Let v noci (15.3. - 21.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/3/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

Casey27, to víš, že to byl protlak, již jsem to opravila, stalo se mi to poprvé tak málo ve sklizni vypadávátek, a nikde jsem si nepřečetla, kolik jich vypadlo nejméně v této akci, přeji ti aby jsi byl za chvíli za zenitem, ahoj a příjemnou hru

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Casey27,

řeknu to na rovinu. Vypadá to, že tentokrát nedají guáno netopýři, ale já netopýrům. Momentální stav je 118, což je těžkej propadák..

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Ahoj, díky za info..... čekal sem to s tím guanem a nesplnitelností akce bez "zelené" ,-)

4. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Ahoj,neviem ci ma tiez niekdo iny taky problem ale neda sa mi prihlasit do hry,ukazuje ze mam deaktivovany plaer alebo tak nejako sa to vola co ma fakt prekvapuje lebo kym som nenapisala ze mi to malo pada tak nebol ziadny problem?Inak pada stale o nicom ako som pisala od akcie do teraz pozbierane 92 kusov je to na vysmech a to ze mi posielaju aj susedy a mam dva kuzelne stromi :wuerg::mad:

Naposledy upraveno: 17/3/17
    petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Myslel jsem si že problémy z padátkama mám jen já. Pokud tady začínají frflat i ti kteří mají hotovo za 3 dny (z prstem v nose) tak co mám říkat já.

Každopádně podle tabulky Ledního prasete, jsem v mínusu 21 kousků, což je těžký průšvih protože lépe to u mě jednoduše nejde.
    A to jsem už stihl 4x otočit záhonky Zářivé plísně ze kterých mi vypadlo 18 - 20 kousků. Z akčního mi vypadne cca 12 kusů na setbu.
    Tentokrát to utáhly nějak moc.
    Zajímalo by mě jak jsou na tom zahradníci v cizině. Nadávají taky ?

EDIT, Twinulka : to se mi stalo v nějaké minulé akci. Ve farmáckém mlýně 1 000x krmivo pro Lasyčku tuším a na bahamce 500x krmivo pro hrocha.
    To je mletí na 4 dny :)

6. Filipov

Filipov Pilný autor

.. . to já jsem teprva na 86 - za dvě hodiny sklízím, tak se snad dohrabu na 100 :oops:

petaM2001, tomaskomiska a Xenie6161 tohle ocenili.
  7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

bieda s tou krvavou omáčkou, včera som točila uchovec so SH, špízy namleté [​IMG], na noc bola 8-hodinovka (tam to vypadlo rovnako ako z akčnej), teraz idem piánko len s kyticou a vodou, ale ten nepomer sa mi vôbec nepáči-.- [​IMG], no čo včul, asi budem pestovať dačo inšô, len tak do zásoby, ešte aj tie desivé úlohy mám všetky hotové,
    a tak som sa tešila na nekonečné odmeny:( a baviačku mi pokazili...

8. koljan74

koljan74 Aktivní autor

..no, klasika, dalo se čekat, že 95% truhliček vydá krejcary nebo BZ...

9. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak mám takový pocit, že bez pomoci SH se tato akce nedá bez vložení reálných peněz splnit. Ještě je času hromada a možná se pletu. V každém případě měním obtížnost ze "středně těžká na brutálně náročná".

10. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

Šebejda - souhlasím s tebou - BRUTUS !!!
    Už na netu hledám nemocnice v okolí, večer beru pásku na oči a idem loupit Krevní zásoby.
    Sice občas remcáme skrze malé vypadávání, ale ............

Z TOHOTO NEBE JEN TAK KREV NEZAPRŠÍ :cry:

11. hansicek

hansicek Expert fóra

urobil som taku malu porovnavaciu analyzu
    z toho ako to vypadava mne, znamym a cotu citam na fore, tak mi to vychadza tak, ze pravdepodobnost vypadavania je taka ista ako aj pri ostatnych standardnych akciach.

Pocet pozadovanych vypadavatiek na akciu mi doteraz vychadzal tak, ze pri splnenej legende ak budem pestovat bez vody a inych urychlovacov a bez akychkolvek prestojov (ako stroj), na vsetkych vyhradenych polickach, tak pri danej pravdepodobnosti vypadavania by za dobu akcie mal vypadnut presne pozadovany pocet padatok. Cize ak sa na akciu pripravim, polievam, hnojim a pod. tak mi vypadne viac padatok, t.j.nemusim zberat ako stroj, nemusim pestovat uplne vsade a podobne.

