Kukaččí chov je zpět! (26.9. - 2.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 25/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jako už dvě předchozí šlechtění kukaček, tak i toto vypouštím. Budu raději šlechtit zvířátka i když mi určitě zas nepadnou růžový a zlatý, který potřebuji na skončení šlechticích úkolů 8)

2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Dala jsem na zkoušku pár domků s kukačkama a stal se zázrak,ze základu vypadla Včelí kukačka :)Tak zkusím další otočku,jak to půjde dál.U Pand se mě nedaří vůbec

iDavis tohle ocenil(a).
  3. Wevinka

Wevinka Pisálek fóra

Mne taktiež padla jedna včelia zo 4 normálnych :) takže ide sa pekne šľachtiť ďalej a uvidíme čo padne ;)

iDavis tohle ocenil(a).
  4. -JankaCa-

-JankaCa- Pisálek fóra

Ahojte, ja som sa do toho šľachtenia kukačiek nakoniec pustila. V šľachtení nemávam šťastie, takže si nakoniec aj tak zvieratká na červené výrobne a chlievy kupujem. Úlohy na šľachtencov plním len z časti, lebo odmeny, ktoré za ne sú sú oproti cene tých šľachtencov smiešne.... takže skúsim kukačky, u nich sú pekné odmeny. Mám našetrených 200 ks superkrmiva, tak sa hádam k niečomu dopracujem. Gratulujem k vyššie spomínaným úspechom a držím palce všetkým, aby tie včielkové padali čo najviac :)

5. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Dnes se nějak daří kupodivu,musím toho využít,dokud padá.
    Z obyč=Panda malá
    ze Zend=Suši panda

a u kukaček v druhé otočce opět ze základních=Včelí kukačka :)

6. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak aj mne padla zo zakladnych jedna vcelia kukucka,pomaly finisujem s ulohami v hale,a az neskor som si vsimla,ze kukucky maju az tri ulohy,nevadi, uvidime co urobim
    operacia kukucka -stojim v poslednej ulohe,este mi treba 6 punkove kukucky
    kukuci prirastok -2uloha -diamantovy -chyba mi 13 usatych kukuciek ,3 uloha -dalsich 16 usatych kukuciek a 6 uloha -3 vcelie kukucky a bude hotovo
    kukucie mlada -tu mi treba dokoncit 3,4 , 5 a 6 ulohu komplet
    takze mozno to dam este dnes,sh mam dost,vonaviek tiez ;)

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Né žeby,ale zdá se mě to jako pěkná drzost,když dostanu jednoho kukšlechtěnce a dvě kukvejce zpět. Vždyť ty padají z chlévů zadarmo..a po tisících kusech.To pak není žádný BB

Arleta22, kekimapi a koudyova tohle ocenili.
  8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

a v jakých počtech padaj ty vejce,kdyby se tak množily i kukačky v domcích :) Apropo škoda,že se neprodávaj kukačky-šlechtěnci na trhu,bylo by to zajímavý...njn RT by se připravila o zisk,že

9. LuMa8491

LuMa8491 Pisálek fóra

Kukaččí přírůstek splněn 8) Všem mnoho zdaru ;)

Laca-25 tohle ocenil(a).
  10. -JankaCa-

-JankaCa- Pisálek fóra

Maximálna spokojnosť. Chcela som ružové kozy a červenú koziu mliekareň a obe už mám :). Som rada, že som sa do tých kukučiek pustila. Ešte možno zajtra niečo pošľachtím

fialka40 tohle ocenil(a).
  11. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Zdravim Baroland - tak i na mojí farmě to samý co píšeš Ty!!! Dám šlechtit a vypadne 1 šlechtěnec a k tomu 2-6 základních kukaččích vajec zpět. Začala sem na nějakých 13 700 kusech, po 20 domečcích je stav základních cca 13 800.Takže ještě 1 otočka a balim to. Škoda superka i parfémů!!!

12. andy232

andy232 Zelenáč fóra

Dnes som začala s kukučkami no neviem či vôbec splním nejakú úlohu. Škoda len že RT dávajú nesplnitelné úlohy. Také množstvo kukučiek je ťažko splniť, keďže tu nie som každý deň a ak sa mi podarí, že som tak nie od rána do večera aby som mohla vychovať toľko kukučiek. :-(

13. pavca.s1

pavca.s1 Pisálek fóra

Někdo se snaží mi asi zkazit večer. Kdyby bylo RT co k čemu a zaplo i u mě BB, protože přeskok o jedno z obyč. vajec si našlechtit čumáka a jeden základ zpátky je fakt k smíchu. To mě chcou donutit si na tomhle vyplácat SK a abych pak abych jak ... kupovala za reál korunky? Za takové jednání mě fakt nedonutí. 50 SK vyplácaného a želé zbaštěno a ještě nemám ani na splnění prvního úkolu ve stříbře. Se šlechtěním končím, sem znechucena.

