Kukaččí chov je zpět! (14.11. - 20.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 13/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evca190

evca190 Vážený autor

jesterka74 co já bych dala za včelí :music: Prošlechtěný celý balík 800 ks SK a ani jeden jediný přeskok ze základních na včelí :cry:

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak zatím prošlechtěny mraky SK a stále se snažím o stonek :music:. Vypadá to nadějně, ale potřebuji včelí a potom asi 6 punkových, takže ještě nějaká práce ;). Občas to sice skočí, ale žádný extra výkon to tedy není :wuerg:. Aspoň, že to skočilo ob jedno na tu včelí :p.

alexandrakerulova00, evca190 a Mersi7 tohle ocenili.
  3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

evca190 Ti je dááám zadaraaaa xD padly teď konečně 2x punková,ale stále chybí ještě 4x na poslední dekorku na obláček

aktivovala jsem si ještě druhou runu,získala 10x SK + 20x huňáč,pokud padnou ještě 2x kníratý,tak získám v úkole 45SK,tak třeba se ještě povede nějaká punková.ikdyž 4 x asi sotvaaa
    Kupovat už se mě nechce SK,ale zase aby byl skrz jedinou deorku stonek ladem ?

Naposledy upraveno: 15/11/14
  4. evca190

evca190 Vážený autor

jesterka74 jsi nejhodnější ;) Je fakt škoda že ty kukačky nejdou prodávat na trhu. Určitě by to spousta z nás ocenilo :p Teď mi to skočilo ze základních na tu punkovou :music: Ta včelí prostě ke mě nepůjde a nepůjde xD

A tohle mi vyšlo z tajemných stájí z úkolů :music: Fakt výhra :p

5. Petka03

Petka03 Vycházející hvězda fóra

Já mám hotovo - padlo na to cca 1500 SK (plus to získané z úkolů), neměla jsem předtím hotovo nic než první úkol ve druhé kukaččí misi, takže komplet stonek s dekorkama vyšel určitě dráž než ten děsivej řádek.
    Zbytek kukaček ignoruji, barevné chlévy a výrobny mám, a pro ty výsledky z párty lístků za to teda dát to SK nestojí. To už si radší hezky geneticky postoupím při šlechtění na Baha. Takže pro tentokrát hotovo a jsem zvědavá, co do těch kukaček strčí za odměny příště - jestli mne zase nalákají :music:

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak nevím, hraju a nikdy si nic nezapisuju - prošlechtila jsem balík 800SK plus něco, co jsem měla. Sklízím ty vyskakovací okna a dívám se, že ze 4 kníračů vyskočí včela - chci ji dát do úkolu a není tam. Tak jsem chvíli váhala, jestli je to mýlka, nebo ne, pak jsem dala znovu načíst stránku a kontaktovala podporu, že si nejsem jistá. Tam mi odepsali, že v posledním nebyla, tak jsem napsala, co si pamatuju a odpověď je, ticket uzavřen, neodpovídejte. Tak nevím, jestli jsem se přehlídla a je to jen moje slepota, nebo mi třeba všechno z 19 chlívků nebylo přičteno, nebo jen ta včelí chybí, každopádně jdu spát rozladěná. Proč to někde nezůstane vypsané, co jsem vyšlechtili? V historii je každý hřebík, co vypadne z pole, ale tohle nejde nikde dohledat? Takhle můžu šlechtit a šlechtit a utrácet a utrácet a nic z toho :eek:. A podpora jako vždy "pomohla".

alexandrakerulova00 a rampusak tohle ocenili.
  7. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

3x punková vypadlaaaaa jupí a to různě i z mixů.tak chybí poslednííííí,mám jen 2x SK xD Mám v domku ušatý,pokud nepadne z nich,tak k těm 3 kníratým.Tzn.,že dekorku získám s odřenýma ušima na úplně poslední SK ;)

xD [​IMG]

1 SK zbylo parádaaaaaa ....mám kompletní stoneeek.celkem prošlechtěno 800+150+45z úkolu+10 z runy=1 010 SK.Růžovky krom jedné už jsem získala minule z úkolů Družstva.tak to zase nebylo až tak hroznýýýý

8. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já se do těch kukaček snad zamiluju :inlove:
    Jsem sice zmatená z toho, do kterého úkolu dřív dodat, ale něco jsem zkusila vyzobat, když se sem tam i takhle zadařilo.