V tejto akcii mi to vychadza tak, ze soudruzi z NDR to spocitali uplne presne, iba zapocitali ucinok vody a strasidelnej kytice, riadku a hnoja a tym padom pocet vyzadovanych padatok o cca 50% vyssi ako standardne.

pre ilustraciu to ukazem na cislach:
    pri standardnych akciach je vyzadovanych priemerne cca 2200/1400 padatok z 5/3 ploch, co odpoveda cca 450-500 padatok na plochu za akciu, takze pre nasu akciu by standardne malo byt vyzadovane 450 padatok, tu za ne dostaneme iba vsetky dekorky, bez stonky

Cize suma sumarum: bez SH alebo nakupu kosika je akcia nesplnitelna

A este pre spestrenie sa tu nuka konspiracna teoria:
    pamatate sa na hraskovu akciu? kde ste dostali iba dekorky a riadok iba ten kto zaplatil?
    tu je to to iste, ovela domyselnejsie zamaskovane: zadarmo dekorky ale riadok (inak celkom slusny, aby sa tazko odolavalo) za platene prvky

12. burds

burds Titán fóra

Ta krev tedy moc nepadá spíš si myslím,že akci asi nezvládnu.Ale jeden netopýr mi daj tajemnou stáj a vyklubal se mi dráček.Tak alespoň na něco se mi ta akce hodila.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jak už jsem psala, zvolila jsem taktiku pěstování se SH a abych měla co nejmenší spotřebu, tj. 65 na jednu sklizeň, mám mix políček od největšího do nejmenšího. V mezičase, kdy nemůžu na farmu, dám delší nebo kratší a to bez SH, na dorovnání času a zjistila jsem, že to skoro stejně padá v rozmezí 4-8 hodinovky a vůbec nezáleží, na jakých polích. Už mám ušanku přepěstovanou, tak přejdu na jiné plodiny a to na minipole, ať do stodoly aspoň něco přibude a snad i něco napadá. Vyzkouším vše s různou dobou růstu pro srovnávání vypadávání. Možná, že to bude dobře padat i z 2 hodinovky proti 8 hodinovce, uvidíme.

Do teď nakrmeno 50 netopýrů/300 protlaků a počítám tak přes 20 sklizní, průměr na padání docela dobrý, 19 bylo dárků a zatím 3 nebo 6 z modrásků.

14. necek

necek Pisálek fóra

Na strašidelném hřbitově se mi žádný netopírek dosud neobjevil, prosím o radu.

tomaskomiska tohle ocenil(a).
  15. karbar

karbar Vévoda fóra

Mám 1600 ks té ušaté kytky a 0 protlaku.
    Získala jsem již druhou dekorku a jinak jen jeden tajemný strom, v bednách jen samé body, krejcary občas kombajn.

16. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj necek,
    o aktivaci krmení je psáno již na první straně:
    Na tomto ukazateli si můžeme vypnout/zapnout objevování netopýrů na Strašidelném hřbitově pomocí zaškrtávacího tlačítka.

17. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Zatím nakrmeno 33 Depejraků ,se tomu nějak nechce padat asi opravdu nás chtěj donutit kupovat koše já nechci,nechci a nebudu ať to dopadne jak chce ;););)...

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer :)
    tak já na tom nejsem zas tak špatně, všeho všudy,
    jestli to bude padat jako do teď za necelé tři dny je hotovo :)
    krvavé poklady jsou docela v klidu, 4 ts, 1 tch, nějaké sk,sh,zuz,zuh atd :)
    no mohlo by to padat víc, o tom žádná ;)

19. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Ja som nakŕmila 18 netopierov. Ak to takto pôjde ďalej zamrznem na polceste. :sleepy:

20. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

No lidičky, taky mi moc vypadávátek nepadá :( a to jsem se na akci těšila jak malá. Na druhou stranu na odměny od netopýrů si nemůžu stěžovat, zatím 2x tajemný výběh, 2x sazenička, 1x mrkvovo-jablečná směs, 1x strašidelná kytka, zbytek nestojí za zmínku. Hodně štěstí všem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.