Krok v čase (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

šoupla jsem tam na první úkol, abych viděla jak to vypadá a zda to ještě nepolyká nadměrné množství - odečetlo se mi to, co mělo, tak teď něco napěstuju a nasbírám pár šutrů ... dodávat budu postupně, kdyby to "náhodou" chtělo něco, co nemám a na trhu to nebylo xD

2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zázrak na Nilu
    Tak jsem po rozpěstování (3x velká pole + 1x pohodlná pole společně s vylepšovátky na SH zejména v podobě Kaštánkové řady) zkusil, co to po mně bude chtít. Vrhl jsem se na Egypt, protože očekávám časem nedostatek některých plodin dostupných jen ve vyšších levelech. A nastal skutečný Zázrak na Nilu - Ač jsem zvyklý neustále dokupovat plodiny potřebné pro dodávání do družstva, nemusel jsem tentokrát dokupovat nic! Naprosto nečekané! Chtěli po mně jednou špaldu (děkuji Bohu za nápad tentokrát přípravu provádět právě přes špaldu a nikoli přes obvyklé karafiáty či stromy), pak několikrát květák (jedna z mála plodin, jichž mám kupodivu dost - že by kvůli tomu, že jde o 10h plodinu?) a několik květin za begónií, které naštěstí trvají okolo 3h, takže nějaké mám. Bál jsem se toho, ale jak říkám - jsem dítě štěstěny.
    Zítra uvidím, zda "půjdu na lov nebo na jabka".

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer :) sem se hned po příchodu z práce pustila kopat základy na stavbách a musím říct, že je to opět moc hezky provedené :p ... radost se dívat, jak tam makají xD. Šutříků vypadlo 148, protože jsem ráno raději sbírala BZ. Něco jsem už do úkolů dodala, zatím věci mám a co nebude, možná seženu na trhu ... se začíná nějak vyprazdňovat :D. Jdu sklízet a snad to na stavbě přes noc taky zabalí. Přeji všem ráno velkou fůru vápence ;).

4. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Cheater! :p

5. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, začala jsem s Egyptem a zatím to po mě chtělo karafiáty, tužebník, květák a oranžový tulipány, tak uvidíme jak to půjde dál. V práci mám 10 hodinové směny, tak doufám, že postavím alespoň něco :p

6. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Už je vidno čo sa dodava...trh AS lipkavec, snežienka, olovnica,lotosovy kvet, oranžove tulipany, harmanček všetko šede...0 ponuk!
    30 Sk už je doma, vaham či ist ešte dalej...?

7. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

hezký den, docela to jde dobře zatím vše mám co mě štve ty zvířata já snad nedodělám s nimi ukoly v družstvu no ono je to vlastně jedno stejně nejsou vrtačky ...zítra by mělo být rákosí hotovo a zas aspoň jedno pole ze zvířaty

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem se rozhodl pro lov, protože stromy případně nejpozději do 2 dnů před koncem akce doplním snáze v případě souběžného nedostatku ve stodole i na trhu než u stájí, kterých se na plochu vejde přece jen méně...
    Zatím jsem musel dokupovat jen trochu pštrosů, ostatní zvířátka se nemohla dočkat, až se budou moci mrknout na ty usilovné stavitele chrámu. Makaj pěkně, potvůrky, jen co je pravda! Jen ty mršky u základů prostřední svatyně mají zatím leháro.
    Jen počkejte - jen co budu mít dostatek zdrojů, budete makat, až se z vás bude kouřit!

9. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Tak nejenže má člověk antipatie k egyptskému bazénu s deštníčkami, které se hodí maximálně k zatočení...celé do uvozovek. No, bylo by to jistě zajímavější druh dovolené než-li aerobic, na který tam jezdí kdekdo...ono se to s těmi plodinami stejně nevyplatí...pomocník jen na hodinu o sazbě ani nemluvě a ten otravný hmyz, který číhá v bůhví jakém levlu zviřátkovém...no i po zamyšlení a zhodnocení...z toho vychází ta antika (staré je dobré, už je to tak). Myšleno...hrát, když se to hodí, baví...a s lidmi se nebav, dyť to jsou... Pa

No zajímavé, jak na tom světě se dá použít to k tomu a k čemusi jinému. Jen už se holt nezeptáme egypťatů, jakpak se cítili po dni otroctví. Jistě by to mnohé antropology, filozofy či psychouše zajímalo, aby měli další poznatek pro ty, co si po celém dni lehára stěžují, že mohli to a to nakoupit a pak to nechat válet...

