Let v noci (15.3. - 21.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -tygous-

-tygous- Pisálek fóra

Jupííí to se těším, ty krvavý ušáci jsou trošku nechutný teda :wuerg:xD

2. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Druide, díky, díky!!! Krásně jsem si zařehtal. To mi docela chybí, ta troška humoru ve světě...
    Tedy, podobný stav už jsem kdysi zažil, to když jsme s Faustem zapíjeli tu jeho smlouvu, jojo, týden prý se mnou Luciper mlátil o kotle a já nic.. Za to když jsem se probral...ojoj všechny kosti i svaly byly v jednom ohni a já na samotce.
    akorát mám dojem, Druide, že ten příspěvek měl být spíše u vercajkboly, aby lidi byli v obraze

3. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

akcia sa mi páči a aj riadok v nebi celkom fajn určite sa do toho pustím

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jednou mě dá řádek bednu s nářadím,podruhé 2000 BZ...co víc si můžem přát ? o_O Páni,toto je ještě vypečenější odměna než TCH/TS!

5. šebejda

šebejda Veterán fóra

Jsem starý pesimista. Bojím se padátek. Je jich na 1 plochu hodně. Ale je to jeden z nej řádků, který doopravdy chci získat. Jestli to bude padat, bude to fakt supr akce. Již zde ten dotaz padl na 1. stránce. Bude strašidelná kytice, popř. řádek v nebi, urychlovat růst akční kytky???? V ofi to není uvedeno a podle mne je to dost podstatná informace.

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jednoducha a nekomplikovana akce... sice jen na hrbitove a tak to SH bude fakt jednou, ale zase tam nechavam svetlusky do ukolu a stromy, i kdyz tech chapadel uz mam celkem dost... tri otocky za den a jeste zbyde cas na dalsi, na noc opet problem... nebo pouzit pohopole, ale kdyz staci 9 otocek, neni treba nejak to komplikovat...
    Radek pekny, to jo, i kdyz zase otazka nahody, tech beden (ruznych typu) uz mam vic nez je zdravo, za chvili tu bude "kombajn pro sber beden" :-D

7. milostivas

milostivas Znalec fóra

samože pro řádek všecko :) takže jooo,do akce jdu :)

8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

"Při sklizni nám bude na Strašidelném hřbitově vyskakovat..." - z čoho to bude padať - len z akčnej alebo aj zo stromov a chlievov?

9. babako

babako Expert fóra

Ahoj noční farmáři,
    sedím na náhrobku na hřbitově a už jen čekám kdy to začne..
    Akci vnímám velice pozitivně a docela se těším,jdu do ní jako do každé.. Noční akce se mi líbí..
    Pouštím zaklínadlo ať vám to všem hodně padá..
    Hezký večer..

10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj dana9494,
    vzhledem k tomu, že není určeno z čeho, tak by mělo vypadávátko padat ze všeho, co se dá na hřbitově chovat, či pěstovat.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tassadare, pohopole na hřbitov nedáš, to máme utrum již od začátku samostatné plochy.
    Řádky mám rád, bo bez lopotného farmaření dávají spoustu bodů a jiných komodit... Však jsem původem líné, u kotle se válející individuum a rád se k tomu vracím... Ach, slastné nicnedělání, hmmmm....
    Babako, ty provokatérko, že si tam pro tebe doletím! 30.04 je ještě v nedohlednu a ty už očekáváš sabat? V tý zimě? U nás včera byl led a dnes po ránu to bylo jen o trochu lepší(mám dojem že o dva stupně). Prostě mi stejně byla zima, můj kožich už je postarší a už tolik nehřeje.

12. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj farmáři akce se mi po dlouhé době je tam stoneček a ten mi v poslední době chybě a hlavně se nemusí nic bourat a mohu si na ostatních plochách pěstovat co chci do akce jdu ,nevynechávám žádnou i když se mi nějaká nelíbí.Přeji hezký večer.

13. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Trepifajksl - Jj, sladké nicnedělání, v teplíčku u krbu, s vínkem... Pes mi zahřívá nohy s kočka bolavý krk... Je pravda, že u toho štrykuju fusekli, ale to se počítá jako relax! ;)

14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

petaM2001 tohle ocenil(a).
  15. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrý večer. Prosím, funguje na hřbitově i MJS?

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak do toho jdu... :) Lze posílat jako dárek, stonek se mi líbí... Snad to dám. :D
    Milena1952: Pokud ji neomezili, tak ano, funguje, využívám ji i při jedno nebo dvoudenních děsivkách.

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Milena1952 - ano, funguje ;)

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Co k tomu víc dodat, když jste už všechno napsali i za mě :p odměny hezké, konečně suprový stonek, pejry nemám v zásobě a tady nejsou potřeba, ale to hlavní je, že mám dva dny volno a tak pojedu jako Drákula xD :p ...

19. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Super!!!!Moc se na tuto akci těším.Hlavně aby to dobře padalo;).

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Trepifajksl : ajo, pohopole nejde a tim se resi nocni rostlina a taky vypadavani - no jde o to co jsem tam nechal od minula, kdo si to ma pamatovat :)
    Uvidime ovsem, zda prvni sklizen z minule desivky bude jako obvykle s problemama = zadny padatka, ze?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.