Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. huska13

huska13 Pisálek fóra

hlásim 118 po prvom zbere

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,spokojenost ;)[​IMG] dobrý začátek.

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Moje první akce, při které mi hned z první sklizně vypadlo - pro mou farmu - neuvěřitelných 139 kompasů !
    A to jsem měl na 2 plochách Brokolici a na 1 ploše Jahody (na které jsem včera nějak zapoměl)
    Na Baha jsem měl pouze 1 plochu Arašídů a půl plochy Manioku + půl plochy chlívků.

Neuvěřitelné. Pokud tohle vypadlo mě, tak tuto akci musí stihnout i lenochod.

4. Levlef

Levlef Baron fóra

evoku57 - ehm, tak napadlo me tisíc jiných možností, ale tahle ne :) dobrý no :)))

5. smakoun

smakoun Pisálek fóra

ja jen 7 kompasu žadna slava

6. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tak pro začátek 128 kompasů, tak s chutí do toho :D:D:D, třeba už i na mně s TS vykoukne labuť ;):p:p

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p začátek sslušný, mám 179 kompasů, takže s nimi problém nebude, ale to pěstování bude trochu nuda xD

8. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

smakoun.....
    musíš zasadiť čokolvek čo má najviac bodov;)
    to sa týka aj chlievov a výrobní:)
    čauko;)

9. libik

libik Zelenáč fóra

sem mysle ze to zavisi na delce pestovani a ne na poctu bodu

skalara.v, STYBI a petaM2001 tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jsem trochu rozladěn,asi ze 180 kustovnic vypadlo 35 kompasů. Má pak cenu investovat do čehokoliv na farmě, když to pak ve finále RT takhle po....kazí?Konkrétně tyhle stromy vyšly na 10.080000 KR.To nepočítám obrstromy doplněné javorama,kde většinou vypadne jenom plnej počet padátek za obříky.:p
    Takže zatím [​IMG]
    Jinak jsem dneska trochu zaperlil,zapomněl sem slupnout vánočku a nevinnost,takže čekání na první várku se poněkud protáhne.:sleepy:
    O aktivaci stonku raději pomlčím!o_O

11. artex

artex Perspektivní autor

jo, jo - kompasy padají velice dobře (169ks)

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám 149 kompasů.To je pěkný.Zásoby namlety a rozpěstovávám.

13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Pro začátek 142 kompasů - u mně spokojenost ;)

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rozjezd trochu divokej, ale dobry, napadalo dost - stejne budu cekat na akcni sklizne... 3 otocky za den a to bude stacit...
    Akorat ze jsem vytrhal vsechny chlivky z divoky a ted koukam ze je nejaky problem s barevnyma chlivkama, tak doufam ze do konce akce to vyresi...

Vypadavat ma 117 kompasu/den, v tuto chvili ma byt 6 ([0.ukol]+6 ) nebo chybet 694, mam 187 (chybi 513 ), mam 26% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 143 kusu (2800/den ), mam 0 z 16800 (0% ).
    Zatim uplynulo 0% casu, zbyva 142 hodin.
    A vetrnik musi udelat 168 map z papyrusu, klidne prubezne, nic jinyho se s papirem delat neda, no a hned na zacatku 42 kusu zasob :)

15. tavos7

tavos7 Expert fóra

Hele Plevelnice, nepoučuj, jo?! My služebně starší víme jak vypadá znak pro číslo dvě a umíme to i přečíst ;) Zatím bych to viděl optimisticky, zadal jsem tu dvojku do Farmsčotu a vypadalo to že jsi "v normě" :) Pokud to v tvém levelu půjde využít, pošlu MJS a zkus co se povede. Držím pěsti.

16. juracka

juracka Pisálek fóra

Kdybych měl Labuť,Lapacho a Mangostan tak bych dělal jen něco.Ale nemám je takže musím posbírat výběhy a sazeničky a doufat,že se dočkám i když tomu už teď moc nevěřím,ale akci udělám celou aspoň doufám a všem přeji ať to padá a rychle roste :).

17. lindaxa

lindaxa Pisálek fóra

Pro začátek neprší, ale aspoň kape - 107 ks - spokojenost

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No, na rozjezd mám 387 kompasů to jde:p

19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no to je sranda když se to dá farmsčotu

papyrus: Mám 0. Ideální stav 168. Plním na 0% Hotovo 0%
    kompas: Mám 160. Ideální stav 7. Plním na 2285,7% Hotovo 22,9%
    zásoby: Mám 42. Ideální stav 1. Plním na 4200% Hotovo 100%
    mapa: Mám 0. Ideální stav 2. Plním na 0% Hotovo 0%

:pxD:pxD:pxD

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To ale není možné, musíš mít už alespoň 10 papyrů, jako všichni - takže zadáváš špatná čísla, to je jasné :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.