Kopa úkolů (5.9. - 10.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Protestní zvěř nemám (level jo, ale to je asi tak vše). Ještě promyslím, zda budu plnit.

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Nějak postrádám smysl takové akce. Stonek žádný, dekorky všelijaké, a odměny za jednotlivé úkoly běžné. Tajemno je u mě jedna velká výběhovka. Mám dost všeho, takže úkoly udělám, ale proč :oops::cry:?

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

stěby v bedně, která lze vyrobit, se nacházejí jedny z nejlepších dekorací za poslední dobu.

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Pokud by měl někdo z trhu AD zájem o porcelánové prasátko, pošlete holuba a domluvíme se. Nechci platit ten příšerný poplatek zbytečně.

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Úkoly se jeví snadné , lehounké jako pírko , dodávky nejsou nijak závratně velké , ve stodole úbytky
    ani nezaznamenám ;) tak půjdu do toho ... ostatně jako do každé akce , že?

Aneb : "Přijdu, uvidím , naházím to tam a odejdu ";)

6. ChciFarmarit

ChciFarmarit Rádoby autor

Díky za upozornění, kontrola stodoly provedena a v ní jen 20 kladiv... Takže honem otevřeny všechny zásoby, objevilo se jich 10, např. z 6000 nářadí ani jedno (a ruku do ohně za to nedám, ale vážně si myslím, že se jich při otevírání ukázalo víc), takže honem na plochu vyšlechtěný chřest a těch 18 JC, co mám :) Když to nepůjde, nastoupí vážnější kalibr, okamžitá sklizeň kosatce... A když ani to nezabere, tak holt nákup v Rama obchodě, ale to až jako poslední možnost, myslím, že farmářské mince se budou hodit jinde...

Nicméně kontrola stodoly ukázala spoustu zajímavých věcí - jen příklad, je tam toho ze starých akcí strašně moc... (teda kromě asi 3000 vrtaček, kde jsou ty doby, kdy jsme tu na ně čekali a radostnými výkřiky oslavovali každý výskyt - vážně by mě zajímalo, proč se nemůžou použít jako protihodnota do úkolů, když stejně nemají nevyšší hodnotu...)
    [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 5/9/24
  7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Kdo má řádky na zvýšení účinnosti SH,měl by mít ve skleníku vyšlechtěnou nějakou rostlinu na dřevěná kladiva :
    (květák,kosatec,pohanka,laskavec)
    Pak není problém při akcích si nějaká ta kladiva "nahnat" okamžitou sklizní! Podotýkám,že kladiva se "sbíraj" na pohopolích! Mám odzkoušeno,že na normálních polích nemusí vypadnout ani jediné!:cry:A to po x hodinách zrání opravdu naštve!Na pohopolích běžně padá i 9 ks z jedné sklizně! Takže se to dá krásně skloubit z dnešní druhou akcí!8)

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

kaolín11 Souhlasím ;)
    Mám aktivované permanentně a od té doby nemám o kladiva nouzi :p
    Vřele doporučuji. Při nahánění padátek na pohopolích doplněné Johnem citrónem to padá velmi dobře :)

9. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Porcelánové prasátko sem měl jenom jedno a to jsem rozbil abych koupil kombajn.

10. ChciFarmarit

Miluju rychlé akce :)
    Snad půjdou dekorky při OaD vyměnit :)) Zatím by měly jít k majáku, pokud se mi tam podaří dostat :-(

[​IMG] [​IMG]

Jo a ke kladivům: Jedna plocha vyšlechtěného chřestu s 18 JC dala jedno kladivo, takže nastoupil kosatec, kde na pohopolích 5-7 z jedné sklizně, se 300 SH byla zásoba doplněna :)

11. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

[​IMG] [​IMG]

Fofr akce .... skvělý ;)

12. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Úkoly splněny, ale jak vyrobím tu bednu? V mlýně není o_O

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  13. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

Také hotovo, 2ks zmrzlinová veselice a 2ks útok na drapák.

14. ChciFarmarit

činčilka12: zkus se podívat až na konec nebo přepni na záložku Akce

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkné odpoledne.
    Hlásím ...a je to.Splněno. Bylo to rychlé, svěží. Klikala jsem, plnila, že jsem ani nepostřehla odměny.
    Tak ať se Vám taky daří. ;)

16. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Hotovo :)
    [​IMG]...[​IMG]

17. anakonda24

anakonda24 Rádoby autor

A mám hotovo. Celkom príjemná zmena po Veľkej honičke.

18. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

@ChciFarmarit děkuju, nalezena :)

Musela jsem jít otevřít všechny bedny s nářadím
    360x bedna s nářadím - 1 kladivo
    189x bedna xl - 2 kladiva
    121x bedna xxl - 6 kladiv
    149x bedna xxxl - 25 kladiv
    Konečný stav 47 kladiv, můžu vyrobit pouze 2 bedny. Celkem bída na to, jak dlouho jsem ty bedny šetřila. Asi nějaká kladiva budu muset koupit ještě za RAMA mince

Edit:
    Hurá, vypadla Přízovaná! Ta mi momentálně dává v parku 29 milionů BZ! (ne, nedala jsem ji na konci akce do stonku, taková škoda! :D). Tak to mám opravdu radost :inlove:
    A vypadl 3x Útok na drapák. Asi aby to vybalancovalo tu Přízovanou

19. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Novější předměty jsem musel dokoupit na trhu, ale jinak bylo splněno bez problému. Vypadla i Přízovaná, takže jsem spokojen. ;)
    upload_2024-9-5_14-48-29.png

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přízovaná, Hbitý hledík a Útok na drapák +