Kouzla podzimu (25.11. - 1.12.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Děkuji za podporu! Jak se říká "halíře,dělají talíře" !8)

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

;)neblbni to nebyloí na tebe(s těmi voly),tady jsou jiní adepti k posměchu,když už nic jinýho není víš;)

Naposledy upraveno: 29/11/20
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  3. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11, pokud by jsi chtěl dohledat halíře. Prosím napiš na herní podporu ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

4. kaolín11

Žádný halíř,podle příspěvku 112 celej jeden bod!

5. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tak mi to nedalo. Zkusila jsem protočit mých 72 párty lístků a vypadlo mi pár 100% a 200% do stodoly, tak jsem ještě něco napěstovala. Nakonec tedy dodám něco přes 600 mil., to byl můj původní plán po loňské Topce. Ale když jsem začala tu letošní, vypadalo to na "jen" 500 mil.. Dodám tedy více než dvojnásobek toho co loni a zkusím, jestli to bude lepší umístění než loňské 1404. místo.

edit.: Držím se také mezi třicítkou nejlepších cz/sk hráčů, tak bych snad mohla skončit mezi prvními padesáti, loni jsem byla těsně před stovkou.
    :)

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem v kouzelném zmrazujícím podzimu :) no je to pravda, že se to seká a těžko se do TOpky dodává zboží a procházím tři prohlížeče. Přidala jsem větší částku a přesto jsem šla dolů ... po chvilce kouknu a jsem víš, i když jsem nic nedodala 8) a ještě navíc se mě i řízky doma divně smaží, jako by se jim nechtělo xD :p to je tedy neděle.

No myslím, že se Topka docela hýbe a zítra to musím v práci nějak zvládnout ... na mobil nebudu spoléhat a tak tajně na pracovním počítači ;) všem držím palečky, taky určitě mým úžasným sousedům, kteří se drží. Tak snad to padání zítra půjde zlehounka :D

7. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem začal pomalu točit zatím jsem protočil cca 240 lístků a zatím 2x100% do stodoly. Zbývá ještě cca 500 lístků ale začnu až kolem 14 hodiny kvůli plus jedna kdyby padlo sice to moc nepomůže ale při 350 otočkách pohanky cca to už znát je.
    Můj cíl je se udržet ve 100 uvidíme co se stane :D Chci přihodit ještě aspoň 500 mega tak snad to vyjde.

@Pitrýsek47 Děkuju za podporu :D :) Zápal do toho mám i když to už není to co bejvávalo :)

Jinak všem přeji hodně štěstí a ať se dostanou tam kam chtějí :) Je nás tam hodně a koukal jsem že i na SK je celkem dost :)

8. law222

law222 Rádoby autor

Ahojky,může mě prosím někdo poradit jak dosáhnout okamžité sklizně plodiny když mám u ní vyšlechtěno Lásku k SH...Co ještě musím použít? Děkuji za radu.

tenista99 tohle ocenil(a).
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

law222 - potřebuješ kaštanový řádek nebo jiný řádek, který ubere dobu SH o 5% :), pak bílou nevinnost a vánočku a můžeš sklízet o 106

tenista99 tohle ocenil(a).
  10. Dave Lister

Ahoj law222, pokud máš vyšlechtěnou lásku k SH 25%. Pak musíš mít aktivovanou runu na stromě moudrosti a zapnout jeden řádek na zkrácení SH o 5%. Řádky bylo možné získat tři, Dožínky2014, Faraonovy bylinky a Narozeninové přání. Pak dát do zlatého slotu Vánočku a Bílou nevinnost.

vyšlechtěný bonus ve skleníku
    upload_2020-11-29_12-29-4.png

modro.ocko22, .helm. a tenista99 tohle ocenili.
  11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak všechny PL protočené a padlo celkem 5x plus 1, 5x 100%, 2x 200% tedy z pohopole 170 ks měl jsem ještě 100% v liště.
    Někdy v půl 7 mám kaštanový řádek hotový tak pak projedu tu pohanku :)
    Ještě mám 130 zelených lístků tak je taky otočim.

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Keď chcem dodávať tak sa točí kvetina a nebaví ma to.Ak to takto pôjde na konci akcie tak to bude otras:(:(.

13. Dave Lister

Ahoj -Kuteno-, jedná se o chybu a je nahlášena k opravě. Mrkni prosím ZDE (klikni).

