Lamí bazar (6.6. - 12.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 5/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Trepifaskle, ty jsi to vystihl nádherně, toho lupení mám taky dost asi si taky otočím kolesem nekolesem:music: Tak já tě poslechnu a budu se snažit získat všechno, kdy se to zase poštěstí...;) Jééé, tu lanýžovku jsem taky dlouho získat nemohla, ta dubová větvička padala strašně málo a teď to mám stejné s vrtačkamaxD To byly těžké začátky farmářova života...;)

2. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

je to postaveno na tom, abychom používali pro lamy SK a nemleli krmivo

8erulenka, Honzulka05 a papulice tohle ocenili.
  3. dadunek

dadunek Aktivní autor

Hotovičko, hotovo ;):)

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

vbaburek - žádosti o padátka, prosím, do vlákna k tomu určenému: Zasílání a výměna dárků.
    Děkuji

Nezapomínejte plně využívat Bahamaramu na padátka ;)

Naposledy upraveno: 10/6/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

tak ja zustala viset na padatkach :((( No co aspon si do ukolu napestuji dlouhodobky a snad mi napada dost hracek at se mam s cim hrat :D

8erulenka a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Prosím , kde seberu vlněný svetr? Díky...

8erulenka a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Skali

jana.zape - Ahoj, vlněný svetr si vyrobíš ve výrobně Pletařská dílna, kterou získáš jako odměnu plněním úkolu.
    dílny.png

8erulenka, Honzulka05 a scorpius50 tohle ocenili.
  8. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Nemůžu najít diskuzi k příspěvku: Výprodej upgradů k dekoraci Dům na stromě:(tím se omlouvám, že to píšu sem a kdyžtak to smažu. To znamená, že v žádné nastávající akci nebude už závěs na strom? Myslím, že jsem dělala všechny akce a mám Velkolepý dům na stromě 1. Takže mě chybí 5. upgradů. To už bylo s továrnou, ta také nešla dokončit, aniž by si farmář zbytek upgradů nedokoupil:wuerg: Měli by nás na to upozornit hned na začátku, když nám tu dekoraci dají, že ji normální cestou nedoděláme dokonceo_O

9. papulice

papulice Veterán fóra

také hlásím hotovo,celkem pohodová akce,padátek mám až dost a bude i krmivo pro lamy...

10. Skali

tykadlo - ahoj diskuze Dům na stromě (klik)
    Lze předpokládat (s velkou pravděpodobností), že upgrady na tuto dekoraci již odměnou v akci nezískáš. Logicky - jak by k tomu přišli ti, co si těch pět závěsů za floreny zakoupili ? Dostali by v akci dalších pět závěsů, které by jim byly na nic a 125 Fl fuč.
    Myslím, že to není vůbec špatný mazlík - i bez těch pěti placených upgradů

důůům.png

11. vladca

vladca Stará škola

len tak pre zaujímavosť ... akciu nerobím a momentálne mám 2200 hračiek lamy ;),
    neviem ani koľko bolo treba ...
    ... vodopády komplet stromy, ostatné plochy zverina a dielne

12. zmel

zmel Pilný autor

Akciu som úspešne ukončila, aj keď pôvodne som ju ani nechcela začať robiť. Ale podarilo sa ;)

8erulenka, Honzulka05 a scorpius50 tohle ocenili.
  13. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak včera v noci jsem se vratila byli jsme 3 dny mimo dům potřebuji ještě 11000 pampelišek no asi to nezmáknu

8erulenka, zahradnice4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Tak z časových důvodů nestihnu celou akci, ale nevadí. Ta lama i její hračka jsou fakt nádherní...

15. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Děkuji Skali za odpověď a souhlasím, že i bez těch pěti upgradů je to dobrá dekorace. Já teda nechci být rejpal, ale u popisu dekorace Dům na stromě, je napsáno - ,,Tento předmět je unikátní v tom, že postupně bude do hry zavedeno 24 upgradů, které vylepší jeho vlastnosti.''- Kde nic tu nic o tom, že si musíme pět upgradů kupovat, tudíž je to zavádějící. Píšeš, jak k tomu přijdou hráči, kteří si na začátku upgrady koupily. No a já se ptám, jak k tomu přijdou hráči, kterým bylo oznámeno, že budou mít ve hře všech 24 upgradů a poctivě plnily akce, aby k tomu konci došli. Já si myslím, že by se to mělo oznámit hned u popisu takovéto dekorace - V akcích dostanete 19 upgradů a ostatních 5 si musíte dokoupit, pokud chcete dekoraci celou. Můj názor? Dokupovat upgrady si měli jen ti, kteří nedělali všechny akce, kde byly k mání záclony. Kdo plnil všechny akce, měla by to být i jakási odměna, že bude mít všech 24 dílů oné dekorace.

16. Skali

tykadlo - chápu :) Ale na druhou stranu, nikde není psáno, že všech 24 upgradů bude odměnou v akcích (tedy zdarma).
    Ale můžu zanést do reportu, že by hráči příště rádi věděli, kolik vylepšení získají zdarma (jako odměny).

17. hanynkach

hanynkach Pilný autor

18. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Tak i konečně já, se můžu radovat z hotové akce :), pampelišky jsem ještě vysela ať mají lamy co jíst :)

19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hotovo včera večer, lamy a dílna krmena SK. Pěstuji plamének a lilii (bílou). Zvěř trochu prořídla, pokud je nebudou chtít v dalším šlechtění, tak se snad zásoby doplní :)

elbedna, babicka72 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahoj, ahoj. Akce hotova, i když jsem původně chtěla jen chlévy a pletárny. Přeci nebudu dávat tolik nářadí. Opravdu jsem překvapená, jak pohodová akce to je. A žádný stres s padátky, baharama to jistila.(Padátek mám nyní 859). Jediné, co šlo pryč jsou kupony. Přes den nemám moc času a tak 12 hodinové kupony lítaly! A v mezičase dávám půlpole, bych se neuklikala. Ráno jsem postoupila do 196 levelu a tak mi tak napadlo, že bych mohla vyzkoušet nějaký ten bonus, co dávají skluzavky. A už mám třetinu dalšího levelu. Nu, ostatní si schovám na ty další za dvoustovkou, tam bodíky budou přibývat pomaleji.
    Za sebe dávám jedničku s hvězdičkou a kéž, jen kéž, by bylo více takových akcí! Ty s mezihrami jsou pro mne jeden velký stres - kvůli času, který to potřebuje.

Honzulka05 a Trepifajksl tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.