Krok v čase (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Včera ráno z karafiátů jen málo přes 20 z plochy, dnes naopak ze všech (na Baha melouny) téměř 40 na každé. Třeba to zítra bude zase méně a u jiných farmářů více. Aspoň je to pestřejší, jeden neví, co může čekat.

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Je pravda, že výkyvy v padátkách bývají, u mě zatím vše postejné, obě noci jsem ale měla akční, včera 37 vápenců odevšad, dneska 44, to beru jako běžný nevýznamný výkyv. Zato teď mám všude cibuli a běda, jestli z ní nevypadne něco hodnotného! Z pórku mi první den skákala čísla 18 a 21, což jindy mívám i z poměrně krátkých růží, tak jestli takhle zlobí cibuloviny, to jsem si cibulí asi moc nepomohla. No uvidím, kdyžtak na noc zkusím maliny, teď už můžu sázet jen dlouhodobky, to by v tom byl čert, aby se mi nepovedlo nějaký výkyv chytit a do soboty rána to nenaskákalo... aspoň jednu akcičku, sííím. :)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký den všem :) poslední práce na stavbě ... jsem před chvilkou sklidila rákos a mě chybí jen 6 ... slovy šest kamínků do ukončení stavby.
    Tak při psaní točím všude obilí, mrkev, salát a ono ani jedno "ň" xD ... to prostě nevypadne. Ovečky utahané a zvířátka v liště chtějí ven.
    Sem taky do úkolů dokupovala žito, sněženky, svízel a pštrosáky ... no když já hned všechno utratím na trhu a zásoby nestíhám dělat. Mě právě posledních pár obr stromečků dalo několik šutříků a je hotovo xD :D ... no fakt :p ..
    To vypadá supr [​IMG] xD ... stonek už pracuje [​IMG] :p
    Držím pěstíky všem kdo ještě staví ... gratulka, kdo má hotovo a se přiznám, že BZ i konto docela poskočilo ... a ne, jak jsem psala, že odměny jsou slabé ... tak vrátit na plochu chlívečky a rychle ven za sluníčkem ... ho už moc nebude.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak akce hotová, jdu spustit stonek a nová akce bude ještě rychlejší ;)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Končím,nemám šutry:cry::oops:

Navíc mi tu chybí Casey,všechno je nějak nalevačku:(:)

Aby toho nebylo málo, našla jsem kocourovi blechu :mad:

Naposledy upraveno: 14/9/16
  6. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

Krásný (perný) den všem farmářům :D
    s úsměvem čtu, že zkratka KFC se fakt chytla, to je paráda :D
    krakoramaja: krásně jsi ji vysvětlila, já tehdy marně přemýšlela nad slušnou variantou prvního slova a jediný, co mě napadlo bylo krucipísecká xDxDxD tys to vymyslela krásně ;)

jinak souhlasím s XFarmářX, taky jsem v zelených číslech, ale mám pocit, že padátka padají strašně málo. Už mám skoro napěstováno (ano, hodila jsem to na všechny 4 pole), takže zkusím karafiáty a uvidím.

Mějte se tu krásně, valím do práce, stavím se tu zase večer :p:p:p

7. Levlef

Levlef Baron fóra

takže došly šutry... pro změnu a velmi překvapivě, rákosí můžu splétat do košíků a šutry si asi brzy uvážu na krk, to je zase akce že by jeden (zelenej smajlík)...

8. ester7791.

ester7791. Rádoby autor

Ahojte . :)
    Ja som plnila len tak pianko , chválim RT za pekné odmeny a tiež za plnenie zo stodoly . :)
    Prvú stavbu mám dokončenú po ZB , druhú po SK a z tretej som si vybrala len SH (možno neodolám a vyberiem aj párty lístky ) .
    Všetkým čo máte splnené gratulujem , ostatným držím palčeky aby mali to čo chcú . :)
    Prajem vám pekný deň a do sfarmárčenia . :)

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám napěstováno a čekám na vápenec - no, je to asi vzácný materiál, protože ve stodole se bojí 87 ks. Ostatní uskladněné věci jsou tam ve značné přesile, dokonce i bahama zvířata :)
    Teď jsem zasadila růže a večer uvidím. Zatím jsem stále v zelených číslech.