Naposledy upraveno: 13/9/16
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

skalara.v: Taky mi přijde hrozně legrační, že rákos zaléváme xD[/QUOTE]
    Náš 7letej syn se mne taky ptal, proč to zalejvám, když tam jsou rybničky :)
    Protože je to hra a ve hře se může všechno.... Nebo vymyslíte někdo lepší odpověď?
    Co se týče dodávek, tak to chtělo begónie, 89.level a dosáhla jsem ho před 2mi dny. Pak sněženky, artyčok a víc si nepamatuju. Plody max 20ks, od všeho mám okolo 800ks, tak pokus to nebude chtít 5x za sebou stovky ks, tak to dám. Ze zvířat 7 pávů, 6oslů, 7oslů.... to by taky šlo. kromě hus, žab a myší mám těhle zvířátek okolo 300.... Podtrženo sečteno: Kytky to chce z vysokých levelů, 90%nemám dostatečné množství. Plody a zvířata v únosném množství, dodáme, nasbíráme krejcary a kytky dle počtu dokoupíme v semenářství nebo na trhu... Jsem zvědavá, co stihnu :)

Naposledy upraveno: 13/9/16
  11. Levlef

Levlef Baron fóra

Já tak jenom přemýšlím... není lepší ty dekorky hodit do parku a sbírat BZ denně, než čekat na stonek? Ať počítám jak počítám ...:)

jinak jsem začala pomalu dodávat, nálepka je doma (juchú) a zbyte uvidíme jak pujde, chce to po mne 31 krav coz neni malo .)

dana9494, petaM2001 a milamokaa tohle ocenili.
  12. karbar

karbar Vévoda fóra

300 sněženek, no asi budu muset vypěstovat už jasem je dodávala jako první.Stromů to zatím moc nechce a zvířata budu muset asi dokoupit.Těch mám stále nějak málo.

dana9494, evainfo a eli2006 tohle ocenili.
  13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak si to došourám po noční domů s tím že sklidím farmu a farmář mi chtěl udělat radost a nasadil rákos. :wuerg: Já jsem od sluníčka pitomá cingy lingy bom že v tom pokračuji. Ale jestli mi nedají tapetu zadarmo tak akci nedojedu, chce to bahama leknin a srdíčko krvácí, ne že by nebyl je ale ty ceny teda nic moc pro mě. Na bahamu mi navíc hodil všechno tajemno co našel v liště, některé ani už nevím jak dlouho tam je ale úlovečky dost solidní, i rajčenka XXL asi kromě 3x XL jenom XXL směska těch od fíku nahoru. Makadamie, fakt zírám jak to pěkně v liště dostalo rozum. Padátek zatím 230, ale to díky tomu že jsem nebyla připravená a akci nechtěla jet. Uvidím, nechce se mi, noční tentokrát nesedly a to vedro me dostává někam na úroveń vymeteno prázdno a pusto. Tak hezký den, dnes budu proplouvat a dohánět deficit ale jsem tak una že se ani spát nedá. Martina

14. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

No mě by zajímalo kolik času to bude trvati než si tu přečtu "hotovo" a od koho...

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Odomňa zase žobronia vavrín,olivy a dalších 48 prasiatok.Olivy a vavrín dať môžem aj viac krát.Ak ešte budú draňúchať prasiatka tie už veru nedám a tým u mňa akcia skončila.Kupovať ich už vonkoncom nebudem.

16. eli2006

eli2006 Vážený autor

Začala jsem plnit zvířata, nejvíc pávi a osli pak krávy,bobři,prasata ještě dvě dodávky a mám řadu hotovou.
    FA93...BAHA296

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě mi chybí z první stavby 4 úkoly,druhé stavby 5 úkolů a třetí stavby 5 úkolů
    Ještě potřebuji 4500 rákosí a 580 vápence ;)

18. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Hezké dopoledne,
    tak jsem se pustila do akce. Líbí se mi grafika i možnost plnění podle vlastního uvážení.
    Jen mi chybí v odměnách tajemné výběhy a stromy. Nepatřím mezi ty, kterým kdy vadily...

19. martina19751

martina19751 Analytik fóra

presne tak, taky jsem fanda tajemnic, no co se da delat

20. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Ufff... 48 prasiat??? :eek: trochu viac skromnosti by nešlo?? :p:p:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.