Kouzelné vzpomínky (25.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 24/4/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

bedna se sladkostmi - 1500 kr :)

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Stodola vymetená, já káča nedávno plnila úkol v družstvu,tak i kdybych chtěla jet na třetí fotku není dost zvířat,ale nevadí.Překopala jsem prales na džungli,samé zvěrstvo a stromyxD i ty tři nové.Řádek aktivují až za tři hodky až uzrají dekorky;)No a ted zase se vrhnu na zvířata,než začne další akce..
    Jo a bedničky se hledají v ikoně s vázou a tam si ještě kliknu spotřební zboží..;)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Radek radkuje, z bedny (po restartu) vypadl 1 parfem, hotovy mam 1. a 3. ukol, 2. ukol preskakuju (nalepku, parfumerii, ani 2 k nicemu stromy nepotrebuju), 5. ukol 100% delat nebudu... 4. ukol si jeste rozmyslim, jestli se mi bude chtit slechtit dal bloudy do druzstva, ale zbylo mi 127 ks tezce namleteho SK, takze na to spis dlabu.

Toto se mi teda ale stalo poprve:

Naposledy upraveno: 25/4/17
  4. sasasa

sasasa Stálice fóra

bedna se sladkostmi - lx cukr.třtina

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jooooo to byl kup, taky 1x cukrová třtina, to se pomějeme xDxDxD

6. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

tři obrázky jsou hotové, ještě dodělám ten čtvrtý, takže parfumérii a motýly v červeném mám, znovu je mít nepotřebuji, a červené včely jsou u mě zbytečnost, když už mám růžové. Dala jsem si něco ještě vyšlechtit, a až budou plody nového stromu, tak to splním a mám hotovo. Za mě velice rychlé akce, stodola to ani skoro nepocítila.:D

7. karbar

karbar Vévoda fóra

Hotové první dvě fotky.
    Více nejedu.
    Něco si ještě zašlechtím, ale do úkolů tam toho potřebuji více.
    Z bedny na mne vypadla sladká třešeň.

8. -mikik-

-mikik- Pisálek fóra

bedna se sladkostmi - 1 mince do rama krámku (asi jsem to vyhrál dle ostatních komentů:p;))
    jinak úkol jen po dekorku do stonku jinak nic víc

9. slootr

slootr Baron fóra

Dvojka hotová, jednička napůl, musím počkat, až mi dozrají mléčné, pírkové, medové a vajíčkové stromy, ještě tam pár protihodnot chybí a na zásobu produktů co nerostou na stromech prostě nešáhnu.

No a vzhledem k tomu, že na vyšlechtění 3 křečků jsem musel včelky zaláskovat celkem 18x, tak končím. Přeskočilo to jednou z lesních na čmeláka. Takhle si BB nepředstavuju. Až dozrajou produkty, splním i jedničku a tádá nohy na stůl. :)

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

slootr Vcely mi celkem sly - kreckovych vypadlo z povinneho slechteni 6, ale chtela jsem zkusit ruzove pavy a tam jsem teda opet tezce pohorela.

PS: Jestli chcete na AN nekdo kreckovku za polovicni cenu te aktualni, hodte holuba.

11. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Jeste par vcel dodam do prvniho ukolu a koncim, budu mit dva hotove a to staci.

Z bedny jsem dostala 1000 kr hec

Naposledy upraveno: 25/4/17
  12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, splněno do 3 fotky. Dekorka Cupcake, kananga a motýlí dům červený je vše o co jsem stála. Oranžová kočka a včela není žádné terno mám obě červené a i růžové. No a odměny ve 4 a 5 za 95+30+30 x 4 = 620 superkrmiva - tak ty za to nestojí. Takže končím a superkrmivo šetřím na příště. ;) Za bednu se sladkostmi jsem dostala 1x vanilku.

13. burds

burds Titán fóra

Tak bedna se sladkostmi konečně dorazila a schválně nikdo by neuhodl co tam bylo máta peprná 1 ks.Dost mne to pobavilo.Mátu v cukroví mám sice ráda ale z jednoho kusu by toho asi moc nebylo.Zase na mě RT vyzrálo.Nemám být pitomá alespoň že to bylo za krejcary kterých mám dost.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já dodneška nedostala tu letní kytici, co mi vypadla z bedny s krásnými věcičkami. Tak si to moc nemaluj. Buď se ztratila ve čtvrté místnosti, nebo ji dal Pepa či Honza manželce na usmířenou. Snad mi ji jednou vrátí ( a určitě to bude již brzy):eek:

15. dulinka1972

dulinka1972 Zelenáč fóra

Musím se pochlubit!!!!!!! Ze sladké bedny jsem dostala 1kus máty peprné..tak nevím,jestli toto už není výsměch.Podle příspěvků nade mnou vidím,že jsme na tom všichni stejně..Všechny bedny jsem brala jako zpestření,napětí a srandu co mi z nich vypadne.Díky za zvířátka i za nářadí..,ale ze sladkých beden po jednom kuse něčeho co má hodnotu pár krejcárků..tak to je síla.Odměny za vydanou energii a čas který jsme vynaložili při získávání dekorek jsou opravdu TRAPNÉ.. Můžou se stydět..

16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Skalarko, ono jí tam máš a akorát ji nevidíš. RT má chybu opravit a to se zatím nestalo. Spousta řemeslných produktů se místo do správného inventáře zásobárna zapsala naprosto blbě do jiného, pro nás hráče neviditelného inventáře. Takže na ten přesun si zjevně ještě počkáme.
    danda

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Stonek jede,stromy na ploše,do bedny jsem se nedívala,ale asi se smíchy neudržím jak to tady čtu.To zas bude slávy jako na Starém bělidle.A šlechtění -no ještě,že jsem dala jen směsku asi 10-ti zvířat.Na východě mají tu genetiku postavenou naopak.Dala jsem 4 operní osly a vrátili se jeden č.1 a dva č.2.No paráda.
    FA109.....BAHA340

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Ha-sladkosti jó,no teda to je rána,dostala jsem jednu celou cukrovou třtinuo_O>:(,fakt terno a za dva dny dostanu druhou:(.Tady de fakt do tuhýho.

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dando - ale tam je mi platná jak mrtvýmu zimník :eek:xD

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Už jsem bednu objevila, otevřela, a byla v ní 1 jahoda, na dortík jako ozdoba je dobrá, jen doufám, že není kyselá, červené motýly prozatím oželím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.