14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

jj,u mě celkem spokojenost co se týče Kukaček,ikdyž jsem je původně šlechtit vůbec nechtěla.Padaj i přeskoky víc než u zvířátek.
    Zatím plním : úkol : Kukaččí přírůstek,do 4-tého úkolu mám vždy hotový stříbrnný,v zásobě: 8x Knírová+1x Panková+2x Včelí ...takto získám růž.chlév kozí určitě spíš dle počtu SK,než kdybych šlechtila jen kozy :)

Ve 20:40h
    Splněny další Kukaččí úkoly,získáno:
    [​IMG] [​IMG]

Ještě z těch nejnutnějších potřebuju: 7x knírová,2x Panková a 2x Včelí kukačku.
    další Pankováááááá....

Ačkoli jsem získala TS z úkolu,zkusila jsem vůbec poprvé a vyjímečně urychlit TS za 2 FL.Naštěstí se zadařilo a urodilse Ježeček :)Už mám teda tím pádem druhýho,toho prvního jsem získala taky z nějaké akční TS.
    Pokud se mi podaří vyšlechtit ještě 2x Včelí kukačku,budou další dvě TS na ráno....moc bych si přála Žabišku nebo Čápa,ještě nemám vůbec,po Kohoutovi až tak neprahnu

Naposledy upraveno: 26/9/14
  15. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

jedna punková jinak bída, slepice zatím žádný extra přeskok :eek:

16. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tak z prvej ts- oranzovy domcek pre moriaky,uvidim ci stihnem dnes dokoncit aj poslednu ulohu s 2ts :sleepy:
    a z poslednych 2 -dvaja krtkovia :),pojdu do listy

Naposledy upraveno: 26/9/14
  17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Muj nazor na kukacky :
    - party listky + TS dobry, akorat nic za ne, smula je smula
    - kupony na stroje dobry
    - SK pri mym uspechu slechteni nepokryje ani ty ukoly, ve kterych je
    - staje co nemam duvod vytahovat, zvirata ani produkty se nevyplati delat
    1. Červený kurník, Králíkárna III: Červená, Ovčín III: Červený, Výroba angorské vlny II: Oranžová, Stříhárna ovcí II: Oranžová,
    2. Výroba angorské vlny III: Červená, Stříhárna ovcí III: Červená, Králíkárna IV: Růžová
    3. Kozí mlékárna III: Červená, Kozí chlívek IV: Růžový
    = nic z toho vubec nemam na plose, bud to pada ze stonku, nebo z Obrchlivku nebo roste na strome a tak mi to nelaka mit je v liste :(
    - stromy dobry, ale uz jich mam dost
    - dekorky jsou jediny zajimavy o co bych i hral, ale za to je jich malo na ty SK do toho investovany
    Jo takhle paletarna a krutnik, to by bylo jiny, to potrebuju furt :)

Proc proboha tolik ruzovych zele? Ten kdo si koupil za floreny recept musi zurit, protoze to jsou vyhozeny penize... drive jsem kupoval dve na kazdy BB, ted jich mam 70 i bez jedinych splnenych kukacek a za den vic nez jedno nepotrebuju - dokud nebudu mit moznost NARAZ vlozit do vsech chlivku 4 stejny kusy, tak vic nez par hodin nevydrzim doblba tukat na ty zviratka...

18. koudyova

koudyova Rádoby autor

tak já jsem se do kukaček pustila kvůli růžovému letadlovému králíčkovi a hurá, už ho mám. Zbytek už vypustím a zase ráno našlechtím něco na bahamce, tak nemám hotové úkoly. Já jsem ráda za růžovky a hodně si je cením. Vždyť jsem se na většinu dohrabala až teď po 4 letech hraní. :)

rampusak tohle ocenil(a).
  19. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Druhý úkol: ,,Operace Kukačka" neplním,ačkoli bych se nedoplatila za SK a nevyplatí se už tolik.je tu sice Králikárna IV+Výrobna ang.vlny III,ale jen 1x TS a hlavně mě zarazily odměny ve 2.úkole -kukaččí vejce ?????Vždyť padají z polí ostošest,mám jich min. kolem 12 000 :) Klidně bych je za něco vyměnila,kdyby to šlo.Třeba za každých 100 vajec=1SK ,to bych měla 120 SK,by se šiklo :)RT nám po skončení dá max. BZ nebo KR nejspíš...kdo ví

20. silviec

silviec Mistr fóra

ahojte, pisnu tez tedy vsuvku- prizenu se z dvanactky, leze na me chripka, rikam si nic dnes vecer, klidek, odreagujes se u BB,kukacky neplnim, jelikož o ruzove chlívky nestojim, farmu mam sestavenou trosku jinak, a výsledek? premyslim zda na TV nenaladit nejaky HOROR, který nesnasim, protože při BB, co mi vypadne, stejne na to koukam((((((( mesic co mesic je jen horsi, ještě nove zviratko trosku poskoci , jinak 0 od 0 posla(((

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.