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Teď mi vypadly z kukaček rovnou včelí kukačky ve dvou chovech. Jinak od včerejška nic moc. Šlechtění končím došlo SK. Stonek mám, alechybí 3 dekorace.

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, asi dřív začnu kukat já než se mi podaří vyšlechtit "pořádnou" kukačku, bída je to, ale čumáky a ušáky jsem do úkolu dodal :)

11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak s vypětím všech sil i SK jsem ten stonek zvládl :p. Udělal jsem všechny potřebné dekorace, hodil to do stonku a sklidil BBZ :). To by bylo pro šlechtění kukaček asi vše. Zbytek nedodělaných cílů nechám třeba na příští babyboom ;).

A takhle to večer ještě párkrát přeskočilo :).

12. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Tak já jsem z kukaček díky omezenému množství SK vyzobala jen TS - konečně mě potěšili HOLOUBCI - ze zbytku orange ovčín a výroba ang.vlny a opět a zase kámoši KRTCI, těm se u mě v liště asi fakt líbí. Asi nějaký krtčí sraz, či co.

13. 14087

14087 Dozorce fóra

Ahoj,jak je možné, že jsem dala šlechtit zvíře vypnula hru vrátím se po 7 hod otevřu farmeramu a šlechtírna je prázná? Už se mi to stalo několikrát...jak je možné, že se zvířata ztratí?:eek:

14. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak u mne spokojenost. Šel jsem po SK. Dodělal jsem nějaké úkoly z prvních kukaček a především poslední a zisk mám 150 SK (z toho 20 od sousedů). SK nekupuji a nenalákal mě ani stonek. Myslím, že se SK bude hodit za měsíc, kdy tipuji další zvíře a tip je na papouška.

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dobré ráno všem. Všem co daří moc gratuluji, u mě se žádné zázraky nekonají, spíš přeskočí mě než nějaká kukačka xD

Witchy.D a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  16. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

Tak hurá, už i já mám stonek :))

Musím říct, že mě kukačky docela bavily... Přeskakovaly, snad jen jednu včelí jsem jela genetikou, jinak všechny naskákaly, a měla jsem před sebou konečný reálný cíl... Tak jsem zvědavá, co si pro nás nachystají příště... člověk by asi ani nemusel dělat růžové stáje, na druhou stranu, než bych se dočkala těch nových...

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak nakonec jsem přeci jenom ty dekorace do toho stonku získala :music::music: , nějak ten šedivý řádek v nebi se mně nelíbil. Kukačky přeskakujou docela dobře, ještě 3 včelí zbyly. Kdyby tak přeskakovali i ostatní šlechtěnci ....
    Tulidomky jsem už zbourala, nechala jen 2 a na plochu vysadila 4 tajemné chlívky. Uvidím, co se z nich za 5 hodin vyklube.
    Všem pěknou neděli.:)

18. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Ze dvou tajemných sazeniček se vyklubala i žabičkááááááá a včela II.oranž.Žábu už jednu mám,ale i tak radooost :)Bude na výměnu

19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj 14087, kedže sa ti to stáva viackrát,určite by som v tvojom prípade skúsila >Vše pro bezproblémový chod hry<
    Malo by to pomôcť, ak aj napriek tomu budeš mať ďalšie otázky, tak ťa poprosím obrátiť sa na sekciu Technické dotazy,tam ti určite skôr poradia,ďakujem
    Peknú hru prajem

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky to vidim zajimave, 4 nejvyssi mam hotovy a pankovy zadny, tedy doplnuju to prubezne od spoda od usaku a tak bych cekal ze nez se dostanu do vyssich ukolu, tak bude zasoba pankacu... delam jen 3+1, skace dost kniracu, hodne usaku, ale ne to co uz chybi... ale nevadi, jen ze vajec je o 1000 vic, fakt to ty vracecky stihaji doplnovat a jeste trochu vic...

Takhle si vedu v boji o stonek (v zavorce jsou ty co nemusim delat ale mozna se vyplati) :
    Kukacci mladata 4(bc) 6bc
    Operace Kukacka 4(bc) 6abc
    Kukacci prirustek 3bc 4(bc) 5a 6abc
    Kukacci tajemstvi x 2(bc) 4(b)

Posledni hotovo, prvni dva cekaji na pankace, dokud ale to chce usaky, tak nebudu proslechtovat... kdo vi co paty kukacky daji - pokud nic extra, tak se zase budu venovat lepsim zviratkum...

Witchy.D a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.