Krok v čase (12.9. - 18.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 9/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Y_n_o já bych být tebou ta prasata radši koupil. Já mám kvůli akcím neonky prasat, krav, a koní ve zvěřinci.

petaM2001, evainfo a babina51 tohle ocenili.
  2. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Středověk nekončí, středověk trvá...
    V mém případě ale středověký hrad je postaven a byť se říká, že ani Řím nebyl postaven za den (nebo rok?), já se o to zítra přece jen pokusím...

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Rozhodla jsme se pro poklidnou plavbu, nic nebourat a sázet pouze na farmě a louce, při 3 otočkách denně a délce akce to bude stačit. A také si to rozvrhla na třetiny, jak jsem měla potřebné množství, dodávala jsem do prvního úkolu a jen pozorovala, jak stavba roste pod rukama, žádné prostoje. Dodávky rostlin jsou zatím přiměřené mé stodole tzn. když mám od od něčeho, co nepotřebuji kolem 5OO kusů, tak to stačí. Do svízelné situace mě dostal svízel, nevím kde jsem svou železnou zálohu promrhala... a tak jsem dokupovala za 800/kus.:)

Naposledy upraveno: 13/9/16
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To ze vapence je u posledni stavby potreba mene jsem si vsimnul, ale proc na prvni strane ubylo u rakosi, to teda nevim :)
    Uroda je, jen tak nejak se uvidi, jak pujde pestovani v dalsi dny, zatim to jde jako po masle, trochu zvirat jeste bude potreba a pak se vrhnu na rostliny a plody...

Vypadavat ma 175 vapence/den, v tuto chvili ma byt 249 ([0.ukol]+249 ) nebo chybet 796, mam 488 (chybi 557 ), mam 46% hotovo.
    Stav rakosi : idealne 3185 kusu (2235/den ), mam 3845 z 13410 (28% ).
    Zatim uplynulo 23% casu, zbyva 109 hodin.

5. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, tak Egypt stojí;) není to taková divočina jakou jsem předpokládala, takže zatím jedeme dál :pMožná to i dodělám :inlove:

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jde to, alespoň podle sčotu. Zatím mám rákosu něco přes 9 tis, a šutrů 482. V nejhorším si skočím do vápenky (máme ji nedaleko). Zatím nic nestavím, bo počkám, až bude napěstíno. Nechci v tom mít bramboračku.
    KFC je dávno v troskách a nebýt té hvězdičky z řádku, hodila bych na to bobek. Ve stodole nic moc a nějak to nestíhám díky akcím doplňovat. Tak se těším, až to budu mít z krku a pojedu si zase po svém;)

7. kotule

kotule Pilný autor

Po ranní sklizni dokončen Egypt. Chtělo to po mě karafiáty, tužebník, květák, oranžové tulipány, zimní jasmín a žito. Uvidíme co na mě čeká v Římě :p

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak Řím poskočil...
    ...a při ranní kontrole stavu akční plodiny a vápence jsem zjistil, že:
    1) Rákosí mám dostatek (byl bych překvapen, kdyby ne, protože jsem si to propočítal)...
    2) Ještě musím někde vytěžit 210 kusů vápence...
    3) A doufat, že zásoby plodů ve stodole či na trhu budou dostatečné...
    Jako rozený optimista to vidím optimisticky a všem přeji hodně úspěšného a finančně nenáročného dodávání materiálu (plodin, zvířat a plodů) do žaludků těch nenasytných ovčích stavbařů...

9. martina17

martina17 Zelenáč fóra

Tak zase jen pokus o splnění pár částí z akce. Protože nemohu pěstovat pořád, vzhledem k mé práci. Už si ani nevzpomínám kdy jsem nějakou akci splnila celou. Pro mě nedosažitelný cíl splnit celou akci. Ale jinak akce vypadá dost dobře. Líbí se mi odměny.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno farmári.Ja tých mojich stavbárov asi budem musieť prepustiť.Nech idú na ÚP alebo nachytať pávov,ktorých som dal do lišty a viac som ich nevyťahoval.Jedine oni mi chýbajú a zo SK ich ozaj kŕmiť nebudem a kupovať ak by dal.

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím dokončeno č.1=1-6,č.3=1-11(stonek si nechám až nakonec,kdyby snad chyběl vápenec,nějak vázne těžba).
    FA99....BAHA314

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem postavila středověký hrad. Původně jsem chtěla počkat, až budu mít napěstováno a napadáno, ale se zvířaty jsem na tom špatně a nechtěla jsem se dostat do situace, kdy bude půl hodiny do konce akce, budu mít požadavek na 8 pávů a na trhu nebude ani peříčko ;) A dobře jsem učinila, pávi tam opravdu byli (7x - nutnost zakoupit) a k tomu se ukázalo, že mi chybí i osli (rovněž byli zakoupeni). Prasata, koně a bobři dodáni z vlastních zdrojů. I přes vyšší ceny na trhu jsem stále v plusu díky krejcarovým odměnám, takže se zatím rochním ve spokojenosti :)

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Mám tu Sfingu, hezká moc hezká opravdu. Ale nejsem zvyklá aby mi z cibule vylezlo jenom 14 šutrů a to nejsem ani migrant s žabáky ale jenom průměrný matador s plnou legendou. Bahama pár polí a 14 kousků, postrádám logiku mozek se už našel. Bez něho se mi akce plnila líp :). Každopádně to neleze tak jako jindy, mám víc rostlin než kamení a to u mě normální není na to že jedu omezený prostor tím z čeho by to mělo vylítnout. Jinak hezky udělané tak snad to kvůli matrošku dám. Byla bych dost naštvaná na to že se jede na 50% jistotu že bych to měla dát.

petaM2001, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  14. mituli

mituli Polobůh fóra

Jde to ale dře to:eek:nějak se těm šutrům nechce.Stojim k vůli nim na místě,nákladáky přestaly jezdit s dodávkami a nafta je prý drahá,tak uvidim co stěma dodavatelema udělám:(

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím.... trochu odbočím.... kdo chce info k Bahamarama akci, tak kuk na jiná fora.... u nás někdo opět zaspal ,-) Ještě že umím rusky :-D

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    sice jsou zatím za námi necelé dva dny, ale RT tentokrát trochu utáhlo kohoutky s padátky. Neříkám, že akci nesplním, ale přebytek bude tak třetinový proti jiným akcím.

17. avotram

avotram Rádoby autor

hezký den farmáři,
    k akci-chybí pár vápenců a akce bude hotová,docela se jim povedla
    Casey nechceš nám trošku napovědět?když ne tady tak na orákulu?předem děkuji

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

avotram: Ahoj.... není třeba napovídat... stačí se podívat na ofi zahrničních fór ke hře. V adrese jen změníš předponu cs. na ru. ruské, en. anglické atd..... OFI jsou vydána od 10:00 ,-)

19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Zatím akce pěkná, líbí se mě jak tam pracují a dost dobře grafika super chválím...ale je pravda že vápenec moc nejde stojím ...čekám nasazeny dlouhodobky přes noc a nic moc chybí mě u 1 stavby(Egypt) 4x postavit, 2 stavba(Řím) ještě 6x, a u 3 stavby(středověk) schází 4x postavit no snad se umoudří ...:pjinak to bude o fous :p:ptak všem ať se neflákají padátka bůh ví kde a padají ju ;)Janča

kristinabesinova, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. papulice

papulice Veterán fóra

ať mi někdo zase říká že chodím fňukat kvůli vypadávátkům,dnes ráno z pole karafiátů vypadlo 16 kamenů,nevěřila sem vlastním očím,takhle to asi nedám...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.