Krok v čase (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ranní sklizni je hotovo :). Při dodávání jsem měl trochu problém se svízelem, tužebníkem a tařičkou, s těmito plodinami jsem skoro na nule, takže to musím dneska napravit a napěstovat aspoň pár stovek do zásoby. Zvířata v pohodě kromě pávů, ty ve stodole nemám. No a plody nebyly problém. Celkově to hodilo dost BZ a kr, ale kvůli nákupům (hlavně plodin) se ten přísun kr dost ztenčil, ale i tak to stálo za to. Celkově hodnotím akci jako povedenou a i odměny jsou dobré.

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

mamča50 - koukám, že u tebe mají tu logistiku asi lepší vychytanou. Mám hotové dvě stavby a stejně tam loď zastaví a materiál vyloží :D

3. spuntka

spuntka Magnát fóra

Napěstováno mám, ale čekám na 300 vyskakovátek.
    Nějak se jim nechce.:wuerg::cry:

4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som sa zase trošku posunula Egypt hotovo 12/12, Rím 7/12 a stredovek 6/12 a chýba 239 vápenca a sme v polovici času. Tak nech Vám materiál na stavby nechýba.

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Stojím na šutrech. Ranní sklizeň 40 ks, na dlouhodobky všude jsem pesimisticky čekala 80 a ejhle ono to jde ještě i hůř. Zeleným sypat nebudu, vím že na to čekají stejně jako já na kupon na KŠ. Je to čudné, ta legenda teda funguje jak že to? Pochodovat s žabákama nehodlám, dám tomu ještě den a pak aloha a sladké mámení v podobě práce. Marťulíí

6. jarka112

jarka112 Vážený autor

u mňa to zatiaľ vyzerá takto :

nabudúce najprv napestujem potrebné množstvo a nebudem skákať hore dole :-(

7. papulice

papulice Veterán fóra

no paráda,měla sem v 1 sklízet a ono nic,zase budu ponocovat,padátka kdyby poštelovali,ale takhle jen zdržují!!!!

8. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    JSEM ZKLÁMÁN.JE AKCE NO A CO SE NESTANE.SOUDRUZI SE ROZHODLI UPRAVOVAT DETAILY NA HŘE A JEŠTĚ PŘES DEN.SILNĚ MI TO PŘIPOMÍNÁ OPRVU DÁLNICE V PÁTEK ODPOLEDNE A V SOBOTU A NEDĚLI TAM NENÍ ANI NOHA.JÁ CHCI MÍT VAŠE IQ.POŠLETE MI HO PROSÍM NA MŮJ HERNÍ PROFIL.KONEČNĚ BUDU CHYTRÝ

9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Koukám s vápencem je to bída...u mne tedy zaké, 1stavba: chybí 4úkoly, druhá také a třetí 6úkolů... Jinak teď spuštěná baha akce mi tvravala 15minut a stonek maká :), je jsem vybílila skoro všechny plody a plodiny jsou všehny na 10ks :( a to už jsem jich měla i 6tisíc některých

10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak tady nevím, nevím, ještě 400 padátek a to je dost, z akčních žádná sláva, na noc jsem šoupla karafiáty a taky nic moc, no uvidím, ještě je čas:oops::);)

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Jen pro upřesnění, já si chci v relativním klídečku (a hlavně spěchu - neb tu o víkendu nebudu, tak nemůžu akci pilovat pěkně až do konce) vyzobnout něco na památku v sousední akci na Bahamě, tento stonek chci a budu bojovat! ;) Takže pokud nevyskáče nějaké překvapivé množství padátek do zítřejšího odpoledne, tak i já s povzdechem vyhodím pohopole a máznu něco ze zásob SH, nemám karafiáty, musím to pohnat cibulí, kde jsem po řadě a řadě týdnů a nekonečnu pokusů dosáhla lásky k SH před pár týdny. Ale to kvůli tomu, že v sobotu ráno mizím, jinak by to jistě dopadalo z dlouhodobek. Pokud bych mohla hrát do konce, bylo by SH zbytečně vyhozené. V této chvíli mi chybí 355 vápenců, mám hotovo Egypt 8/12, Řím 8/12 a středověk je hotový. Tobě i všem přeju zdárné dokončení a pořád ještě je celkem dost času. Všem hotovým gratulace, jste rychlíci ;).

12. burds

burds Titán fóra

Dva chrámy hotové a ten prostřední určitě dodělám ale ještě není hotový

13. Levlef

Levlef Baron fóra

rossi: klídek, bylo to jen chvilku před startem druhé akce, kdy se logicky výpadek dal očekávat. Běžné a normální

a šutry furt nic a furt nic. tak at se s nima treba usutrujou, hamouni

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

To jsou sklizně, 6hodin pugét a 17 kousků. Začíná mě to silně iritovat, co to na mě zkouší do prkna? Dám tomu den a pak se s klidem na akci vybodnu, pár jsem jich nedojela, nebude ani první ani poslední. Počty jsou opravdu zarážející, stonek na SH nemám a ani kdybych měla tak nedám. Začnu si hrát po svém ale tapetu bych si přála.

Naposledy upraveno: 15/9/16
  15. pavca67

pavca67 Expert fóra

ell1956 jestli máš SH tak to udělej jak jsem radila Ivuska08

16. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

hezké odpoledne, dva chrámy už stojí a třetí téměř, napěstováno je jen chybí nějaké vypadávátka, ale ty během zítřka a nejpozději v sobotu vypadnou. Takže lážo plážo.:D

17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Většinou to nechávám na poslední možnost, SH si šetřím, ale když jde do tuhého dám pohopole a sadím, díky moc

18. doben

doben Ikona fóra

ell1956 času je ještě dost. Navíc posledních 48 hodin, kdy to padá nejvíc máme ještě před sebou. ;)

19. babako

babako Expert fóra

Krásný den všem farmáři,musím přiznat,perfektní grafika,asi vše dnes postavím,ale krásně se na to dívá,jak tam ty ovečky pracujou..
    Za tuto akci rozhodně palec nahoru..
    Přeji všem hodně stavebního kamene a hodně úspěchů architekti moji..
    Hezký sluneční večer..

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, tak napestovano je, to slo dobre, jen jeste trochu padatek a je to hotovo... celkova spotreba SH = 10, jen 3 sklizne za den, ale vytrhani XXL stromu z Pralesa, to je skoda... nicmene v dalsi akci se bude hodit napestovat spoustu kytek, protoze s plody je to rychle doplnitelny :)

Vypadavat ma 175 vapence/den, v tuto chvili ma byt 553 ([1.ukol]+203 ) nebo chybet 492, mam 1029 (chybi 16 ), mam 98% hotovo.
    Stav rakosi : idealne 7089 kusu (2235/den ), mam 13475 z 13410 (100% ).
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 67 hodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.