EDIT: není zač ;)

.helm. a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dave Lister ďakujem to som si nevšimol že tá chyba je nahlásená.Tak že budem dodávať až keď to opravia.

Dave Lister tohle ocenil(a).
  15. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Patizon napěstován a spolu s podzimními kaštánky odevzdán. Ještě hodila do studu tolik, kolik bylo potřeba na dekoraci Boloňské seno. Ještě včera jsem poslala svůj tip do soutěže (stejně jsem střílela od boku). Tímto pro mě tato akce končí. Všem, kteří bojují, držím palce, ať se zadaří dostat na příčky, které mají vysněné. Ať jim vydrží zápal a jsou po konci této akce spokojení.
    Líbil by se mi řádek v nebi, ale byť aktuálně bych měla co nabídnout (aktuálně by stačilo pár vyšších šlechtěnců), ale nevěřím, že bych se u držela a raději ponechám do jiných akcí, kde to bude sázka na jistotu. 8)

16. 007lala

007lala Pilný autor

No já se původně nechtěla vůbec účastnit, ale byla pár stovek milionů od levelu 225, tak mě nalákaly bedny se zvýšením levelu, že jsem odložila pár šlechtěnců a nadbytečných bahama produktů a dohopsala do 225 a získala tady tolik opěvovanou pohanku. Ve šlechtění ve skleníku jsem zatím neměla štěstí, ale řekla jsem si ať, zkusím to. Koupila jsme na trhu asi 6000 pohanek. Během čtyř kol velkého šlechtění se mi nějaké kytky vrátily a dostala jsem neuvěřitelné výsledky - zkrácení času růstu o 4,5 pct, efektivitu vody o 12 pct a efektivitu superhnojiva o 25 pct. Takovou kliku jsem teda nečekala. v TOP jsem zůstala někde kolem 3700 a už tam nebudu nic cpát, když vydrží 5000, budu ráda. Na polích teď proháním rychlodílny. Všech bojovníkům a závodníkům držím palce.

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) aj ja teda hadzem do sudu,pomaly ho plnim a snazim sa udrzat si poziciu.no je otazne ako dlho sa tam udrzim :sleepy:
    nie je dolezite vyhrat,ale zucastnit sa ;)
    dnes sa mi dokonca aj podarilo na tri pokusy vyslachtit laskavec [​IMG] :)
    aj som slachtila,ach jaj,kolko som spotrebovala sk ani nenapisem :sleepy:,ale padlo aj par peknych vysledkov
    [​IMG][​IMG]
    a este dnes trosku dopestujem laskavca,ved budem mat gastanka,tak to vyuzijem
    [​IMG] a pojdem aj tocit kolesom,snad da este neaky ten bonus xDxDxD
    tak teda priatelia do toho,plnme sud a vyprazdnujme si stodolu,a potom mozme zas cely rok syslit ;):)xDxDxD

18. kaolín11

Něco jsem tedy přihodil a budu doufat,že to nedopadne jako s řeřichou!:wuerg:
    Dekorace na chlívky bohužel zůstane v liště, protože fakt hřiště není nafukovací. Jestli se udržím,tak předem za ni moc moc děkuji! :cry:

19. nerizenastrela64

nerizenastrela64 Pisálek fóra

Skali, Evoku 57 - výměna prohlížeče na operu pomohla .Jinak moc děkuji že jste měli snahu mi pomoci.

tenista99 a Skali tohle ocenili.
  20. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak hotovo nakonec jsem udělal snad víc pohanky než na začátku a už končím jen hodím kaštánky a finito :D
    Aby se neřeklo cca 50k pohanky jsem si nechal :p

Taky jsem udělal pěknou porci BZ celkem kolem miliardy

SH jsem měl fakt hodně cca 14.500k i díky tomu že jsem dodělal všechny úkoly se SH v polévce s přáteli včera padlo spořící prase a dneska kráva poslední jen tyto 2 úkoly jsou cca 2.000 SH než jsem ale tu krávu získal stálo mě to 200M KR jen aby si každý nemyslel že mám takové štěstí ----> nene nemám :D

Kaštánku zbylo požehnaně jen je škoda že protihodnota je jen 120 kdyby to bylo více určitě by to dost hráčům pomohlo.

Tak jsem teď 34 tak doufám že 100 udržím :p Když ne tak nevadí udělal jsem pro to maximum:)

@máťochov ---> Jsem si všiml žes přihodil miliardu a tos říkal že snad jedna miliarda postačí :D Myslím že to ještě bude hodně hustý :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.