Kouzelné vzpomínky (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 23.angel

23.angel Pisálek fóra

To by mě zajímalo kolik šílenců bude tohle dělat celé za ty odměny :). 1. fotka stačí a zbytek si nechte :)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Růžové za červené? Kvůli estetice? Proč? Růžové cokoliv se dá vyměnit výhodněji. Jen se ptám.

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tý jo, cena včely 17560,- na našem trhnu. :(.... masakr, jdu spát, zítra se uvidí.

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

No není řádek v nebíčku,tak není kam se honit.Jestli bude BB tak snad něco....našlechtím.

5. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Čarodějko, nějakou zásobičku bych si nechal! To jen kdyby nestačilo peří, už mi zbylo tak jen pro malý kmen Odžibvejů. Ten jednorukej bandita mě připravil o dost slušnou zásobičku a já volotrk jsem ještě nebyl schopen je vytáhnout z lišty - hned zavtra napravím, ať se také tuží. Samo, že dostanou slušivý obleček z ponožtičky a vrtulky.
    Hm, asi budu muset vytáhnout fuseklovníka, nějak mi ty jeho plody ubývají(a to mě může vždy klepnout, když je dostanu za párty lístek)grrr).

6. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    kdo šetří má za tři a plno SK :inlove::inlove:

JEDNOZNAČNĚ NEJHORŠÍ AKCE LETOŠNÍHO ROKU.ALE DO SILVESTRA DALEKO,TŘEBA SE PROGRAMÁTOŘI PŘEKONAJÍ A UDĚLAJÍ UPGRADE TRAPÁRNY NA SUPER TRAPÁRNU.DRŽÍM VÁM PALCE.ZA OSM MĚSÍCŮ BY SE TO DALO STIHNOUT VYMYSLET SUPER ULTRA TRAPÁRNU,NO A NOBELOVKA JE VAŠE

Naposledy upraveno moderátorem: 25/4/17
  7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Dekorku do stonku,strom a pak budu kouzelně vzpomínat na mládí.

8. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

No asi jen k dekorce. Víc nic.
    Stejně mi nikdy nevypadne nic pořádného, při šlechtění. Maximálně od jedno. A jinak přesně podle toho co mi vypadnout má. A za ty roky šlechtění mi asi 1x skočilo z druhýho šlechtěnce na nejlepšího a to netopýr. A pak prase druhé nejlepší. NIC víc. Nikdy.

Když tu vidím pak ty přeskoky, tak si říkám co dělám špatně, když tam mám nacpané to samé a výsledky žádné.

9. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já si také dojdu pro dekorku a jestli bude BB budu šlechtit do úkolů. A uvidíme, jestli bude na strom a červené motýlky. Kdybych ale nakonec nedostala nic, mrzet mě to nebude.
    skalara.v: oficiální oznámení k řádku

10. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, pro mě bude důležité BB a taky pak první dva stupně v tom úkolu, včeliček mám dost , dokonce i těch křečkových mutantů, ale těch produktů budu asi muset dát skoro vše co mám :cry:

11. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

nejen pro jana563:
    Tak na základě zkušeností nejen s hrou, ale i s ohledem na fakt, že obrázky uváděné v popisu akcí zpravidla vycházejí z testů, si myslím, že na 99,99% BB bude.
    Koneckonců se podívejte na obrázek zveřejněný na 1. straně tohoto diskuzního vlákna:
    Hned z prvního řádku výsledků plyne, že jde o test s využitím BB => BB bude.
    Otázka ovšem je, zda se i tak vyplatí to celé dělat.
    Ale jak se znám, zkratka názvu jedné rychlé občerstvovny v mém případě stejně jako při předchozích akcích zvítězí.

