Soutěž Ledová tombola / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. michy9073

michy9073 Pisálek fóra

Děkuji moc za krásnou výhru. Hezké svátky všem.

dinoalesi, 14087 a Prepperka tohle ocenili.
  2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Všechny výsledky jsou nyní uvedeny v soutěžním vlákně. Všem, kteří získali odměnu, doporučuji zkontrolovat, že získali alespoň jednu z požadovaných řad na magický stonek a případně si vyzvedli tu ze Zimního kalendáře. Kontrola splnění pravidel soutěže proběhne nejdříve 27.12.2025. Odměny budou připsány po provedení kontroly. Pokud někdo z vítězů nesplní podmínky soutěže, bude místo něj vylosován jiný soutěžící, který nezískal jinou odměnu. ;)

3. karbar

karbar Baron fóra

Tak jsem si to zapisovala a z 24 otázek jsem jich měla špatně 7.
    Žádný expert ze mne tedy není.

4. 14087

14087 Polobůh fóra

Jo není světluška jako temná světluška :D a já se nachytala sakja :D
    Tak velká gratulace všem kdo v této soutěži vyhráli :)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Děkuji za výhru, já jsem splnila, stonek jsem získala dnes ráno ;)

Nejde mi doplnit do předchozího, tak píši nový
    Udělala jsem asi 3 chyby a tuším že 2x jsem se nezúčastnila, tak to není tak špatné, něco jsem věděla hned, něco jsem vyhledala a soutěž mne moc bavila, díky za ní a takových víc
    Stonky mám, ten co jsem dnes získala, tak ten do té kategorie nespadá

Naposledy upraveno moderátorem: 29/12/25 v(e) 4:20 PM
    Dob, dinoalesi a Prepperka tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zase jsem utřel, náhoda je náhoda :D tak příště:p.

7. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Blahopřeju všem šťastlivcum, snad někdy příště. Děkuji za super hru.

8. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Moc blahopřeju všem, kteří v průběhu celé akce vyhráli odměnu. [​IMG]

A gratuluji také všem zúčastněným ke všem správným odpovědím. Někdy bylo zapeklité se k nim dobrat, Dob se snažil nás zmást a dost často se mu to i dařilo. A já měla špatně třeba i poslední odpověď, kde se mi nechtělo dohledávat, tak jsem podle pocitu dala kraba (nevím proč jsem si myslela, že jsme ho už šlechtili) a ono to bylo špatně. :)

A ještě chci moc a moc poděkovat Dobovi za super soutěž, pobavila jsem se, něco dozvěděla, a ještě dostala odměnu. Díky Dobe.

9. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Jů, já moc moc moc děkujíííí za parádní výhru, to je krásný vánoční dárek, jupííí :D Musím se přiznat, že když jsem kupovala tu luxusní řadu do stonku za 249 Fl, tak mi proběhlo hlavou - "No je to dost penízků, ale kdybych vyhrála těch 200 Fl v soutěži, tak by to bylo jen za 49, to by bylo super" Ale úplně jsem to vypustila z hlavy, protože jsem nečekala, že by se štěstí unavilo.... a ono joooo :D Děkuji Katušce, za upozornění přes holuba, jinak bych se asi divila, až by se mi zvedlo konto xD
    Soutěžila jsem nepravidelně, občas jsem to v tom předvánočním shonu zazdila, občas jsem nevyplnila záměrně, jako např. u otázky, kdy byla v odměnách Cuca, protože jsem nechtěla ubírat šanci těm, kteří ji nezískali v akcích.
    Moc děkuji za uspořádání této soutěže Dobovi a případně i dalším tvůrcům a gratuluji všem výhercům a ostatním přeji, aby jim to vyšlo příště ;)
    Mějte všichni krásný a pohodový zbytek svátků :)

10. mariejosefa

mariejosefa Vážený autor

děkuji za výhru, ostatním výhercům gratuluji, těm ostatním přeji štěstí příště

11. lukas1231

lukas1231 Pisálek fóra

Moc děkuji za výhru a také super soutěž. Ostatním přeji hodně štěstí při příští soutěži.

12. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Moc děkuju za zorganizování soutěže.
    Hledání a nalézání odpovědí (a při nedostatku času jen tipování) mě bavilo.
    Zase jsem zjistila, kolik jsem toho zapomněla :)

-Jara05-, Prepperka a Dob tohle ocenili.