Kroniky Kostkoviště (17.7. - 30.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 16/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Kroniky Kostkoviště ::..
    Prostor pro vaší diskuzi

Dostupnost: 40 level
    Aktivovaná BAHAMARAMA​
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

albína1927 tohle ocenil(a).
  2. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Aby toho nebylo málo, tak u této akce můžete získat ještě více odměn v nové soutěži Lovci odměn. ;)

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Není ta akce zase moc překombinovaná? Četla jsem to jak dlouho a nejsem z toho moudrá, ale jdu do ní ;)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dopoledne, ani se mi nechce věřit, že někdo v době dovolených a prázdnin, vymyslel tak neskutečně překombinovanou akci. Ani se mi to nechtělo číst. Pěstovat, chovat a nakonec vše , co zbyde přeměnit na body a peníze. odjíždím na dovolenou, nevím, jak tam půjde net, tak zvažuji, zda do toho jít a nebo počkat až bude nová lepší akce. Pohodu a užijme si léto.;););)

5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Taky mám před sebou dovolenou. Četla jsem a moudrá z toho nejsem :wuerg:
    Ale ono se to jako vždy až při hraní nějak pochopí a nakonec to tak složité nebude ;)

6. rosnička007

rosnička007 Znalec fóra

Zdá se mi akce zajímavá a pestrá.Teď ale ten čas na na takové si hraní moc není.Ale do akce půjdu,začnu a zkusím plnit. ;)

7. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, tak jsem to letem světem projela a akce se zdá být zajímavá.... hodnocení si nechám na později, už mockrát se nám zdálo, že akce není podle našich představ a pak se ukázalo, že byla fajn :p
    Až se tím ve volném čase nějak prokoušu, hodím sem minipřehled ;)

Tak jdem na to, ale přiznám se dobrovolně, že tentokrát je to bez záruky :wuerg:

Základem akce je hraní miniher, tedy kostek (mých oblíbených).

Tentokrát je to, ale trošku jiné - každý den můžeme odehrát 20 miniher (doporučuji odehrát - neodehrané hry se nepřevádí).
    Za kombinace v odehraných minihrách dostáváme různé odměny (semínka, stromy, chlévy aj.), díky čemuž budeme moci plnit
    hlavní část akce!
    Za danou kombinaci dostaneme opakovaně stejnou odměnu + napoprvé ještě bonusovou odměnu!

V minihře můžeme získat také mj,:

a 2 speciální předměty (+ každý den dostaneme zdarma po jednom kuse):

[​IMG]Hod navíc (+ 1 bonusový hod navíc)

a

[​IMG]Bonusovou kostku (+ kostka navíc)

dále také získáme

Bonusy - aktivujeme, až uznáme za vhodné + přidat můžeme i všechny běžné bonusy, které máme ve stodole!

Na spuštění jedné minihry potřebujeme [​IMG] padátek
    [​IMG]Kostkařův odvar - (Plantáž) na začátku jich dostaneme 10 zdarma, tedy na jednu miniru,

dalších 190 první den / 200 další dny nám musí napadat, abychom mohli odehrát všech 20 miniher.
    Padá z rostli a stromů
    +
    [​IMG] [​IMG]

Tentokrát nemusíme nikam nic dodávat, akce se plní automaticky sklízením a ziskem (z minihry a beden) daných komodit!

semínka:
    [​IMG]Semínka vykuleného keře - (Deštný prales)
    5 semínek zdarma (+5 s prémiem) / další získáme z miniher /nebo z bedny s bažinovými věcičkami
    zraje 5:30
    sklízíme
    [​IMG] Vykulený keř - 6 000 ks - nedá se znovu zasít!

[​IMG]Semínka bažinného kačera - (Deštný prales)

5 semínek zdarma (+5 s prémiem) / další získáme z miniher /nebo z bedny s bažinovými věcičkami
    zraje 5:30
    sklízíme
    [​IMG] Bažinný kačer - 6 000 ks -nedá se znovu zasít!

chlév:

[​IMG]Chýše falešné Cucy - 1 305 ks (Měsíční svět)
    1 chýši dostaneme zdarma i s 1 krmivem / další získáme z miniher /nebo z bedny s bažinovými věcičkami
    z minihry můžeme získat i žluté a oranžové vylepšení
    Krmit můžeme SK nebo
    krmivem pro Cucy: (8x Falešná graviola,2x Vykulený keř,2x Bažinný kačer)
    Základní zisk - 1x Falešná Cuca
    žlutá chýše - 3x Falešná Cuca
    oranžová chýše - 4x Falešná Cuca

strom:
    [​IMG]Falešný strom graviola - 6 205 ks (Bahamarama)
    4 stromy dostaneme zdarma / další získáme z miniher /nebo z bedny s bažinovými věcičkami
    z minihry můžeme získat verzi i XL a XXL
    Základní zisk - 4x Falešná graviola
    XL - 6x Falešná graviola
    XXL - 8x Falešná graviola
    Tak vypadá to složitě, ale ono se to praxí poddá ;) Ať se všem daří :)

Naposledy upraveno: 16/7/25
  8. ašada01

ašada01 Titán fóra

Budu na brigádě v zahraničí, tak uvidím, jak budu stíhat.
    Doprovodné soutěže se určitě nezúčastním, nebudu pánem svého času.

9. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Mě by zajímalo, jestli budou na ten strom a zvíře fungovat ty bonusy co máme.

10. Dob

.macca. ano, budou.

11. kamienka

kamienka Aktivní autor

Ahoj, dobre rozumiem tomu, že ak získam v minihre bonus tak sa neaktivuje hneď, ale spustím si ho sama podľa potreby?

12. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

Ahoj, četla jsem několikrát, ale kde a jak získám odvar na spuštění minihry?

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Buď mi to nemyslí anebo mi to nechce myslet. Ale nějak to zatím nepobírám :p

14. Dob

Ano, bonusy lze aktivovat dle potřeby.

Získáš jej při sklizni rostlin a stromů na plantáži.

15. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

už to vím, jsou to padátka

16. babina51

babina51 Hrabě fóra

Tak už to mám-získám 1.řadu na stonku a pryč.Na plantáži nechám stromy a uvidím kolik z nich napadá,když tak je nebudu vůbec bourat.Hrát minihry můžu i bez plnění ostatních úkolů.Doufám.

17. barca279

barca279 Vážený autor

na aku plochu pojde ten storom a ta falosna cuca?a ten strom sa bude dat ziskat ich viac z jedneho stromu 6000 plodov?to iste ta cuca,po prvom precitani mam z toho chaos .pestuje sa na baharame,ako vzdy to bude treba zistit na vlastnej kozi po zaciarku hry

Naposledy upraveno: 16/7/25
  18. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Po roce plnění každé akce, tuhle vynechávám. Budu do konce měsíce u moře a naordinovala jsem si klid od farmy. Mám radost, že je akce tak dlouhá, že toho moc nezmeškám:p no ano jsem závislák:D Také si myslím, že v době letních prázdnin (dovolených) je ta akce strašně překombinovaná a náročná na čas. Tak vám všem kdo budete plnit, přeji mnoho zdaru k jejímu dokončení:)

19. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj ve spolek :D
    do akce jdu a ráda si počkám na výcuc od dinoalesi za který předem moc děkuji :) :inlove:

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já se do akce ani nepustím, protože tomu vůbec nerozumím, kdo do akce jde, přeji hodně štěstí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.