Naposledy upraveno: 25/4/17
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kdybyste měli hosipa jako já, měli byste i hafo produktů jako pírka či med. Zato zvířátka pokulhávají a to významně. Musím se stát kapitalistickým vydřiduchem a něco prodat za nehorázné ceny, abych si mohla za ještě nehoráznější ceny koupit blbej hmyz.;)

13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    nějakou dobu jsem přemýšlel jak se k akci postavit (šlechtění je moje nejméně oblíbená akce). Ve stodole jsem zjistil, že třpytivého prášku mám dost (preventivně nakoupený), takže parfumerii nepotřebuji. Červení motýli by byli fajn, ale obejdu se bez nich. Řádek jsem už koupil, takže i když mi to rve srdce a myslím, že sladké překvapení mi bude dlouho hořknout, tak si dojdu pro dekorku a konec (odhadem na trhu bych získal cca 5 mil kr). Zkusím prodat nějaké včely. Snad se na trhu objeví nějací šlechtěnci za rozumnou cenu, abych pokročil s nějakými úkoly. Osobně tentokrát šlechtit vůbec nebudu.

14. libakos

libakos Titán fóra

Vttipný název akce že ;),doufám že nám kteří pamatujeme mnohem lepší odměny nechtějí hru znechutit hrajeme asi dost dlouho a díky oblíbenosti jsme i do hry investovali.Takto postupně někteří odpadají a to se jim může hodit:(Doufám,že to tak není......I když bude BB ,sice šlechtím ale s genetickým výsledkem. Přesto mám BB ráda ,jen se nesmím koukat na příspěvky se super výsledky při šlechtění některých hráčů:(

15. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ach jo, zase útok na naše peněženky. Když soutěže se šlechtěncema začaly, vyhrávalo se dostatek SK. Teď sem nenašla v odměnách ani jedno. Ćím dál tím víc nás ženou do nákupu SK a košů. Vím, že v životě není nic jako dřív, ale tohle už mi připadá přes čáru.

16. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

po precteni prispevku,,,,wobrovska motivace se pustit do akce,,hihih,,propo kolikrat utratí clovek za jeste vetsi nesmysly,, a musim rict,ze je to velkej majetek takova virtualni farmicka,,no a ne???no at mi zkusi na ni nekdo sahnout,,,,,,,hezkou hru,kazdej podle svyho gusta

17. elen22*

elen22* Perspektivní autor

no tak ja mám ružové mačky z nedávnej akcie, a mať červené stáje ma neláka aj tak chodím na farmu raz za deň, odmeny ma vôbec nenadchli, ale zas aspoň mi nebude lúto, že sa nezúčastním mám totiž málo SK aj grajciarov

18. ritterca

ritterca Stálice fóra

rossi1972: Já šetřím, ale prostě po recyklomatu, kde za mince byla další dekorka do stonku, mám stodolu prázdnou. To se na mě nezlob ale toto s šetřením nemá nic společného (hlavně teda mluvím o nižších levelech, které nemají kdy si vyrábět do stodoly), to jsou prostě blbě načasované akce.

Tak jsem si spočetla kolik čeho mám. Zvířat mám 434 074 - a to při vyprázdnění celé stodoly, produktů mám 66345 a 90 včel. Teď už mi nezbývá než se tomu jen smát xDxDxD.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ritterca: správně, smát se, ale trochu veseleji než v rámečku ,-) nižší lvl se nemůžou měřit s vyššími co se počtu zásob týká, snad jen elánu mají víc ,-) tím jsme si prošli všichni, prostě zkusit splnit jen něco...taky jsem ze začátku hraní pokukoval po veverce s oříškem nebo žaludem, která byla až na vrcholku bezedného sudu, do kterého se házely zásoby a nedosáhl jsem na ni, tak jako na mnoho dalších dekorací. Ale smál jsem se ,-)))
    rossi to s tím šetřením myslel ironicky a poslal ti srdíčka místo očí ,-))))

Edit: mám splněno: strom a dekorace ,-)

Naposledy upraveno: 25/4/17
  20. dannger11

dannger11 Expert fóra

Akce a hlavně odměny v ní se mě nelíbí,ale jak se znám,zase mě to nedá a udělám ji.Ale určitě počkám na BB,i když přeskoky na mé farmě se nedějí i kdybych se u toho modlila.xDxD:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.