Let v noci (15.3. - 21.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Hotovo červený nenažraný popelnice nakrmený [​IMG] je to docela mazec držím palce ať to taky dáte ;););)...

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už taky su :D
    Bestie krvelačný....

Edit: Tak a teď jsem se dožrala teda - na mladší farmě stále ještě statečně bojuju a z pětihodinového keříku očí mně vypadlo 4x2=8 plechovek >:( To si dělaj srandu
    [​IMG] :wuerg::wuerg::wuerg:

Naposledy upraveno: 19/3/17
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně chybí nakrmit ještě 29 drákulů... snad to dám :oops:

4. papulice

papulice Veterán fóra

tak mě chybí ještě 27 nenakrmených,myslíte že to dám?já tedy doufám moooc,naděje umírá poslední....:p

5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

brej večír :)...už se nebojím...akci pokořím:p
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    s tímto arzenálem ty létavé krvelačky, co na mě hážou srdíčka, zítra nakrmím :p
    idu spat 8)

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nó padátka se rozpadátkovala a tak už to vypadá daleko lépe než včera.
    Odměny se taky začaly zlepšovat a dostal jsem už hodně tajemných + spoustu hvězd a BZ/BBZ + mi padla bedýnka z nářadím.
    Zatím dobrý.

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak už mám řádeček také hotový, teď jsem dokrmila posledního nutného hladovce. Boltcovky mám ještě na případných 19 pokusů nadstav, tak se uvidí, nač to ještě napadá. Nakonec jsem nemusela použít žádné SH krom rozpěstování (10 SH+10 vrtulek), koše už vůbec nevedu.
    Velice a moc děkuji všem, kdo mi posílali krevní konzervy, pomohlo mi to moc.

Ze 125 odměn, které vyskákaly cestou za řádečkem, jsem získala:
    220 tisíc TBZ
    155 tisíc krejcarů
    125 tisíc BZ
    19 hod. pomocníků
    9 hvězdiček
    3 banány
    Dále 1 TS na Baha, 3 TS farma (obojí lišta), 3 TCH na Baha - podařil se jeden hrošíček, 10 SK, 23 SH, 2x MJS, 3x strašikytka, 6 hrobních květináčů, 9 ponožek, 4x letadlo, 3 XXL bedny.

Vůbec nejčastěji padaly položky 5 tisíc TBZ a 5 tisíc krejcarů. Akce se mi líbila a díky RT, že vyřešili to zaškobrtnutí, bez toho by z té akce byl jen hořký pocit. Takto se to u mě zlomilo a zítra můžu klidně do práce, do konce akce doufám ještě napěstuju potřebné k odemknutí šlechtění vran. A všechny krevní konzervy zpracuju a zkrmím, co kdyby tam byl ještě nějaký banán... Kéž to všem ostatním taky padá lépe a předvídatelně a zítra dokončí i spousta těch, kdo s tím už nepočítali - držím paleček.

8. papulice

papulice Veterán fóra

malinkami a uvědomuješ si jak dlouho budeš mlít špízy ve mlýně???

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ach bože, lidi, já mám stonek!xD

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já musím dělat něco hodně blbě, když i pechfóglová hlásí, že má hotovo a mě chybí nakrmit nějakých 7 netopejrů o_OxD
    A to tady do toho čumím už třetí noc a přes den spím málo, protože sleduju z okna, jak mi auto zapadává sněhem :wuerg:

11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

-pechfógl- a v bedýnce si čo našla? ja mám na 2. pokus vranu, lepší sa to [​IMG]

12. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Blahopřání všem, co mají hotovo. Taky jsem to zvládla. Stonek už pracuje

13. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Tak mě zas připadá, že bez nákupu košíku se stonek nedá získat:cry:

14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Právě jsem to celé splnil. První bedna na stonku "dozrála" a přistála ve stodole...
    Všem přeji úspěšné dokončení akce.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Hotovo,stonka fachčí v debničke vrany.A s tých tajných sa dráčik dakde zatúlal.Boli z nich c++slon a mravenčiar celé na nič,preto nerád robím akcie kde sú tajnáše.Však lišty máme bez dna do nich sa takých trajlákov zmestí až až:oops::cry:.

16. Feris1

Feris1 Expert fóra

-Kuteno- ako si to predstavujes susedko ze si ma predbehol mne chyba nakrmit posledneho nenezranca a tiez budem za vodou

17. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Také jsem se dohrabala ke stonku, první položka z bedny čtyři pavouci, to není vůbec špatné. Použila jsem asi 150 SH hned při rozpěstovávání. Tak po čtyřiadvaceti hodinách po spuštění zdvojnásobení protlaků ve stodole bych řekla, že došlo k razantnímu snížení vypadávání ale napadalo to. Přepěstováno rostlin mám o 1400, tak nakrmím i něco navíc.

18. malinkami

malinkami Velmistr fóra

dobrá připomínka ;)...možná bych už do toho nešla, kdybych si vše nespočítala :p
    pokud mletí jednoho špízu trvá 4 a půl minuty, tak 125 bude trvat něco kolem devíti hodin, ne?
    čili, když to tam teď šupnu, v klidu si zajdu do práce a pak už budu jen krmit, tak bych to mohla dát ne? ;)

EDIT: a když si mletí rozdělím na dva mlýny, tak za 4 a půl hodiny není co řešit (i bez turba) :p;)

Naposledy upraveno: 20/3/17
  19. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

tak první bedna strašidelného zboží ze stonku obsahovala 2000BZ - fakt překvápko

20. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

hezké ránko všem...tak ještě 11dárečků a hotovo...tudíž dneska dokončím:p;)
    Akce povedená, jen jsem vždy na mrtvici, sklidím farmu, nebe sklízím růčo- tam je jiný kombajn.....mezi tím namelu na dárky a při krmení dostanu dárek kombajn i na nebeo_O...a já sklízela růčo celý stonek...no nic..příště to dělám obráceně, nakrmím upíry dárečkama a žádný kombajn nedostanu:eek:...mě snad porazí
    Tak hezký den:D8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.