Král džungle (29.5. - 4.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Skali to je přesně to, co mě straštně štve...směním mince za klapky a musím odejit,abyc se přičetly a daly se použít a když dodám zákazníkům, tak musím 2x-3x kliknout na okno s odměnami.

Jinak jak jsem z akce měla obavy, tak je to pohodička, chtěla jsem mít dnes akci hotovou,jak jsem psala včera večer,ale nakonec jsem se dostala k noťasu až teď pozdě večer,protože jsme byli se synem na oslavě 50tých narozenin šváry. Akci tedy zdárně dokončím zítra, než se vydáme se synem na Den Dětí :)
    Krásnou dobrou noc ( já budu spát jako miminko po tom Portským vínu :D)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré ráno, farmaříci :)
    Všechny dveře otevřené, řádek řádí. Zbývá nějaká akční plevel, tak dodám několik zakázek a vyberu pár drobností z obchodu. Zatím jsem koupila jednu bednu a dvoje vrtulky. Moc mincí nemám, kupovala jsem klapky (43x).
    Gratuluji dodatečně rychlíkům, také všem ostatním, kdo už dokončili a plahočícím se na polích přeji úspěšné ukončení akce :)

3. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Tak dnes už jen 2 x zákazníci + 2x klapky a vše klapne. Nasázím žetony do dveří a finito. Možná se přemluvím, bych přebytky rostlin dal klientům a ještě vybral nějaké odměny. Zatím mám ty bedny a 8x vrtule.
    Někde jsem chytil jakýsi moribundus, zítřejší návštěva Prahy ohrožena...
    Včera jsme u nás měli 2 bouřky. Tak jsem zvědav, co bude dnes.o_O

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Bohužel se něco stalo s internetem O2 slibuje opravu. Dostanu se sem asi třikrát za den na 5minut.Tímto se omlouvám sousedům.Dárky nejdou
    Všem přeji fajn a bezproblémovou hru;)

5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

konečne hotovo.

6. hroudov

hroudov Veterán fóra

lze nějak dosáhnout rovnoměrného získávání žetonů, např. hvězdiček mám poměrně dost, ale jiné nemám žádné nebo po jednom

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Jedině dodáváním produktů zákazníkům. Nezkoumal jsem koše...

8. okardos

okardos Pisálek fóra

Hotovo! Teď už jen vyzvednout nějaké ty SK, SH a ZS. Párty lístky a bedny už jsou vybrány.

9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..pohodová akcia, aj regále som z ochodu pobrala:D

10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Tak já dnes dopěstovala. Bonus jsem dala svůj do zlata + MJS. KŠ na mě udělalo dlouhý nos. Mám 15 hvězdiček (už nedodávám), 14 trojúhelníků a čtverců. Koleček jen 12. Klapky vypotřebované. Asi dělám někde chybu, že zaostávám (v pátek teda nebyl čas na zákazníky). Nicméně si myslím, že akci dám. Jen nebude v obchodě vyprodáno.

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

hroudov - ahoj, můžeš si za filmové klapky (koupíš v obchodě za hv. mince) resetovat zakázky a získat tak potřebné žetony.
    Hezkou neděli

12. 14087

14087 Titán fóra

Taky mi kolo nasjajo tak jsem dala do zlatého slotu 100% zisku a brzy bude hotovo [​IMG], vyplejtvala jsem hodně hnojiva (to jsem i dokupovala) a SH

13. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Za mě akce nic moc. Dodávky jsou nepřehledné, člověk si musí přeložit, že znak, který má u sebe číslo, se dodává, předpokládám, že plný znak znamená, že má hráč dostatečné množství, ale občas je plný i znak, u které není číslo, tak se spoléhám na zelené zbarvení čísla.
    U dodávání zákazníkům je nutné vždy 3x odkliknout odměnu a zakoupení filmové klapky se musí potvrdit restartem hry, jinak se nepřičte.

14. Máťa_BMV

Máťa_BMV Perspektivní autor

Co děláte s hvězdičkovými žetony, těch mám hodně a nevím na co je využít?

Děkuji Lacrima, bála jsem se je vyměnit zda nejsou na něco potřeba.

Naposledy upraveno: 1/6/25
  15. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky Máťa_BMV ,
    zbylé žetóny vyměníš přímo v obchodě na hvězdičkové mince ;)
    a můžeš za ně nakoupit odměny .

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, po nákupu filmových klapek mně stačilo odejít z akce. Po vlezení zpět do akce už tam byly :)
    A zelené číslo pod žetonem znamená, že máš požadované množství. Bílá čísla - nemáš požadované množství.

17. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

To vím, vždyť říkám, že se na to spoléhám. Pouze vyskočit z akce zkusím. Nemáš i nějakou radu na zákazníky, kteří stále navyšují počet oznámení o odměně? :D Včera to bylo 2x, dnes už 3x. Aby to ve středu nebylo 6x

18. 14087

14087 Titán fóra

Já mám hotovo
    Nic nezbylo [​IMG]
    Ale tohle ano tak se toho zbavím u zákazníků a ještě něco vyzobu [​IMG]
    Páč ještě je toho dost :p [​IMG]

19. stěby

stěby Polobůh fóra

Mám od odpoledne hotovo. Nic jsem nepočítal, dodával jsem průběžně a do konce akce jen vysypu přepěstky, abych obral systém ještě o nějaké to hnojivo. Na plochách mám získané tajemno a standardní osení a dekorky těhotné bézetky.

Akce se mi nelíbila, i když jsem ji po první dodávce pochopil. Prostě tenhle herní princip mě neoslovil.

20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Oproti některým, kteří už mají hotovo, já se pořád strašně vleču

Jedu stylem voda + hnůj.

Ani se mi do toho moc nechtělo. Akci dělám jen protože dekorace.
    Řádek si nevezmu, protože bych to stejně nestihl všechno, takže beru milionovou dekoraci a nazdar

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.