som si teraz aktivoval za zlate banany?

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

luciferko1 musíš si to koupit na baha přes červený košík

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mituli, bysem velmi nerada. :)
    125 možností je šance pro všechny.
    A když ne, tak bude nákup licencí při příštím O&D (samozřejmě povolitelných komodit). Peníze prostě až na prvním místě.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak na to ze jsem mel maximalni prvni sklizen to nejak nevidim dobre... akcni sice napestuju, ale vypadavatka dost tezko... nechce se mi placat SH, zvlast kdyz tu neni poradne dlouha kytka, ze?

Vypadavat ma 125 protlaku/den, v tuto chvili ma byt 46 (nebo chybet 704 ), mam 56 (chybi 694 ), mam 7% hotovo.
    Stav uchokytek : idealne 286 kusu (792/den ), mam 451 z 4750 (9% ).
    Zatim uplynulo 6% casu, zbyva 135 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyn 125* krvavym spizem, celkem za 11 hodin.

12. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak pro dnešek končím se skórem 77 protlaků a 2130 strašikytek. Zasazena plíseň zářivá. Podle sčotu od Tassiho výše, jsem nad limitem,tak jsem zatím v klidu. A jelikož další sklizeň bude až zítra odpoledne,kdy se dostanu na pár minut ke compu,v pátek zrovna tak,začnu panikařit až v sobotu xD

Dobrou

13. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

56 protlaku. Musím doufat, že zapracují sousedé.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak melu prvních 10 a ráno nakrmím a uvidím co vypadne z bedniček;) Na noc jsem dala osmihodinovku a zítra na novo..

15. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

1.dekorka je doma(padla MJS,2xkobalt),zatím slušné

16. AnickaKar

AnickaKar Pisálek fóra

Padátka padají jako, když je dávají ze svého. Jestli nezačnou padat trochu víc budu plakat:cry:

17. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak podle tabulky bych v tuto chvíli měla mít : ideální stav padátek 86, ve stodole mám 87 :)
    hurá, plním na 101%

18. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky lidi. Mám ve stodole 134 nulek AB a dalších krevních skupin, zachráněný bude zatím každý kdo dá víc 8). Jela jsem na 1x2 pole a hnojila releným, nebude čas, co sklizeň to v průměru 20ks. Ranní sklizen z pidin 28ks z nejdelší takže pokus, zasadila jsem na pidiny a uvidím jak malé číslo větší než nula vyleze ven. Když tak se vracím k 1x2 a budu doufat ze ten vyšší náskok nebyl způsoben zeleným supehnojivem i když ho mám dost, za ty akce co jsem vynechala se mi toho syslí tolik že by byla škoda ho nechat zezelenat asi takhle :wuerg:. Suseda včera 29 odpoledne z nejdelší a dnes jenom 16, takže neúměra v pokrytí signálu se začíná ukazovat. Všem hodně dárců orgánů a ať máte plechovky s kvalitním obsahem. Čus, Martina

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pěstovala jsem akční na směsce polí - 44 velkých, 5 polopolí a zbytek pidipole a padalo od 9 do 19 padátek. Na noc jsem dala osmihodinovku na pidipole a vypadlo 17 padátek. Tak u mne je to jasný, pěstuji na směsce polí se SH a mám cca za hod. hotovo. Můžu to otočit hodněkrát a bude to přibývat. Namleto zatím 20 špízů
    ;)

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ráno mám 39 špízů.Chybí 86.Ale času je dost. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.