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

K dokončení akce mi chybí 100 vápence.Času je dost ;)

11. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Jo, taky končím s touhle akcí, pomalu.

Hele, je tu někde vlákno na smazání příspěvků?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. flexka

flexka Hrabě fóra

Nějak mi nejede dobře internet a u nás ve vsi s 800 obyvateli si fakt nemůže člověk vybírat ani ze 2 poskytovatelů. Takže jsem večer nesklidila rákosí a nedala na noc něco delšího. Šutry došly. Proto mám akorát prostřední budovu a vpravo základy, s levou (první) stavbou čekám, až poklesne trochu cena plodin na trhu, protože mám převážně 0, nebo třeba hezkých 14 kousků.

Uvidím, jak to s takovou zvládnu, jestli to dopadá. Na hřbitově to byla dost katastrofa, přebytek byl opravdu maličký, a to jsem dostala hafo dárků (ještě jednou děkuji) a jela bez prostojů s budíkem. Jak vidno, legendu na maximu a kusovky JC si můžu bez kaštanového řádku s vyšlechtěnými karafiáty vetknout za klobouk. No co, podle toho, kolik bude chybět, tak použiju nějaké SH + voda + hnůj na Bahamě u pohopolí s nejdelšíma plodinama, aspoň bude něco do chrámu.

13. pavca67

pavca67 Expert fóra

akční napěstovaná vápenec vyskakuje jak z chlupaté deky takže žádná sláva chybí mi ještě 450 ks :(:wuerg:

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mně chybí ještě 610 vápence. Mám podezření, že se některé šutry maskují jako plodiny a skrývají se v úrodě, chtělo by to postup na odhalení podvodných šutrů :D. Akční mám napěstovanou s noční sklizní, takže doufám v lepší efekt těch dlouhodobek. To by bylo, aby nebylo... Dítko mi vstalo, tak se zvolna chystáme ven. Zkusím odhadnout, jestli se tam už dá přežít, to sluníčko je úplný zázrak. Miluju léto. 8)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, akce jde dobře, pěstuji jako o život, nic nemusím kupovat, ale bohužel, lomy na vápenec nestíhají, že prý cementárny kvůli zvýšené stavební činnosti u nás v ulici musí makat přes čas a tak ať si ten vápenec nalámu v Karnaku... Já teda mám čas letět do Egypta, riskovat, že se tam roztaji a navíc ještě chytit tu faraónovu nemoc...
    Jsem se rozhod, že ho v noci půjdu ukrást těm našim zedníkům - alespoň mi nebudou prudit s tím virválem.
    KFC= kurníkfirnajscipísek, hoď na to bobík, Trepísek...

16. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Tak to po mě chtělo maliny kterých mam 600 ks a ve druhém úkolu květák, který jsem získal asi před 5 dny a nemam ani jeden kus. Zkusím něco rozpěstovat, jinak hurá na trh:music:

dana9494, evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak akce na pohodičku,:pprávě jsem ji dokončil;)

18. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Sklidil jsem všechny 4 plochy(akční plodina-pidipole+80% bz+veverka) a vypadlo celých 27 vápenců-co k tomu říct???
    Nic slušného mě nenapadá,takže nic;)
    Docela rád bych věděl podle jakého klíče se určuje kdy je akce "střední" :p

Ať se na mě nikdo nezlobí,při střední obtížnosti většinou nemívám problém s padátky:cry:

V němém úžasu gratuluji "rychlíkům",kteří mají hotovoxD

19. doben

doben Ikona fóra

pašík69 řekl bych, že mazlíci na vypadávátka vliv nemají. Podle mě je u množství vypadávátek rozhodující délka růstu a dekorace John Citron.

20. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Akce fakt na pohodu, tentokrát jsem jela bez přípravy a tedy škoda, že nejde otočit vícekrát. Přísun BZ a krejcarů značný :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.