Korálový útes fascinace (6.6. - 12.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Skali...dyť voni jsou jen v limitovaných. xD

Kouličko,já taky,jenže už vybraný.;) a sou v Arboretu.

elbedna a davidson00 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroušku - já myslela, že je nemůžeš najít xD

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

tak já už mám dekoraci upovídaná škeble a mám v pravém sloupci 11/75 takže se mi daří přesně tak jak jsem si to plánoval

4. doben

doben Ikona fóra

Chobotnice je fajn a jsem rád, že už nekupuji TCH.
    Ale psát, že začíná jaro 8. června mi přijde trochu zvláštní. :D

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak stav je 13/75... chobotnice už má své místo :)

elbedna a maribeja tohle ocenili.
  6. papulice

papulice Veterán fóra

tak nevím jak to dám,pravou stranu asi ano,ale jestli levou nevím,pořád to chce perly a zase perly...

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

perel je zatím dost, ale došly kytky ... ale prales se mi fakt nechce vyklučit :p, tak si musím ještě počkat, splněno mám 6 (vlevo) a 74 (vpravo) úkolů

elbedna a maribeja tohle ocenili.
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

sa tu vychvaľujete všetci, idem sa aj ja8););)

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jůůů tady se vychloubá :)
    Taky se přidám. Helďteď jak mi to jde. Snažím se to sice dost ignorovat a moc si toho nevšímám ale už jsem zase postoupil o pár řádků.

10. milteska

milteska Expert fóra

tak já levý 12-pravý 38.......no moc nadějně to nevidím Chobotnice snad bude,ale komplet to určitě neudělám

DANKA722, evainfo a Zoufálkov tohle ocenili.
  11. Golicka

Golicka Zelenáč fóra

Chtěla jsem se zeptat, kde získám, ebenové dřevo?

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pravá strana hotova - cíl získat chobotničku je splněn. :) Levá zatím 6/75. Mám na 24 hodin 100% do stodoly, tak akční přibývá. Perel je zatím dost. Spíš mi chybí konve do akce na farmě.

13. burds

burds Titán fóra

Tak já 35/75 chobotnici mám tedˇjsem napnutá kam až dolezu.

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ebenové dřevo získáš ze stromu eben černý a je třeba si ho aktivovat v chrámu na Baha a pak třeba koupit na trhu.

15. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Ide to pomaly, stav 75/75 prava strana a lavá 38/75, do stonku ešte 7 položiek, do uplneho splnenia ešte 8.790 akčneho, to je dost!
    Nech sa Vam dari! Pretočil som asi 30 listkov, ale bonus žiaden.

burds a DANKA722 tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Sakra to jsem ale lenoch, mam 0/75 a 47/75 a to jsem rano otocil listky abych mel +1 coz nevyslo ale +100% jo, takze jsem se konecne odlepil od tesneho vysledku...

Vypadavat ma 184 perel/den, v tuto chvili ma byt 518 (nebo chybet 582 ), mam 942 (chybi 158 ), mam 85% hotovo.
    Stav modrohvezd : idealne 12852 kusu (4555/den ), mam 15176 z 27330 (55% ).
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 76 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny pro 27 kusu zaricich perel, celkem cca za 2,7 hodin.

burds, DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Táák a mám chobotnicu,co to kecám,mám hned tři ! Vono je jich tam totiž v té nádrži víc. :D

Další zajímavost je s padátky.Zatím co perel mám už přes 400 navíc a to mám ještě napěstovat cca 6000 rostlin,konví mě 60 chybí.Jasně je to jedna sklizeň a jedna mě stačí i na počet kytíí,takže to bude šulnul,ale perel bude až moc.

Do třetice,s těmi runami to taky nějak nevykoumali. Na mýtině mám akční uzrálou o 3 min.dřive než na hlavní/vedlejší.Co mě to pomože,když stejně pak musím čekat.

Naposledy upraveno: 9/6/18
  18. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

hurá chobotnice včera přistály doma, ale jen díky tomu, že jsem měla 100 % do stodoly na 24 h, pěkně to přibývalo.

19. sisinka

sisinka Pilný autor

konečně mám volno a spočítala jsem si, jak na tom jsem. Chobotničky jsou na ploše, když budu chtít úplně všechno, tak budu ještě potřebovat 10.000 kytek a 285 perel. Na to, kolik ještě zbývá času, bych to mohla stihnout.

DANKA722 a Apachie1 tohle ocenili.
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Vy to ještě nemáte?? :eek::eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.