Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Levlef.. to je čistě každého věc, zda bourá či ne. Mě by to stereotypní hraní nebavilo, kdybych to měla na farmě stále stejné...ono už mě to ani s těmi akcemi moc nebaví...hraji již dlouho, je to už zvyk. Zbouráno mám za minutu na celé farmě ...bourám jen chlévy a stáje na 2plochách...stromy a pole 1x1 zůstávájí..Akce vždy za 3 dny hotová...občas čekám na vypadávátka. Určitě by to šlo občas zvládnout bez bourání, ale to už by mě hra nebavila vůbec.
    Kombajn a secí stroj je jediný luxus, který si v této hře platím, jinak zásadně žádné tajemné stáje,stromy,hnojiva,krmiva, koše, stonky a další věci NEKUPUJI

Naposledy upraveno: 5/4/16
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Levlef: nikdy neodstraňuji stromy, a že jich mám dost na každé ploše (udělal jsem to jen jednou asi když byl k dosažení mýval, ale to byl potom guláš). Chlévy zbourám podle situace (na mýtině určitě všechny) jdou dobře postavit i bez kombajnu a vystřídám je. Jistě, že nemůžu mít napěstováno za pár dní, ale když přidali plochu na Baha splnit jde (den předem nebo poslední den). Tentokrát je hodně kompasů.

jo jo s kombajnem za minutu, to je fakt, ale bez něho? :D každého baví něco jiného, já bych zase nemohl jen odklikávat kombajn

3. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Konečně hotovo.:D Mohlo být již dříve, ale dvakrát jsem nevydržela čekat na sklizeň papyrusu.
    ;)

4. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Splnění už jsem hlásil včera, utajenky jsem ještě nesklidil, dopřeju jim čas na pořádné dozrání, ještě dnes se budu věnovat pěstování papyru a od zítřka se vrátím do klidového řežimu a budu dopěstovávat to, co mi chybí do 10.000 z každé rostlinky, včetně BAHA.
    Levlef - ono není nutno vždycky bourat farmu, já to mám naskládané tak, že do ní zasahuji minimálně.... občas akce dělám na poslední chvíli, ale udělám je ( od začátku roku všechny a v pohodě a před termínem) a mám to takto:
    a) lesní mýtina - samé stáje, výrobny a okolo stromy
    b) hlavní mýtina - labuť, pásovec, okolo stromy a 156 pidipolí
    c) divoká louka - sýrárna, vydra, okolo stromy a 159 pidipolí
    d) BAHA - BAHA chlívky, BAHA výrobny (celkem 7), okolo stromy a 95 pidipolí
    e) tropický prales - 3 BAHA výrobny, okolo stromy a 115 pidipolí

Co se týče šlechtění, mám docela vytuněné růže a cibuli, česnek a pórek, v poslední době dotahuji karafiáty. Základem všeho je voda a k ní MJS ( klidně ji v akcích dávám i 7 - 8 lahviček najednou). V parku mám havrana na 5% více BZ, 1 kouzelný strom. Mám dobré sousedy a kamarády, kteří jsou spolehliví v dodávkách vypadávátek.
    Takže není třeba věšet ani hlavu, ani sebe, jen to dobře rozpěstovat a pak už to jde skoro samo - tedy alespoň to tak vypadá.
    Takže blahopřeji úspěšným a držím pěsti těm, co ještě nemají hotovo a přeji jim, aby byli úspěšní.

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hezké sluneční dopolko, chybí mi ještě 17map, dnes bude hotovo, na ploše už mám všechny tajničky,tak se nechám překvapit zda se RT ustrne a dá mi aspon vydru, labut či jezevce nebo nějaký strom,co chybí do úkolů v družstvu ,abych se hnula z místa. Pěstují s MJS, SH, vodou a hnojem, JC nemám žádného, kaštanový řádek mám Na mýtině mám 10obr stromy, ty nebourám nikdy, pak tam mám kozí mléko a nové stromy ,co potřebují ,většinou tam mám obr chlévy a lesní zvířata;)Na louce mívám neonové a další chlévy co potřebují a kde je místo stromy, Na hlavní pěstují co potřebují do stodůlky, Na baha mám políčka nebo skloubené s chlévy a na baha div. jen stromy Při akci zbourám chlévy a stromy kol dokola nechávám i obr str.;)
    Jemina62-pošli holoubka, ráda ti poradím se šlechtěním:) no a hurá ven je třeba dokončit ten skleník v reálu ...

6. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Prosím nesměj se mi, ale jak ti napíši, když nejsi můj soused. Některé věci fakt mi nejdou ( jsem natvrdlejší) prosím napiš mi a já odepíši. Děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/4/16
  7. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Ahoj, půjdeš do města na poštu, klikneš na Vytvořit zprávu, napíšeš příjemce (bursuk59) pak to, co chceš napsat, odešleš. V odchozí poště uděláš fajfku u bursuk, přidáš do přátel. Vše se ti zobrazí zeleně, navede tě to. Vyzkoušej :)

8. avotram

avotram Rádoby autor

zdravím farmáři,
    akce pár dní hotová na pohodu,svěřujete si tu jakou má kdo strategii,přidám se-
    na akci se připravuji podle toho,z čeho budou padat vypadávatka,po začátku akce vše zbourám a jedu po rozpěstování na velkých polích už jen malá políčka akční,nebo na noc dlouhodobky kvůli vypadávátkům,po splnění akce dojedu mrkvovku na dopěstování do stodoly a pokud je mezi akcemi delší pauza jedu zvířectvo a produkty,kolem stromy,prostě,když mám mrkvovku-pěstuji,jinak zvěř

9. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Levlef skús si prečítať môj včerajší príspevok, kde som písala, že akcie idú splniť do konca aj bez akéhokoľvek búrania farmy... ja som kedysi tiež búrala všetky plochy okrem stromov, a od minulej akcie nebúram absolútne nič a to sadím len na hlavnej lúke a časti Baha, pretože tam mám chlievy a veľa stromov... je pravda, že ak nebúraš, nebudeš mať napestované za 2 dni ale budeš sa "trápiť" pestovaním takmer do konca akcie, ale práve od toho máš na ňu takmer týždeň... samozrejme pri akciách s počtom napestovať 20 000 by som búrala
    ...mne chýba napestovať ešte okolo 1000 ks, takže dnes budem mať hotovo, kompasy sú na sklade od nedele ;)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Akcia pred chvíľou hotová.Sadenice na Baharame dozreli najviac potešili acai palma xxl a budhova ruka xxl.Ostatné stromy šli viete kam smer lišta.Tak aspoň malá náplasť za moju usilovnosť:sleepy:;).

11. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

odhalil jsem poslednich 12 TS na baha a i tentokrat uspech. hned 2 x Mango XXL co jsem jeste nemel... dobre ja! :)nektarinka, grep, a mangostan je sice stale na nule, ale ono to jednou prijde :)

12. aljanu

aljanu Aktivní autor

Akci jsem v pohodě dokončila.Z chlívků nic-moc,vše co už mám.Čekala jsem labuť a ono nic,tak budu čekat dál.Ze stromů žluté lapacho a jinak nic nového a na baha si ještě počkám do odpoledne :)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak hotovo už mám déle, ale ještě jsem čekala na tajemničky. Ze stájí vykoukl kivi, oranžoví bobři, holub, žába a jestli bylo chlívků víc, tak ostatní už nevím. Já moc zvířata nechovám, vlastně jen kvůli úkolům v družstvu, ale chlívky byly zadarmo, takže potěšily :)
    Naopak ze stromků mám radost velikou - obecně ze všech, ať vyjde cokoliv, ale teď ještě větší, protože na Bahamce mám druhou nektarinku :D a druhý mangostan a k tomu háječek dalších stromů XXL. A na farmě druhé lapacho, asi 4 rakytníky a zase nějaké XXL. A k tomu opět hřejivé pomyšlení na to, že TS byly zadarmo z akce :p

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akce zdárně dokončena, chlívky odtajněny...překvapení v podobě labutě se nekonalo, ale nevadí třeba příště to bude lepší. Nebyly žádní žluťásci a co se týče stromků...na baha jsem se konečně dočkala grapu!!! Na farmě to bylo žluté lapacho...takže jsem spokojená. Tentokrát kompasy padaly dobře. Všem, kdo nemají ještě hotovo, nezoufejte ještě je dost času a zvládnete to!! Přeji pěkné slunečné odpoledne!;););)

