Král džungle (29.5. - 4.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Záleží na každém z nás, co je pro nás ještě přijatelné a co už ne ;) zda farmu vůbec hrát a zda se dát do jaké akce či nikoliv. Od toho je výběr možností. Tato akce je vysloveně stylem hodícím se na akční plochu, abychom měli možnost volby výběru a mohli pěstovat či chovat, cokoliv potřebujeme nebo mít na ploše ty nejlepší dekorky a jet na BZ a TBZ. Někdy napíši že akci nejedu a pak se nakonec do ní pustím a to má také velice jednoduchý důvod, asi mi za to stojí, tato však ne

2. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Akci samozřejmě zahájím, včera večer jsem po dlouhé době měla krizi a na sklízení jsem se vykašlala. Ráno jsem vše ošéfovala, akci začnu s malým zpožděním, asi o hodinu. Nasela jsem laskavec se SH. Takové to kritizování není moje parketa. Jdu do každé akce, jak už tu bylo několikrát psáno. Každý řádek dobrý. Všem počtářům moc děkuji. Potřebné mám poznamenáno ve svém notýsku. Kdo se do akce pustí, nechť se mu daří ji dokončit. :):music:;)

3. WildJets

WildJets Stálice fóra

Asi budu v mensine, ale tyhle nove styly akci se mi opravdu libi, takze i do teto se pustim :)

4. 14087

14087 Titán fóra

lacrima ty u toho patlání knedlíků popíjíš nějaký šnaps co?? :D :D

Lidi neblázněte, je to jen pěstovačka na více polích a dodávání zákazníkům což už známe :D
    Jenom tak na ukázku jeden úkol hotový :D [​IMG]

Naposledy upraveno: 29/5/25
  5. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

tak na zaciatok priblizne 850ks padatiek ale jednu vec som asi nepochopil aleob som zle cital ale ked som otvoril obchod tak am 220 hviezdickovych minci. zeby sa tie hviezdickove mince od nejakej minulej akcie neminuli a ostali hracom?

kazdopadne obchod som uz vykupil co som chcel ihned :D

6. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Padátek na rozjezd :)

Edit: A jestli někoho zajímá jaké vyšlechtěné zvíře to při prvním dodání chtělo ;)

7. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Padátek 790, no jo no. Zvěřince a spol se projevili. Jeden úkol rovněž dodán. Vytočil jsem si 100%, tak snad to půjde dobře. Jdu na další farmy.
    PS: k padátkům +128 za splněný úkol.
    PSII: K 925 a E 915 padátek

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tronaldo55: Co je to zase za kulišárnu? Já tam mám 1 minci.
    Jednoho zákazníka jsem splnil, chtěl mj. nějakou slípku.
    Edit: Dob: Díky za info.

9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Jedná o chybu. Jde o nevyměněné mince z akce Velikonoween. Takže, kdo si za ně něco nekoupil minule, je má k dispozici nyní.

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ha, minule jsem neprošustroval 10 mincí - jsou na kontě. Se ale rozšoupnu...
    Tak na jednu klapku či vrtulku:)

11. Pitrýsek47

Stav: kolo 1/3, místnost 6/10, ještě, že jdou koupit klapky, nemusíte dodávat každé 3 hodiny.
    To kdybych tušil, že půjdou použít hvězd.mince z velik.akce, neutratil bych je :p, RT nás dovede opět překvapit. Někdo má výhodu.
    Edit: kolo 1/3, místnost 9/10

12. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Hezký den všem, tak základní část splněna, teď už jen nezapomínat navštěvovat trhovce :p Mince jsem minule utratila do jedné, tak nezbývá než šetřit :cry:xD

Ať se vám daří :)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Je to dobrý! Jelikož jsme na dovolený,čili jen na mobilu,tak tomu vůbec nerozumím.Nevadí,něco poklikám jako vždy a budu doufat,že získané věci utratím nějak rozumně a smysluplně!8):cry:xD

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 pokud chceš mít hotovo co nejrychleji, tak plň zakázky od Lilly i poté, co budeš mít dostatek Hvězdicových žetonů na splnění akce. Za splnění zakázky dostaneš 3 Hvězdičkové mince a za výměnu nadbytečných žetonů v obchodě dalších 9 Hvězdičkových mincí. Za 12 Hvězdičkových mincí lze zakoupit 2 Filmové klapky a za ně obnovit 2 zakázky u zbylých zákazníků. V určitých případech se může vyplatit i resetovat zakázky od Lilly, protože je na to potřeba 1 Filmová klapka, ale získané odměny lze výše zmíněným způsobem vyměnit za 2 Filmové klapky. Jen je potřeba počítat s tím, že za Hvězdičkové mince lze zakoupit maximálně 50 Filmových klapek.

15. evinana

evinana Baron fóra

Také základ hotov a už jen plnit zakázky. Dob díky za skvělou radu. Držím všem palečky ať mají také brzo hotovo;)

16. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, díky Dob - za radu. V sobotu odjíždím do termálů k našim sousedům na týden a nevím jak se budu přihlašovat s mobilem. Máme bydlet nedaleko vchodu do termálů. Uvidím, zda bude dvojitý vstup. Vidím to na dvakrát za den. No musím toho do zítřka stihnout co nejvíce. Jdu navíc pěstovat kinofilm na baha na výměnu. Moc děkuji, díky, díky. Stojím ve druhém kole ve třetí místnosti. Přeji příjemnou hru a dost padátek a také krásné počasí o víkendu.

17. MilcaC

MilcaC Perspektivní autor

U soutěžící M´Pungu mám za splnění 1 minci, i když ve FAQ se píše, že za splnění jsou mince 3 ... chybička se vloudila

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MilcaC - ahoj, díky za upozornění. Již je opraveno :)

19. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Dnes končím takto, zatím nedodávám abych si v tom neudělala gulášovku :music:

P.S. Všech 50 ks filmových klapek použito. Výhodu jsem žádnou neměla, začínala jsem s 0 ks hvězdičkovými mincemi :cry:

20. Pitrýsek47

Stav: kolo 2, místnost 3/10
    Zatím koupeno 12 klapek, pokračování zítra.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.