Kouzla podzimu (25.11. - 1.12.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zina

zina Perspektivní autor

2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

kaolín11 vobec by som sa neurazila za take odmeny xDxDxD

3. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Tak mám také radost 2.414 místo bez přípravy,to dexD:p;)

app kdy se asi tak přičtou odměny? :p

Naposledy upraveno: 1/12/20
  4. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak a je to doma!
    Má první úspěšná TOP1000!
    Dodal jsem sice víc než jsem musel, ale ten adrenalin z možného vypadnutí z TOP1000 jsem si prostě raději odpustil... Hlavní je, že jsem ještě něco protihodnoty uchoval v zásobě coby dobrý základ pro příští dožínky...
    A ještě mě těší, že uspěli i někteří z mých sousedů!
    Gratuluji!!!

5. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

vedet hned ... ze sou dozinky takova sranda ... :)) aaachjo :))
    priste uz to bude do top 1000 bez diskuze :)))

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ani nevím, jak jsem skončila, naposledy jsem viděla, že jsem na 106 pozici;), snad tak skončím, vždyť celý rok makám o 106 xDxD

7. megi1967

megi1967 Rádoby autor

Přeji hezký večer. Všem co se dostali do Top 5000 gratuluji.....především svým sousedům :):)

8. stěby

stěby Polobůh fóra

Rozdíl na 3000. místě +100 mega protihodnoty oproti loňsku je docela síla. "Kdybysem to býval věděl, tak bysem sem nechodil" ;). Ale ani jsem netušil, kolik toho ta moje bezedná stodola pojme. Nikde jsem se nevydal úplně do mrtě, ale průvan to byl solidní. Asi pro příští rok zkusím syslit nějakou plodinu v desetitisících kusů. Jenže na pohanku zatím levelem koukám zespodu, takže asi nula. U mě zařvaly nejvíc plody a baha plody stromů, taky jsem v tom koši utopil pěknou řádku bahazvířátek. Ale za ten marnivý chvilkový pocit to stálo :D:p.

evoku57 - nevyšlo, 117. ;)

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

:inlove:

Přeji pěkný podvečer ,
    ahojky milí farmáři a farmářky ,:inlove:
    veliká gratulace všem , kteří se zúčastnili bláznivého čistění stodoly a ještě větší gratulace všem , kteří se udrželi TOPce.
    Je jedno na kterém místě , ale prostě když tam jednou vlezli ... :p
    No nevím, jak se to stalo, prostě se to tak nějak událo, že i já jsem tam vlezla , jen tak , pro hokus - pokus, bez předchozí
    přípravy a bez řádného uvážení a pustila se do pořádného úklidu stodoly.
    Takže jsem na 1914. místečku a mám ohromnou radost :music:

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak to se jich tam docela dost ještě nacpalo, ale 117 je hezké číslo, to beru ;) Mohlo by být i lepší, ale šetřím na příště

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Poobědě jsem dala šlofíčka a když jsem se probrala,tak jsem usoudila že bych měla zkusit topku 5000.Teď jsem zjistila že jsem se i přes sekání hry dopleskala na 3 534.Tak to teda čumím.Moje první Topka a podle mě teda úspěch.;)xD

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak ja som dnes ešte čo to prihodil v TOP-1000 to umiestnenie nie je ale 3000-vyšla.Vždy som padal ale 2228 miesto už bolo konečné.Stodola vybielená tak teraz už zase sysliť.Gratulujem všetkým ktorí ste to ustáli;);).Či už v 1000-ke,3000-ke alebo 5000-ke.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak tak,syslit na příští rok!!
    Základ by byl!o_O

14. evinana

evinana Baron fóra

Super!!! jsem na 2547 místě. Nikdy jsem se TOP neúčastnila na to že hrají skoro od začátku, a letos nevím proč jsem začala házet aniž bych byla připravená. Ve stodole mám teda taky průvan, ale nevydala jsem se ze všeho. Tak se bude doplňovat nanovo:)
    Gratuluji všem co se do TOP pustili
    A mý dva sousedé veliká gratulka k místu 162 a 163 a máte úplně na chlup stejnou protihodnotu. To byla domluva?

15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Velká gratulace všem v TOPce a poděkování fandícím divákům!!! Byl to boj do poslední vteřiny...
    Původně jsem k TOPce přistupovala velice vlažně, až včera jsem se rozhodla umístit do 5 000. A dneska po práci už nebyl čas přihodit ještě o trochu víc xD
    Ale prvně jsem se zúčastnila TOPky a bez přípravy - takže dobré. Jsem spokojená.xD:D

16. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

Všem moc gratuluji, kdo se Topky zúčastnili a uspěli ,já jsem to taky zkusila, ale jsem srabík a škrtka, po prvotním umístění někde kolem 2500, jsem jen letěla dolu a dolu a šupem. Odmítám vybílit celou stodolu, tak ted to mám

17. máťochov

máťochov Stará škola

Kaolíne, ty jsi ještě nečetl pravidla pro příští rok? Za rok do TOP lze házet pouze řeřichu a to bude teprve mazecxD.

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj vespolek,j á jsem bohužel nebyla u PC, práce měla přednost..
    Tak jsem před odchodem pro jistotu doplnila
    a je z toho 167. místo.
    Již po šesté v řadě, mám radost.
    Vysypala jsem do sudu 1/3 připravené pohanky.

Stejně ale byla nejlepší topka v roce 15, má první.
    Kdy to na fóru žilo a příspěvky létaly jako zásoby do sudu.
    Odkup plodin za málo a prodej za vysoko...
    aby bylo v posledních minutách co narychlo přikoupit a hodit do sudu..
    Jarní věnce, MJS lítaly... a šup na trh
    kde se sotva ohřály než se stihly proměnit v krejcárky,
    které byly rázem proměněny na plody javoru cukrového
    zhruba za 25 za kus... :D

Gratulace všem výhercům.​

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaolín, no nevím jestli se do příští topky k laskavci dohrabu, ale základ na příště stále mám.

[​IMG] ty mám oblíbené, krmit to nechce a sklízí se to samo :)

20. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Moje první TOPka, totální vyrabování stodoly i konta, jsem na 1966, mám radost. Všem co se o to pokusili a i těm co se umístili moc gratuluji !!:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.