Král džungle (29.5. - 4.6.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 28/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evinana

evinana Baron fóra

Všem díky za výpočty, jste super. Do akce jdu samozřejmě také. Nevynechám. Odměny nejsou zase tak špatné a dekorace jsou dokonce lepší je mít volně jak tu už bylo napsáno. Tak šup šup...jdeme na to;)

2. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahoj,taky pro mě je vždy výzva nová akce. Jen mě příjdou pořád kolikrát zbytečně kombinované.Na relax a zábavu by se mi občas líbilo něco jednoduššího. Ale akci začnu.A zase bourat a bourat...
    Velké díky za výpočty,už i to je výzva,když si dá s tím někdo takovou práci. ;):)

3. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak než jsem našla čas a dala vše do kupy (i když ne úplně podle mých představ - asi BB kódy mi v tom dělají nějakou neplechu), tak koukám, že šikovníčci to už mají spočítáno, navíc většina hráčů akci bude zřejmě bojkotovat, tak jsem si mohla ušetřit práci, no nevadí aspoň jsem si trochu potrénovala mozek xD

4. bačkora85

bačkora85 Dozorce fóra

Ahoj, tak já se do akce pustím, jako do každé jiné ... nevynechávám ;). Nepamatuji si, že by mne někdy po přečtení fax k akci napadlo, že bych akci nejela kvůli tomu nebo tomu ... vždy akci rozjedu, dám si cíl a buď dojedu nebo nedojedu ;). Ve finále to dopadne tak, že akci zvládám komplet, málokdy nedokončím ;). A přeci jen.... vždyť jsou to jen omalovánky, které nás mají bavit a né rozčilovat :), nejde o život. Akce nerozjíždím pouze, pokud vím, že nemám časovou možnost být u PC ;). Také někdy nechápu reakce hráčů, ale zase beru to, že každý jsme jiný a každý máme jiné nastavení :D;).
    Každopádně bych ráda získala řádek do stonku ... do sbírky. A farmářům, kteří se rozhodli akci plnit, přeji, ať se jim daří ;).
    PS: dinoalesi a spol .... děkuji vám za výpočty ;)
    Všem přeji hezké středeční odpoledne :)

5. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Když už jsem si to tak hezky vypočítala, tak akci zkusím samozřejmě. Jen si dobře promyslet co začít pěstovat a kde. Nejspíše začnu dlouhodobkou na hl.louce a na plantáž dám kinokvět. Spousta bonusů je v invetáři,bobky,vrtulky a SH dostatek,takže kam se dostanu tam zůstanu. Budu muset předělat trošku farmu i baha,ale to jsem dělala i u dráčků. Všem,co se do akce pustí přeji hodně štěstí :)

Naposledy upraveno: 28/5/25
  6. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj vespolek :)
    taky se mí líbí hodnota dekorek a stačila by mi i jen ta Uspávač posluchačů :music:
    Ještě nevím, jestli do akce půjdu a přípravu zatím nedělám :)

7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Akci pojedu, i když jsem zatím moc nestudovala co a jak. To až zítra, až to bude aktuální a já se budu moct podívat i přímo do akce, z toho většinou většinu pochopím. Jestli dojdu do konce nevím, ale aspoň začnu a pokusím se o to. Odpískat to můžu kdykoli v průběhu, ale do té doby každá odměna dobrá. :music:
    ----------------------

Pro modíky
    - ve FAQ je přehozený CZ a SK název u Zelené buriny. Ono to zas tolik nevadí, kdekterému člověku to dojde, ale když tu někdy v diskuzích čtu některé příspěvky, tak to asi bude lepší přehodit dřív než později. :p
    ----------------------

Dinoalesi - určitě jsi přehled nedělala zbytečně. Já se na ten tvůj vždy těším a často se k němu během akcí vracím. Ostatní počtáři mi snad prominou, ale ty to máš i s obrázky, přehledně, podrobně a s jistotou správně, takže pro info chodím speciálně fakt jen k tobě. U minulé akce, kde jsi přehled nakonec nedělala, jsem dost trpěla. Už sis mne rozmazlila, takže se mi jó nechtělo vše zjišťovat, zapisovat, počítat a plánovat sama a podle toho taky moje plnění akce vypadalo... Takže mám radost, že teď do tvého poradního příspěvku můžu jukat. Díky moc za něj. :inlove:

8. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Opět akci nejedu,čím dál lepší akce a za nic, velice tleskám ,jen tak dál.

babina51 a Sheron11 tohle ocenili.
  9. evinana

evinana Baron fóra

dinoalesi jsem ráda, že jsi si dala práci s výpočty a určitě nejen já, je nás mnoho. Ano, hodně hráčů akci bojkotuje, a to dost často a na konec stejně napíší že se do akce pustili a mají hotovoxD nedej na první reakci. Jsi moc šikovná dávat takové přehledy k akcím a ano, trénuješ si mozek a nám tím pádem trénink odpadá, my to od tebe opíšeme ;)tvůj mozek bude na tom lépe než nášxD

10. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

nie je trochu vysoký počet padátiek na celu akciu? 2800ks. Inak teda akciu idem. bedňa dáva vzácne komodity takže ďalšie + na farmu.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Z nedostatku času akci asi nezvládnu a přemejšlím,jestli ji vůbec začínat.Docela by mně zajímalo,jestli ten dobrák co tenhle tip akcí vymyslel, si ji také někdy vyzkoušel!o_O
    Jako by nestačilo ten bambilion počet kytek napěstovat! Ještě se co x hodin hlásit zákazníkům!:wuerg:

