Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pro začátek 198 kompasů, tak to snad každému napadá, i kdyby nechtěl :music:

2. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Hlásím 82 padátek... .-)

3. 2KOKO279

2KOKO279 Pisálek fóra

se máš mi to padá málo ale dceři úplně hrozně ta s nimi bojuje pořád-a co je ta vzducholod?

4. gemin1

gemin1 Aktivní autor

apadá a padá a padá a padá ---- pohodička

5. Levlef

Levlef Baron fóra

100 kompasů

nejvíce (u mne) z plochy stromů (27), nejméně z plochy baha zvířata a výrobny (12).

neví někdo co ta vzducholod? rozstrilela jsem ji na mnesi a mensi a mam pokoj, ale co to bylo nevim :)

6. Plevelnice

Plevelnice Pisálek fóra

Já mám 2 - slovy: "dvě" padátka.
    No, na 19. levelu, 2 plochách a kousku mýtiny, stejně žádný zázrak nevykouzlím. Tak počkám, až vzroste cena hnoje a trošku si přivydělám.

7. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

evoku57 jsem potěšena tvým prohlášením. Já mám kompasů jen 27. Na to, že jsem měla všude vykydané chlívky a zasazené orchideje a cuketu, to jde.

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

150 kompasů,nejvíc ze stromů na Baha

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

125, tak snad to půjde o_O

10. meda49

meda49 Zelenáč fóra

Mám 118 kompasů, to jde

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Levlef - to je apríl na farmě, jako každý rok ;)

12. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahojky,tak pro začátek 162 vypadávátek ;)

13. burds

burds Titán fóra

No 180 kompasů to jsem nečekala.Zatím nejvíc co jsem kdy měla.Uvidím jak bude padat dál.

14. filip783

filip783 Pisálek fóra

Na začátku akce 148 kompasů, koukám jako blázen.

15. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, 224 vypadávok, to sa mi ešte nikdy nestalo :D veľmi pomáhajú vaše rady, takže ďakujem všetkým ktorý tu rozdávate svoje skúsenosti, stačí len prečítať a podľa toho sa zariadiťm :D

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak 157 kompasů to jde;)

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Mám 7 kompasů - 5 z brambor a 2 z dárků, ještě přijde sklidit Bahamka s kávou a prales se zázvorem, bohužel od rána ještě nedozrály. Takže to jde. A večer budou modrásci.

Je třeba s vypadávátky zachovat klid, nakonec budou, přestože jsem zvolila tentokrát jinou taktiku. Nu což, potrvá to déle, ale je pátek, pro velkou část farmářů volno, slibují hezké počasí, co víc si přát.....[​IMG]

18. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

ahoj ---- já 122 kompasů , paradox nejvíce z plochy , kde mám výrobny a stáje, to je pěkný mazec ;)

19. myš59

myš59 Vévoda fóra

127 - nejvíc vypadlo z pralesa plného stromů, rozpěstováno a uvidíme jak to půjde dál ;)

20. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

150 kompasů, myslím, že to půjde ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.