Kukaččí chov je zpět! (26.9. - 2.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 25/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Iwuska,

šlo, ale vzhledem k tomu, že to při prvních kukačkách bylo ze strany RT označeno za chybu, to vidím celkem zbytečné.

2. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahojky pajda361

Moc Ti děkuji i když to nedopadne dobře dle toho co píšeš

3. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Na akci jsem zanevřela přijde mi nefér krmit kukačky 2 ks SK a navíc když zpět se vrací obyč kukačky k vyšlechtěné když nám bez nějakého přičinění vypadávají z chlívků při sklizni (vím o čem mluvím - ve stodole zbylo po šlechtění 23 202 ks kukaček - a stále padají a padají.....)
    jenže však jsem nějaká farmářka no a tak proč to nezkusít dala jsem na plochu 10 tulidomků a první otočka a hned vypadla včelí kukačka z obyč ....no a už mě měli
    tzn. splněné stříbrné mise + kvůli SK první úkol celý - no a pátý úkol hotov také komplet a kozí růžovka je doma a jako bonus bedna s nářadím xxl +7 x 3 hodiny kupon na kombajn + červená kozí mlékárna + 115 SK + 6 kousky růžového želé + 3 párty zatočení a to nepočítám *, krejcary a BZ
    Tak jsem investovala 100 Sk musím říct vyplatí se to .....jděte do toho

4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Včera jsem měla přeskoky i z obyč na Včelí kukačku nebo u Pand z obyč. na tančící,ale dnes nic.Potřebovala bych přeskoky aspoň na Ušáky nebo Knírovky,tak snad něco ještě dojde...

5. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

kukucky komplet ukoncene,ts - ziadne prekvapko sa nekonalo ,oranzove moriaky a dvaja krtkovia ;) ,vsetko slo do listy

lacrima tohle ocenil(a).
  6. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Dobré odpoledne, pro mne jako začátečníka na farmě je kukaččí chov velkou výhodou, při babyboomu jsem takřka za nic získal růžový kozí chlév a červenou výrobnu. Pro mne velmi cenné věci a dosud nedosažitelné. Hvězdičky jako bonus a dalších spoustu potřebných věcí pro chudé farmáře. Začínal jsem s 320 SK, úkol kukaččí přírůstek skoro hotov a stav 248SK. To je mnohem lepší výsledek, než jsem čekal. Za mne tedy kukačky mají jednoznačně plusové body.

Naposledy upraveno: 27/9/14
    fialka40, -jednohubka- a koudyova tohle ocenili.
  7. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek ;)
    tak za mně spokojenost a přesto, že jsem zpočátku kukačky bojkotovala, tak teď jsem docela spokojená. Padají velmi slušně, dokonce lépe, než ostatní šlechtěnci, takže mám oba růžové chlívky za menší množství SK, než kdybych je šlechtila normální cestou. Takže za mně hodnotím akci jako zdařilou ;) Gratuluji všem, kterým se zadařilo a nebojte příště tam ty úkoly budou zas a to je taky docela fajn. Nakonec se budeme na kukačky těšit jako na děsivku xD

8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Na úkol: operace,,Kukačka" mě chybí na Králíkárnu IV ještě 15 ks Knírových,ale došlo SK a kupovat už nebudu,tak asi až příště :)

Hlavně,že mám 6x Punkovou-nevymění je někdo za Knírovky ???

Naposledy upraveno: 27/9/14
    alexandrakerulova00 a jamibe1 tohle ocenili.
  9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak nakonec jsem se pustil i do té růžové králíkárny a povedlo se :). Docela to skákalo, takže jsem dnes získal 2 červené výrobny a 2 růžové chlévy z kukaččích akcí. Vyšlo to na přijatelný počet SK, takže super a určitě to stálo méně než kdybych se k tomu měl propracovávat normálním šlechtěním určitého zvířete ;). Pro tentokrát už šlechtění kukaček stačí a půjdu na ostatní zvířátka :). Získal jsem taky jednu včelí kukačku, takže spokojenost :D.

lacrima a jesterka74 tohle ocenili.
  10. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásnej den všem....tak já se tentokrát vrhla na kukačky a už mám růžové králíky hurááááá a tet se vrhám na růžové kozy až budou tak snad už konečně dodělám ten první úkol kukačekxDDo tet mě kukačky nějak nebraly tak proto úkoly nejsou hotové :p

alexandrakerulova00 a lacrima tohle ocenili.
  11. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak nevím, nedaří se mi klasicky při šlechtění, tak jsem minule zkusila kukačky - s nej balíkem SK jsem došla po poslední a předposlední mi chyběl diamantový. Dnes jsem koupila zase 375 SK, nějaké jsem měla z úkolů a došla jsem do pětky včetně. Z šestky nic a přeskoky skoro žádné, furt se mi jenom vrací vejce. Začínala jsem s 17000 a teď mám 18000 těch základních. Teda asi jsem si omylem zrušila domeček, kde byly 4 knírové, ale i tak je to tristní... nechápu, jak může stavitelpyramid mít skoro splněno a skoro mu neubylo SK. Tak nevím, mám se na tu farmu vybodnout a založit jinou, nebo už žádnou? Nebo vydržet a jenom neutrácet? Od sousedů mi nepřijde ani jedno SK, jenom já jak *** furt doufám a každý BB utratím 120Kč.

12. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Mám pocit, že něco dělám úplně špatně - začnu se 170 krmivy a 530 kukačkami - a pomalu nemám ani krmivo, kukačky ty záprtky bílé a žádné efektní přeskoky, když tak po jedné od každého druhu. Zrušte ten kruh, co se v něm furt motám!

-Kuteno- a Basted23 tohle ocenili.
  13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Kukačky u mě šly moc hezky, dodělala jsem asi před hodinou, protože jsem si to chtěla urychlit řemeslem a želé bylo rychlejší než já. Co jsem chtěla to mám, nedělala jsem u žádných kukaček nikdy všechno, dala jsem ještě dvě točky navíc aby byl základ do dalších kdyby o něco šlo, ke konci se mi zdálo že kohoutky už utahují tak jsem domečky schovala a dál už nic nešlechtím. Kdybych nebyla zapomětlivá a místo hodiny chodila na farmu co 18 minut mám akci dokončenou za dvě hodiny, jsem zvyklá jet bez želé a tak jsem si moc nepomohla ale výsledek je hezký, SK moc neubylo a ještě přemýšlím jestli udělat 6tý úkol a vzít si TS, nemívám z nich nic proto ani akce s nima nejedu. Asi nechám do foroty až se kuku zase vrátí, času na to hodit to tam je stále dost. U mě spokojenost, nakonec jedna z akcí kdy něco za skoro nic dostanu.

14. Lenka*14

Lenka*14 Pisálek fóra

tak ja som dnes poobede dokončila kukučky, som s nimi maximálne spokojná a vždy sa na ne veľmi teším ... padajú lepšie ako ostatné zvieratá ...
    už aby tu boli ďaľšie ...

lacrima tohle ocenil(a).
  15. Radoslav-Vrabel

Radoslav-Vrabel Rádoby autor

Mne padli z 1 Tajnej líšky takže potešilo :-D

16. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Ahojky, takže mi už zbývá v Kukaččí přírůstek jen třetí diamantový a šestý diamantový. Na něj mi chybí jedna Včelí kukačka.
    Vystačila jsem si s namletým SK a SK z kukaček a ještě jsem z prvních párty lístků vytočila 2x SK. Trochu SK ještě zbylo, tak snad ten úkol dodělám.
    Co mne však dostalo, byly další protočené párty lístky z 2/2 a 2/3
    1) katalpaXXL
    2) svatební květinové aranžmá (360 BZ pro květináře)
    3) katalpa XXL
    4) rybník s japonskými kapry...obyč.
    a jako bonbónek nakonec .......
    5) Levandulová marmeláda

lacrima tohle ocenil(a).
  17. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem vespolek,
    tak jsem tady napsala v jiném příspěvku, kolem 22 hodin, tohle :
    "Jinak , co se týká akce , blížím se k jejímu ukončení .Vidím to tak na půlnoc a zazvoní zvonec a kukaček bude konec"
    A je to tady :

Přeji všem vespolek úspěšné splnění akce .
    Dobrou noc, pa, paa ,

fialka40 a Olina59 tohle ocenili.
  18. jana563

jana563 Dozorce fóra

No já se nechala nachytat úspěchy druhých a přecjen zkusila kukačky.Měla jsem je i dále ignorovat.Jen přeskoky o jedno a hlavně.....návrat základních.Škoda SK a parfémů.Nemám holt na ně štěstí.Kdyby šly aspoň nacpat do pohárů.

19. sul.paja

sul.paja Zelenáč fóra

Na akci se mi líbí že si můžu splnit jen to co chci. A to co sem chtěla už mám - růžové kozy :) začla sem na 208 SK co sem si namlela a něco aj získala z úkolů v družstvu. Z kukaček sem měla ještě 70 SK, vše prošlechtěno. Doufala sem ještě ve 2 kuku včely, ale bohužel už nevyšlo SK. Z jednoho TCH - oranžové ovce :( A kuku posledně sem neplnila, ale teď sem se aspoň kousek posunula k růžovým králíkům, třeba to příště dorazím :)
    Ale aspoň budu mít co posílat v expresu, až zas jednoho krásného dne bude.

20. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Ahojky, z TCH 2x myš obyč + oranžoví koně...no co dodat, ale je to jen hra, budu mít alespoň co rozdávat při O a D. A nebo to narvu do vláčku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.