Soutěž Ledová tombola / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Našel sem teda 4x za FL a 1x za KR.o_O

2. evinana

evinana Baron fóra

Já také tak našla, no uvidíme jak to bude ;)

Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  3. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Jsem na tom stejně, máme se na co těšit.

Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  4. 14087

14087 Titán fóra

Počítá se když odpovím 2x?? :D

kaolín11 2x za kr ;) :D

Naposledy upraveno moderátorem: 13/12/25
    Prepperka, -Jara05- a kutilka70 tohle ocenili.
  5. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14087 pokud odpovíš víckrát, tak se započítá pouze první odpověď. ;)

6. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

Děkuji za výhru 9. dne, už se na ni těším, ačkoli později ji nejspíš pošlu dál. Pokud stíhám, odpovídám dál, ať má radost z odměny co nejvíc z nás. Co se dnešní otázky týče, dávám nakonec jako odpověď stáj, jejíž základní verzi lze pořídit za krejcary, nikoli za floreny. Nepřesný název stáje u jedné z dalších odpovědí považuji spíš za řádění nějakého šotka. Ale možná se pletu a jde právě o to. Tak zítra uvidíme.

7. 14087

14087 Titán fóra

Dobré ráno, dnešní otázka je tak lehká :D to zvládne každý ;) tak hurá odpovídat ;)

8. Dob

Včerejší výsledky jsou v soutěžním vlákně. Původně měla být správnou odpovědí Stáj pro soby, jelikož lze zakoupit pouze za krejcary. Ale mezi odpovědi nám proklouzlo Jezírko pro hrochy a stáj s tímto názvem ve hře neexistuje, čehož si všimli až někteří z vás. Nakonec jsme tedy jako správné uznali obě odpovědi. ;)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to já rovnou hledala hrochy, ty mi to našlo za floreny, tak jsem ani nevěděla, že je chybička ;) nic se neděje, hlavně, že si zahrajeme

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jezírko nebo jezero, pravda, název nesedí, ale hroši se do něho vejdou;)dal jsem soby.
    ID už umím nazpaměť.

11. 14087

14087 Titán fóra

Apachie1 gratuluji k výhře ;)
    Já dala taky soby ;)

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Také gratuluji :) Taky jsem se zapojila dnes do soutěže aspoň zjistím, co si pamatuju xD

13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Děkuji za výhru a gratulace :D

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dnes váhám, v knize erbů jsem nebyl léta letoucí, s jedním jsem si zatím vystačil.
    Než se zobrazí jednotlivé erby bych zešedivěl a když se dočkám, oči si vykoukám, popisek po najetí myší mi to nenabízí.
    Nakonec je to jedno i účast se počítá.

15. JandaPanda

JandaPanda Vážený autor

Pitrýsek47 - mám to stejně, takže jsem dala jenom tip. Kromě načítání které trvá, mám problém vůbec něco vidět na těch pidi obrázcích. Vyhledávání tam chybí, tak na to kašlu a poslala jsem jenom tip. Dala jsem,že žádný. A uvidíme,co je správně.

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Mám to jako Pitrýsek47. Navštívila jsem i FAQ, ale pomoci jsem se nedočkala. Takže za mne dnes jen účast, a při troše štěstí se možná i omylem trefím. Mám to 1:5. :p
    ------------------

Ještě chci dodatečně pogratulovat Midori_88 ke krásné a vzácné výhře Královské palmy se srdíčky. A jestli ji pošle dál, potěší ještě i někoho jiného, takže jedna výhra - dvě radosti, tak to má o vánocích být. :)

A ze včera ještě gratuluju Apachie1, 300% je krásný výhra. :)

17. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Všem kdo vyhrál velká gratulace. Dneska taky jen tip.

18. Dob

Hlavní je účast. Při zdvojnásobení odměny můžete vyhrát i v případě, že zvolíte špatnou odpověď. ;)

19. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Také gratuluji :)
    U těch erbů jsem se zapotila, dalo mi to zabrat, ale našla a snad to mám dobře jestli jsem viděla dobře xD

20. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Sakra. Ten 15den nevyšel jen o jednoho soutěžícího :wuerg:
    Gratuluji všem co už něco vyhráli :inlove:

Prepperka a 14087 tohle ocenili.