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Takže, co má být skryto, to nechť tak zůstane a co má být odtajněno, nechť je. A tak to bude i v případě mých chlívků a stromů. Takže resumé je toto: všechny byly zadarmo, nestály mě ani florén, takže nebudeme tomu koukat na zuby.
    Na Yukonu se objevily: 2x olivovník XXL,3x javor japonský XXL, kdouleXXL, švestkaXXL, 2x rakytník, 2x vrba černá, mišpuleXXL - myslím, že myš59 hledala černou vrbu, takže není problém ji darovat, takže při dalším OaD se ozvi, dohodneme se.
    Na Tahiti se urodilo: pandánová palmaXXL, rohovník XL, Cesmína paraguyajská XXL, 2x garcinia, 2x delonix královská XXL, strom kivi XXL, buddhova ruka XXL, mangoXXL, mandarinovník XXL, nektarinka.
    A chlívky mi připravily toto překvapení: výběh pro husy oranžový, koňská stáj oranžová, výběh pro kivi, obydlí pro želvy, pštrosí výběh oranžový a včelí úl oranžový.
    Tímto pro mě akce skončila, ještě si namelu nějaké papyry a udělám z nich mapy, když jsou v kurzu a ceny jdou nahoru a budu se těšit na další akci. A teď na opravdovou zahradu, venku je krásně. ;)8)

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Co to tady resite - kdyz se prida plocha, prida se do ukolu potrebnych kytek a to opet (uz ponekolikate) odradi novacky, kteri nemaji plochy k dispozici... na zacatku jsem mel jen pulku plochy nez bylo maximum, ted je to sotva desetina (protoze nezapomente na MJS co vlastne zvysuje vynos misto plochy)... takze spis jednak zmenit system ukol->odmena v akci...

Jo a taky to chce zlepsit nahodu, uz jsem dal pulku TS na plochu a cekam co s tim bude za uspech, sanci na poteseni ma celkem dost :)

Vypadavat ma 117 kompasu/den, v tuto chvili ma byt 467 ([4.ukol]+87 ) nebo chybet 233, mam 1411 (chybi 0 ), mam 201% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 11196 kusu (2800/den ), mam 16899 z 16800 (100% ).
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 48 hodin.
    A vetrnik musi udelat 168 map z papyrusu, klidne prubezne, nic jinyho se s papirem delat neda, no a hned na zacatku 42 kusu zasob :)

17. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Dobré odpoledne, taky mám od včera pozdního večera hotovo. Tajemno odtajněno, chlívky byly čáp, holub, kivi, pásovec a ježek 2x. Hodně stromků na Baha bylo XXL, jen 2 byly XL a 2x garcinia. Na farmě byla vrba černá, jalovec, rakytník, 2 stromky XL a zbytek XXL. Vše šlo do lišty, ale jsem spokojená. Byly to dárky, takže děkuji za ně. Akce se mi líbila a už se těším na další. Všem, kdo už má hotovo gratuluji a těm, co ještě plní, držím palce, ať taky úkol splní. Krásný zbytek dne.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezké slunečné odpoledne - akce dokončena včera v noci, teď doplňuju mrkev a brambory do stodoly neb jsem vše prodala xD

19. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak já mám
    Lesní louka - jen samé stromy. Bourat nebudu a nechci, páč je to záruka vypadávátek i hodně BZ
    Divoká - výrobny a chlévy
    Hlavní - neonky + 1x1 pole 160 ks myslím
    Baha - stromy a pohopole 21 ks
    Prales - výrobny a chlévy

no a 160 poli plus pár na Baha je na kaci s 20 000 požadavky prostě málo. A bourat nebudu :) Bourala jsem jednou, při královně, tam to stálo za to. A pro změnu mne nebaví si něco postavit a za den to mít jinak

20. CampoˇˇCaorleˇˇ

CampoˇˇCaorleˇˇ Pisálek fóra

Akci mám v poho hotovou, akorát že ty tajemný byly zase na ..., odhození do lišty. Pořád nemám labuť -.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.