Let v noci (15.3. - 21.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Halo halo, už měl odvahu někdo sklidit nebo se bojíte? Já jo, nechci přijít o první největší dávku ale abych ji neprošvihla xD

petaM2001, milostivas a evainfo tohle ocenili.
  2. lowba

lowba Rádoby autor

Akce vypadá zajímavě :music:..ale s padátky to aspoň u mne vypadá opět na litý boj :( Po první sklizni mini políček s duchy celkový počet 11..:oops:. Bez boje se ale ouplně nevzdám.

3. MilcaC

MilcaC Rádoby autor

Sklidila jsem, ale nic moc to nepadalo, mám 22 protlaků z 8-mi hodinovky, pár světlušek a stromů

edit: lowba: tak to můžu být ráda za svých 22 a to se mi to zdálo málo

4. lowba

lowba Rádoby autor

Celkový počet 11..nevím, zda optimistický počet, ale něco padá ;)

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Díky, odvahu jsem v sobě našla a mám 23+1 dárek, ale nebojím se, těch 11ks budu mít taky z dlouhé sklizně. Jednou je líp a 4x hůř.

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nevím z jakého důvodu jsem měl zasazenou Plesnivou houbu. Asi jsem ji na něco potřeboval nebo jsem chtěl ještě využít času na krátkou kytku abych před závěrem děsivky využil čas a potom zasadil něco dlouhýho a asi jsem zapoměl.

Každopádně mi z plesnivky vypadly 2 kousky. Takže hnedka ze začátku trapná chvilka :p

7. ašada01

ašada01 Titán fóra

Bohužel jsem při poslední děsivce nestihla sklidit a zasít, tak mi z 8 světušek, 8 stromů a pole dvouhodinovky vypadly celé 3 protlaky. Doufám, že to tak nebude pořád.

8. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Ježkovy voči, tak to jste na tom všichni dobře!!! Já pojedla co se dalo, odklikla všechno možné co se dalo a pak sklidila hřbitov plný keříků očí a pár světlušek. No a 6 padátek....tak takto by to asi nešlo. Přijímám veškeré nápady jak zvýšit vypadávání - jsem dnes úplně bez nápadů, farmářsky v útlumu...:p

edit: než jsem to tu sesmolila, tak přišly další dva příspěvky - takže nejsem na tom sama tak blbě jak koukám....no ale vážení, tudy cesta asi nepovede, což???

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

17...Coo ? 17 !! Tý jó,nemá jich být 750 ? o_O Tak to mám před sebou ještě 44 sklizní stromů,světlušek a osmihodinovek.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

16 padátek z duchů, tak to bude velká legrace udělat 750, to vidím tak se superkem každou sklizeň, aby jich bylo víc, ale do toho asi nepůjdu, tak pár sklizní ano, ale dávat superko celou akci, to by bylo dost drahé, i když ho mám dost, tak všechno nedám. Řádek bude těžký oříšek
    :oops:

11. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahojky, protože jsem skleróza a neměla jsem rostlinku nejdelší, ale nejkratší,něco stromů, něco stájí se světlušemi, tak mám 1 padátko. Super začátek. Přeji všem hodně zdaru :)

12. MilcaC

MilcaC Rádoby autor

Tak ještě dárky něco zachrání. Budu muset sehnat dva nové spolehlivé sousedy na výměnu dárků. Jak je vidět, v této akci bude každá plechovička dobrá

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Většinou jsem potom dávala pole 1x2 a někdy musela pokropit zeleným, na noc tu nejdelší. Lepší radu na hřbitov nemám a pokud u mě nezměnily náhodu tak mě podpora ve slotu na BZ nikdy nefungovala, jezdím bez ní. Ale jak kdo, měla jsem dost stromků, z těch to lítalo asi nejvíc co jsem viděla.

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, políčka keříku plného očí, 4 chapadlové vrby XL a 4 jabloně temné královny a 5 temných světluščích doupat vydalo 15 krvavých protlaků..... holt jak si kdo zasadil, tak asi sklídí.... tohle teď není ironie z mé strany, to je prostě realita. A jde se rozpěstování boltcovitky a na zbytek políček plísňová houba a uvidím, jak to půjde dál.
    Takže přeji všem hodně zdaru s tím Pertinaxem. ;)xDxD

EDIT: Na rady jsou tady asi jiní, ale já bych si nejdříve napěstoval všechnu boltcovitku, MJS, strašidelnou kytici a květináč bych přidal - tím zkrátím dobu růstu na 1:29... na noc bych pak dal to nejdelší, co se nabízí - zářící plíseň a až budu mít požadovavých 4750 boltcovitek, tak budu dávat to, co potřebuji na splnění další děsivých akcí a uvidím, buď to napadá anebo to nenapadá.
    Nechci spekulovat o utažených či povolených kohoutech - to se ukáže časem. :music:

Naposledy upraveno: 15/3/17
  15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ze zářící plísně, 6 stromků a 5 světlušek na mne vypadlo 29 krvavých protlaků.
    Všem držím palečky!

Edit:

Koukám, že jsem na tom docela dobře...;)

16. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Tak do začátku mám 18 vypadávátek,tož bída..už vidím jak to neudělám

17. iDavis

iDavis Baron fóra

To ste na tom fajn, mne vypadlo len 9. >:(

18. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Zářící plíseň 25 kousků nic moc už jste někdo zkoušel kytku :)..

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

22 - z keříku očí (+4 světluše a 4 jabloně)-.-

20. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Osm stromů, osm světlušek + flekatá hrůza a z toho 10 padátek. To nevypadá dobře, to se snad nedá dohnat ani s pomocí SH.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.