Soutěž Ledová tombola / Diskuse

Diskuze na fóru 'Oficiální hry fóra' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 30/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Výsledky z včerejšího dne jsou dostupné v soutěžním vlákně. Do soutěže se do této chvíle zapojilo již přes 100 různých hráčů, takže to rozhodně nebyl nedosažitelný cíl. ;)

2. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Soutěž probíhá v průběhu celého dne (půlnoc až půlnoc), je tedy jedno ve který čas konkrétně odpovíš. Takže neklesej na mysli, a já ti držím palce, ať se na tebe usměje štěstí. ;)
    ---------------------

Dnešní otázka na stodolu v albu je tedy pro mne zatím nejtěžší. Sice jsem odpověděla, ale spíš podle citu a nejspíš špatně. Asi už mi nějak neslouží oči, ale fakt teda nevím kam koukat (na těch obrázcích, to, kde je najít vím). Ale teda vlastně i ta orientace v albu pro mne byla nová, do alba jinak nikdy nechodím, takže jsem třeba už i zapomněla, že tam vůbec nějaká pozadí jsou. Tak děkuji za připomenutí. :)

3. 14087

14087 Hvězda fóra

Děkuji za podporu a objasnění Prepperka :inlove:

janar53, kutilka70 a Prepperka tohle ocenili.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nevím, buď se špatně orientuji, ale jsem z pozadí zmatený, tedy v albumu:D, zima jako zima, dal bych na výběr spíš Zimní krajinu zázraků, ale sníh mě zaskočil.

slechtajara a kutilka70 tohle ocenili.
  5. slechtajara

slechtajara Pilný autor

Tak jsem u albumu zvědavý kde to je,také to spíš vidím na Zimní krajinu zázraků,ale ta v nabídce není.

6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

No já dala Taneční sál, na ostatních jsem stodolu nenašla. U toho sálu je něco podobného stodole vidět v prostředním okně, ale jestli je to ona stodola nebo ne, na to je obrázek moc malý abych si byla jistá. Takže se taky těším na rozlousknutí, protože je to pro mne záhada.

7. 14087

14087 Hvězda fóra

Já to jen tipla :D vůbec nevím kde je taneční sál :D co je procházka městem nevím :D a dala jsem sněhová krajina haha :D
    Gratuluji hroudov za výhru ;)

-Jara05-, Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Bude to taneční sál, kousek budovy je opravdu za oknem.

-Jara05-, Prepperka a kutilka70 tohle ocenili.
  9. Dob

Sobotní výsledky jsou v soutěžním vlákně. Byla to jedna z nejtěžších otázek v této soutěži. ;)

10. mariejosefa

mariejosefa Vážený autor

děkuji za výhru
    objevit tu stodolu nebylo zrovna jednoduché
    m.

11. Pitrýsek47

Prepperka: To jsi hledala v těch malých, dole? Stačí kliknout a dát pozadí do albumu, kde ho máš přes celou stránku, velké a můžeš lepit. Dřív jsem album hodně využíval, bavilo mě. Proto jsem se před odpovědí nešel podívat, chyba. Stodolu jak vrata jsem měl před očima jinde a sníh taky xD:p.
    Dnešní otázka může na první pohled zmást, tak pozor. Mohli by to zvíře vyměnit za jiné :).

kutilka70, -Jara05- a Prepperka tohle ocenili.
  12. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Pitrýsek47 - pozadí jsem si i vložila do albumu, takže bylo trochu větší než ten mikronáhled při výběru, ale stejně je pořád malé (na takové záludnosti jako je stodola určitě :) ). Přes celou stránku - to myslíš přes celou stránku albumu, ale do celé stránky obrazovky to má pořád hodně, hodně daleko. Nebo jde zvětšit i celé album? Teď ho mám velké tak 10 x 5 cm.
    ----------------------

mariejosefa - moc gratuluju k výhře, a ještě víc k nalezení správné odpovědi, což byl úkol veskrze vypečený :D

kutilka70 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Můžeš zvětšit zobrazení prohlížeče.Normálně mám 100%.Abych se mrkl na stodolu za oknem,dal sem 150%.

14. Pitrýsek47

Prepperka, zobrazení malé ikony, klik, je menší než stránka v albumu nebo jak píše kaolín.

kutilka70, Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  15. mariejosefa

mariejosefa Vážený autor

Prepperka
    děkuji
    já mám zvětšeno zobrazení prohlížeče, nedávno nový monitor = 200% (předchozí byl na 150%), ale na NTB to jde jen na 120 %.
    Při hledání se mi podařilo mít velikost pozadí v albu cca15 x 30 cm
    m.

janar53 a Prepperka tohle ocenili.
  16. Dob

Nedělní výsledky jsou dostupné v soutěžním vlákně. Tentokrát se odměnu povedlo zdvojnásobit! ;)

17. 14087

14087 Hvězda fóra

Prepperka gratuluji k výhře :D tleskám ti ;)

kutilka70 a Prepperka tohle ocenili.
  18. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Já vám řeknu, dnešní otázka je celkem zábava hledat, ale poradil jsem si :)

19. 14087

14087 Hvězda fóra

Tentokrát jsem dnešní otázku opět tiplaxD ale při mé smůle i kdybych odpověděla správně, tak takovou vzácnou dekoru nevyhraju :p

20. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

14087 - děkuji za gratulku, z výhry mám radost. :inlove: Když vidím ty počty zúčastněných, není vůbec jisté že na člověka to štěstí sedne.
    --------------------

Teda dnešní otázka je nějaká zapeklitá. Co a jak jsem dohledala, ale buď špatně nebo je to tak trochu chyták. Potřebovala bych zatrhnout víc odpovědí než jen jednu. Tak jsem zvědavá na zítra na zveřejnění správné odpovědi.

Doufám, že můj hlas se kdyžtak počítá do celkového počtu pro zvýšení šance na druhou odměnu i když už já výhru mám, a i když třeba odpovím špatně.