Královská zahradní párty (20.8. - 2.9.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/8/26 v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to je masakr!
    Ještě uvidím co kolo a raději se obchodu vyhnu obloukem!o_O

2. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

kaolín11, to zas vyhýbat se nemusíš, ale asi dobře vybírat, co bys z obchodu potřeboval ;)

3. 14087

14087 Titán fóra

♥️♥️ Drahá dinoales děkuji, jsi táááák hodná na nás a táááák šikovná. ♥️♥️

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jestli jsem to správně pochopila, tak musíme hrát postupně:p, tak než se dostaneme k malířské květině, tak musíme odehrát spoustu her, je to tak? V tom případě si jí nechám na příští týden, až budou zas řádky na efektivitu SH. Takže to bude roztahaná hra, jedině jí vypěstovat za delší čas, nu což, uvidíme, karbaníčka bych chtěla dnes napěstovat, ale hry odehraji postupně, každý den něco, bo je to zdlouhavé, ale už jsem začala, vyjímečně odpoledne, bo většinou začínám ráno, to rušení dekorací mne totiž stojí pár miliard BZ, tentokrát mám dost času, tak jsem je obětovala na oltář hry, přeji všem příjemné hraní a ať to odsejpá

Dinoalesi moc děkuji za tvůj itinerář, opět jsi nezklamala a moc mne potěšil:D:music:

Naposledy upraveno: 20/8/26 v(e) 5:29 PM
  5. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Já opět tuto soutěž nehraju.Karty nehraju ani normálně.Ráda si od farmy odpočinu.Karbaníkům zdar a ať se daří!

6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

To nedám 41 000ks jen jedné akční plodiny na jedné ploše, když se v práci nedostanu k Farmě. Tak beze mě.

7. medulinka

medulinka Rádoby autor

Nějak se mi zdá velký počet hlavní akční rostliny na jednom herním poli, ačkoliv hra potrvá 14 dní. Minimálně sklidit cca 5x na 1x1 poli s mrkvovo-jablečnou směsí a kdy pak vypěstujeme druhou akční rostlinu. Za mne se mi zdá počet akčních rostlin neadekvátní, protože nemáte možnost pokaždé sklidit, když rostlina doroste a někdy by jsme měli spát. Je to jen můj názor, já to možná zvládnu, nejsme časově příliš omezena, ale . . .

8. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj medulinka
    Také se mi zdá počet vysoký, ale naštěstí se dají některá políčka obejít a hráč si tak do jisté míry může sám určit, kolik toho uhraje ;) Hra je dost variabilní, někdo třeba chce jen řádek, někomu se zase líbí více něco z obchodu, je to různé, čemu kdo dá přednost ;)

9. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak to už mohli počet rastlín zaokrúhliť rovno na 100 000 ! No,asi je teplo aj v Germánii. :p

10. lumpík13

lumpík13 Pisálek fóra

Zdravím, zlobte se na mě nebo ne, ale hrozná hra...kašlu nato, radši si budu pěstovat do stodoly...víc a víc mě některé hry přesvědčují, že Farmerama už dávno není to co kdysi...škoda...

11. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak jsem asi skončila. Vykoupila jsem v obchodě všechny odvary ale asi jsem hru nepochopila. Zbylo mi 25 odvarů. Když dám restart, dostanu se znovu na začátek a je konec. Kupovat za reál nebudu. V pondělí odjíždím na turistický pobyt na Slovensko a budu to vydejchávat. Hlavně jsem si udělala padátka na celou hru. Chybí mi poslední chlívek na farmě, tak jsem si myslela, že to zvládnu. Solitaire hraji ale toto mi nejde.
    Vanda - udělala jsem restart. Zkusila pomalu přesouvat a šlo to. Asi jsem dříve nebyla pomalá. No uvidím, dám tomu šanci. Moc děkuji

Naposledy upraveno: 20/8/26 v(e) 5:36 PM
  12. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj davidson00,

karty môžeš presúvať aj z hornej kopy

upload_2026-8-20_17-58-44.png

edit

davidson00, nie je za čo.

13. evoku57

Zahrála jsem si zatím jednu hru, ostatní začnu až zítra, až bude napěstováno a ostatní farmy uklizeny, času dost:p padátka už jsou pohromadě a počítám 2 sklizně a bude napěstováno

14. 14087

14087 Titán fóra

Mě to baví, ale nemám padátka, škoda, že to padá jen z divoký :p

15. jana563

jana563 Dozorce fóra

Hru Solitér znám,ale tuhle hru jsem vůbec nepochopila.Sice jsem začla s pěstováním,ale končím.

Ano to vím,ale stejně mě to nějak nejde.

Naposledy upraveno: 20/8/26 v(e) 6:40 PM
    albína1927, INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana563 - ahoj, nahoře skládáš postupky od esa vejš (stejnou barvu) a v dolní řadě zase od nejvyšší do nejnižší (střídavě černá a červená). Vlevo máš balíček karet, z kterého si doplňuješ karty do postupek. Mrkni na video ve FAQ k akci :)

17. evoku57

Napěstováno 46 152 prvních kytí, druhé kvítka 0 a padátek 2 191, to by pro začátek stačilo, teď to jen odehrát :)

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evoku57
    No , měla si něco odehrát a rozpěstovat druhou kytku,protože tě bude blokovat v dalším postupu!
    Průběžně:
    Teď už jenom obchod!8)

19. evoku57

Kaolíne, zkusím dnes něco odehrát a dopěstovat tu poslední kytí ;) díky

Edit: tak jsem to dohrála po kytí a dekorky sklízím skoro za 6 hodin, tak si počkám, ale do večera to napěstuji a jednu sklizeň dám na noc, abych dekorky ráno vrátila na plochu, rušit se mi je nechce, když budou dnes ke sklizni

Naposledy upraveno: 21/8/26 v(e) 7:59 AM
    lacrima, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  20. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Karty hraju v pohodě a ráda. Je dost času, tak doufám konečně získám poslední chlívek, který ne a ne vypadnout z tajemna. Konečně jedna akce, kde jsou v odměnách poslední novinky. Dinoalesi opět nezklamala, moc děkuji :music:.