Kopa úkolů (5.9. - 10.9.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Kopa úkolů ::..

Minimální level: 100
    Level pro dokončení: 141

Obtížnost akce:
    • střední
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Tak hurá do toho ...

babina51 tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Splním v úkolech to co budu mít ;)

3. babina51

babina51 Veterán fóra

To zas bude rychlovka.Zvířata,výrobky z výroben a stromy vše padá z beden takže počítám,že mám vše co je potřeba.Potom to ale vše pokontroluju.Všeho dostatek.

Naposledy upraveno: 4/9/24
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Opět super akce... V odměnách samé podivuhodné stromy, výběhy... už se mi to ani do lišt nevejde. Hvězdiček tisíce , párty lístků stovky, něco sezóních bodů.... A z vyrobených beden opět náhodnosti.... Tak přemýšlím, zda opravdu do toho zase jít.-.--.--.-

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

6. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Ve skateparkovém ráji je hned v prvním úkolu katalpa. Fakt se tam dodávají stromy? Já je mám, ale v ostatních úkolech jsou plody a plodem katalpy je andělská trumpeta.

Edit: Totéž s cukrovým javorem

Naposledy upraveno: 4/9/24
  7. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Ahoj ... jdu do toho a jak píše Pitrýsek47 ... brnkačka ;):). Kdo se do toho pustíte, přeji ať se vám daří ;)

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bokonon - ahoj, dodávají se plody. Chybku opravíme
    Hezký den

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Na první pohled bych vše potřebné měla mít ve stodole, tak by to mělo rychle odsýpat.

10. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

V úkolech je i porcelánové prasátko. Ani jsem nevěděl, že se něco podobného vyrábí. Tak ho chci koupit na trhu a tam 0. Takže postavit supervýrobnu, koupit 8x výrobnu prasátek a začít výrobu. Ještěže mám přes 400 protestních prasat.
    Projedu to 3x a přebytky dodám na trh (AS).

11. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja a ani bosorka nevynechame, bude to rychlovka :music:

12. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Před dodáváním do úkolů doporučuji zkontrolovat počet dřevěných kladiv ve stodole. Jelikož bez nich bedny ve mlýně nevyrobíte. Více dřevěných kladiv lze získat z beden s nářadím, při sklizni (efektivní pouze s bonusy ze skleníku) a v RAMA obchodě (pouze po dobu této akce).

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jsem se mrkl - na 4 bedny ty kladiva mám. Ovšem nezapomenu přikoupit, kdyby snad někdy byly zase potřeba. Takže zítra na startu.

14. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Ahoj ,drěvěné kladivo mám 420ks ,ještě si spočítám kolik jich budu potřebovat .Přeji krásnou rychlovku;):music:;)

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Takže chápu to dobře, že když splním všechny úkoly, dostanu z nich postupně 4x4 Úkolové nástroje, takže na konci budu moct vyrobit 4 Bedny ziskových předmětů? A na ně budu potřebovat 4x20, takže 80, dřevěných kladiv?

16. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka ano, chápeš to správně.

17. WildJets

WildJets Pilný autor

Akce vypadá zajímavě. Na první pohled by mělo být dost produktů i plodů, rostliny případně dokoupím v semenářství, a zvířata kdyžtak vyhodím na plochu, pokud by nestačila. Jen si ještě rozmyslím, zda půjdu do vyrábění beden. Kladiv na ně budu mít dost, ale žádné extra zásoby jich ani farmářských mincí nemám. Pořád ještě doháním resty na stromě moudrosti, tak se hodí i hvězdičky z úkolů.

18. rosnička007

rosnička007 Stálice fóra

Ahoj a hezké odpoledne! Do akce jdu.Je pestrá a mohlo by to jít...Ještě nevím,jak jsem ze zásobama,ale asi jo.... Hodně zdaru všem,kdo do akce půjde! :);)

19. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Do akce se určitě pustím, všeho dostatek i kladiv :p

20. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ta náhodnost z beden mne trápí :sleepy:, radši bych rovnou určité dekorky :):D. Ale do akce jdu, všeho by mělo být sdostatek, a pro jistotu hodím na louky pošlechtěný a opečovaný květák ;).