Krystalová stezka (16.10. - 22.10.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Také hlásím hotovo, celý pátek jsem prolajdala na školení a domů dorazila až ve 21.00. Tentokrát pěstování nebylo náročné na počty. Rychlíkům gratuluji, ty co ještě pěstují ať úspěšně dokončí akci, času je dost.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Také jsem dnes v noci doklikala. Zbývá jen jediné - nezapomínat vybírat hvězdičky do obchodu :)

3. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Včera hotovo,dekorky na ploše,je to výhodnější a co se týká tajemností tak novinky ani Ťuk a všechno lišta.

4. olčaML

olčaML Expert fóra

Mám hotovo , taky dávám dekorky na plochu , ať to lépe přibývá !!!

5. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Blížím se do finiše a snad to nějak dokončím, protože chybí mi 2707 farmářského hrášku a jakoby na večer mi vychází jedna sklizeň + ráno přes mobil mám další sklizeň + při štěstí o polední pauze další sklizeň + odpledne sklizeň a kdyby to nestačilo tak by večer byla další sklizeň, ale myslím si, že během zítra by mohlo být hotovo

Už jsem koupil v obchodě co jsem chtěl - takže důležité bedny cukrové stezky, ze kterých padla jedna piccola o_O

Ano jsem v šoku a ano vím, že jste to nečekali, ale kromě těhle beden chci vzít ještě bednu s bonusy + ty body do sezóny, protože chlévy je blbost kupovat a to hnojivo si ještě budu muset rozmyslet

6. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Poslušně hlásím, že během dopoledne hotovo. Velmi oceňuji nízké nároky plodin. KŠ bonus nedalo, tak jsem jela v klidu a pohodě s MJS, vodou a občas hnojem. S padátky nebyl problém. Teď už jen v klidu budu sbírat mince a doufat, že je ke konci akce nezapomenu proměnit za odměny.
    Pohodová, odpočinková akce, kterých by mohlo být více.

7. PampusikLenusik

PampusikLenusik Znalec fóra

Tak hlasim hotovo :) este zajtra pozbieram mince do obchodu a mam uplne fajront :) Tato akcia sa podarila dost skoro, kolo trochu pomohlo :D

8. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Před zasazení mi chybělo ještě asi 78 kusů hrášku :cry::cry:

Se zblázním z tohodle, ale jakoby stačí mi pole 2x2, takže v devět večer sklizeň a konec

Edit: stálo to nervy, ale hotovo

Naposledy upraveno: 21/10/25
  9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ahoj všem! Hlásím hotovo už v sobotu, ale kvůli návštěvám a dalším nepříjemnostem jsem se dostal až dnes k fóru. Gratulace všem, kdož se do toho opřel se vší párou už na začátku a všem ostatním samo také. Vzhůru do nové akce

10. adik06

adik06 Rádoby autor

Omlouvam se za dotaz ale nejak nechapu proc si nemuzu vyzvednou ..monstrozni promenu kdyz mam bednu s krystalem otevrenou a mam dostatek traskacich stroju

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

adik06: potřebuješ mít rozsvícené oba krystaly, zelený a fialový, viz FAQ
    Trepifajksl: Zdravím čertíku, to mám radost, že makáš na farmě ;)už tu byla po tobě sháňka.

Naposledy upraveno: 22/10/25
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

adik06 - ahoj, máš splněnou zelenou i fialovou část (farmu, děsivku), abys mohla odemknout toto bonusové pole ?

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  13. 14087

14087 Hvězda fóra

Ahoj,
    tak poslední sběr časomíry právě uskutečněn a vybráno toto
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Vybrala jsem toho celkem dost , ale ... [​IMG]
    včera jsem hvězdičkové mince šetřila, nic nevybrala ... dnes jsem na časomíru zapomněla
    a také jsem zapomněla, že akce končí ... takže [​IMG]
    Inu " Místo mozku , máš z piva kostku " . já sice pivo nepiju , ale ten mozek mi už opravdu "hranatí "[​IMG]
    Tomu se říká "homimo"
    aneb ... začínám u sebe pozorovat jeden z 5 stupňů blbosti , což je:
    *HoSiP ,*LaHoSiP , *LaHoSiPIKP ,*HoMiMo , *StaChraB [​IMG]

Pozdě bycha honit , přeji dobrou noc a já se jdu utopit.