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

A to je třeba se přihlašovat 5x denně, aby to člobrda dodělal. Bez budíku se nejspíše neobejdu. Na Bahamě budu na střídačku pěstovat KFK a to ZP býlí. A hlavní dostane Bz. kaktus. Podle prvního sběru padátek se rozhodnu, jestli budu chvíli točit šafrán nebo střednědobky. Je jich také potřeba hafo a hafo. Vše připraveno, jen mýtina má stálé obsazení - zvěřince, arboreta, chlévy a stromy na plonkových polích. V pralese jsem trochu ubral chlévů, dal pole s pobyškou. Vodopády jsou se stromy a arborety stabilně.
    Tak připraven jsem a hyn sa hukaž, králi džungle!

13. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Tak zlé to zase nebude, akce trvá 6 dnů, největší počet potřebných žetonů je 22, když to podělím 6 dostanu 3,66 dodávek zákazníkům na den a to ještě dostaneme 2 klapky (na okamžité obnovení zakázky) na začátku a nějaké si můžeme pořídit za hvězdomince ;)

Prepperka, evinana

Moc děkuji za vaše krásná a milá slova, jsem ráda, že to pomáhá :inlove:

14. velik52

velik52 Vycházející hvězda fóra

Ahojte,uvidím jak to půjde ještě jsem žádnou akci nevynechala,snad to půjde,moc děkuji za výpočty všem :):):)

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,toto je zase zlepenec! :music: Asi už budem len spomínať na ,,klasickú'' Ingrid so sekerkou,alebo ,,klasickú'' Rybačku. :sleepy: Tieto znetvorené akcie sú des! A za tisíce rastlín mi riadok raz za dva dni dá tri bedne o ničom a aby som sa ani nevzďaľoval od počítača,treba obslúžiť zákazníkov, hmmm... Tieto časové klikačky sa už objavujú pravidelne! -.- Dám si pauzu. Nech sa Vám darí!

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Akci vynechávám. Nechci vypustit svou duši u farmy.
    :(

17. hansicek

hansicek Velmistr fóra

nie je to az take zle ako to vyzera, iba treba plnit komplet zakaznikov, aby sme ziskali mince.
    lily dodam 5x a dostanem 15 Hvězdicový žeton a 15 minci za ktore kupim 5 kruhovych zetonov
    M'Pungu dodam 14x dostanem 14 trojuholnikov a 42 minci za ktore kupim 8 trojuholnikov a 11 kruhovych zetonov
    Fenri dodam 14x a dostanem 14 stvorcový žeton a 42 minci za ktore kupim 8 stvorcov a 6 kruhovych zetonov

takze by malo stacit 1800 Kinofilmový květ + 5068 Bzučákový kaktus + 1792 padatok a zakaznikov staci otocit 5 dni 3x denne, 10hodinovu akcnu ani netreba pestovat

ak su moje vypocty spravne, tak je to akcia na pohodu

EDIT: takze vypocty nie su spravne a je to naozaj take zle, ako to vyzera :cry:
    dinoalesi: vdaka za upozornenie

Naposledy upraveno: 29/5/25
  18. findy22

findy22 Vážený autor

dinoalesi a Sheron11 děkujeme za výpočty:)

Do akce jdu, jako do každé, ale je to guláš. Nejvíc mě štvou náhodné dodávky a to hlavně šlechtěnců. Takže kromě dlouhodobek se nekoná žádná příprava. Nemám ráda ani náhodné dodávky, ani náhodné odměny.
    Minulá akce super, tahle..... No.... zatím nic extra.
    Uvidíme, jak to půjde.
    Všem hezký zbytek večera a zítra hurá do toho, kdo do akce půjde. Ostatním hezké odpočívání ;)

19. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

hansicek
    Ahoj, ono je to naopak, v obchodě můžeš vyměnit žetony za hvězdomince, takže např. za jeden kruhový žeton dostaneš 3 hvězdomince...
    Za h. mince se dá koupit Filmová klapka, která umožňuje okamžitě obnovit nabídku zákazníků, sice nesníží nároky na počet rostlin a padátek, ale ušetří nám nějakou tu návštěvu u zákazníků ;)

20. lacrima

lacrima Ikona fóra

To jsem zvědavá jak tato akce poběží a doufám, že to půjde hladce a bez problému ;)
    Všechno prostuduji až bude akce spuštěna .
    Já to musím vidět a osahat si to, jinak jsem beznadějně ztracená :D
    Tak jako když nakupujete nějaké zboží ... aneb pohmatem, zrakem , sluchem ,
    hlavně dobře "očuchat" a ev. olíznout . :p

Konec vysílání, přemýšlení a dumání ,
    dinoalesi moc děkuji za výpočty a přeji všem dobrou noc.

Pšššt ... ještě nejdu spát . Vyrábím jahodové knedlíky na zítra a pozítří ( a třeba i na ... za měsíc) ...
    a tak si tady koulím a koulím a později se do pelíšku skoulím ....
    .... ale skoulená nejsem , jen mám skvělou náladu [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.