Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. juracka

juracka Pisálek fóra

Akce hotová hodně lidí dostalo labutě ;) a já opět 2xježky,čápi,vlky,oranžový bobr a ještě něco:(.Tak snad zase příště. Naštěstí sazeničky 1xLapacho a Mangostan,které jsem neměl a zbytek do lišty např. 4xJedle XXL a 3x Fíkovník XXL,ale jinak dobrý.Všem kdo ještě nemá splněno ať se vám to povede.

2. Michal303

Michal303 Pisálek fóra

Máš čas do 7, takže nelam hlavu a sázej růže nebo pokud máš, tak karafiáty a kompasů budeš mít haba ku

3. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny a zejména Druid. Panoramix a přidávám se za přerostlá kuřata. Mám F85,B183 a ŽL22/30,ale jsem jen kuře s větším výběhem(všechny plochy k setí) a s lepší potravou(dlouhodobky). Při akcích to padá ne podle lvl, ale podle doby farmaření a my, co jsme začali farmařit později, nemáme žádná udělátka na podporu padání a tak to ani někdy nedotáhneme do konce. A perspektiva zlepšení je v nedohlednu. Expres nejezdí, želváky zrušili,něco jako kaštanový řádek taky nikde, kapitán strašák asi opustil kolo. Tak my bychom si přáli do akcí nějaký recept jako MJS, nějaký řádeček podobný kaštanovému, prostě něco, čím bychom si trochu pomohli. Ani tu královnu jsme si neužili, protože spotřebujeme vždy skoro celý čas na plnění úkolů. A zatím to vypadá, že i při lvl 120 budeme pořád jen ta přerostlá kuřata ( a my bychom chtěli být farmáři). Možná, že je to i důvod, proč hodně nových hráčů končí. Ono stokrát nic umořilo i osla.

4. papulice

papulice Veterán fóra

hlásím hotovo,akce na pohodu,všem přeji hodně zdaru:inlove:

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hm, mám neteř, která je v 89 levelu a akce zvládá zhruba od 68 levelu naprosto v pohodě. Kaštanový řádek nemá, neboť v té době měla jen málo šlechtěnců a málo peněz na nákup. Je pravda, že si nějaké mohla vychovat, ale to chtělo reálný peníz na nákup SK. A to jaksi není její priorita. Želváka nemá žádného... Recept MJS je od 4 úrovně marmeládníka a nedávno byl v akci za 50% ceny. Ovšem ona ještě není ve čtvrté úrovni a navíc neměla tu stovku florenů. Ale dala na mé rady a rady daších zkušených hráčů zde na fóru a pouze jednou za dlouhou dobu měla problém s vypadávátky - právě u královny. Ale poslední den ji dodělala. Sice jí zbylo asi 47 košů, které nemohla použít, ale přesto si nesmírně pomohla - dokonce i k namoženému lokti.
    Já sám mám jednoho želváka, nedávno jsem si ho zakoupil u Renza, ale stěhoval jsem pouze jednou a zavrhl jsem to. Nemám na to dost trpělivosti... Stejně ten jeden nejspíše žádnou parádu neudělá.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Akční kvítí jsem dopěstovala už včera večer... a v tu chvíli mi chybělo 52 kompasů.
    Jsem si říkala, že zaseju Růže a před odchodem do práce to "docvaknu"

Oni mi chybí 3 kompasy!
    Ehm, nemohli už z těch Růži, Kávy a Kaktusu vypadnout?
    :p tak jo, ukončím akci až odpoledne, až přijdu z práce...

Časomíra ukazuje ještě 56 hodin.

PS: TS stromky na Farmě jsem už odtajnila, ale počkají až odtajním i TS stromky na Baha... a vlastně i TS stáje! Tak se nechte překvapit 8)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno :) odtajněné stromky na Baha: hrozen moře XXL, mandarinka XXL, kiwi XXL, rohovník XXL, mango XXL, guava XXL, tamarind XXL se budou hodit :p a na farmičce kromě lapacha nic, moc. Tak přeji ostatním lepší tajemno a kdo ještě bojuje, ať to padá ;)

8. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem. Trepifajksl já jsem v 95 levelu a JC nemám, protože jsem u Renzy dala přednost květinářství. Akce zvládám i bez něj v pohodě a kaštan. řádek mám ale SH používám jen na rozpěstování akčních rostlin a pak už si vystačím jen s vodou. Za real. peníze nic nekupuji, protože je nemám, studuji na gymplu a kapesné potřebuji na jiné důležitější věci. Chci jen říci že to jde zvládnout jen s MJS , kterou si sama vyrobím. Tak hezký den a pohodu při hře. Tera:)

9. stěby

stěby Hvězda fóra

Ranní poslední odtajnění TS na baha mě nijak neomráčilo :cry:, ale vyloženě propadák to není: nektarinka + 11 lištiček (rohovník XXL, 2x garcinia, 2x tamarind XXL, delonix XL, 2x delonix XXL, papája XXL, kiwi XXL, buddha XXL). Darovanýmu koni na sazenice nekoukej :p.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte vospolok.Ja pozberám posledný krát a budem mať hotovo.Čo som doteraz odokryl tak vsjo lišta.Ešte na Baharame rastie tých 12 sadeníc.Žiadny zázrak tiež nečakám.V akciách sa mi darí iba v tom že ich dokončím ale odmeny vždy otras.Samé blbosti ktorých mám kopu a neviem čo s nimi.Keby chodil expres tak tam by som tie šunty nahádzal do neho.Keď že ho už asi neuvidíme tak budeme skladovať všetko v lište.

11. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Kolem světa jsme se vydali,
    ceny přitom pobrali,
    pohodová akcička,
    já již včera dokončila,
    vekou radost z toho měla.

Prima zábavu všem

12. Martin-Mates

Martin-Mates Zelenáč fóra

Za mě moc povedená akc!:D Dokonce už mám hotovo a to vždycky ukončím s odřenýma ušima a někdy mi to uteče o kousíček. Vypadávátka padali dobře.

13. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ahoj fšici ;) já hotovo nemám a budu ráda když s pomocí SH, Zuzi a pohopolí dodělám řádek do nebe, ale to neva, bo sem si o víkendu udělala u baráčku před verandou vlastní záhonek na kytičky a teď si půjdu nějaký koupit reálný a za reál... xD držím palce fšem co bojují, ať Vám to dopadá... :inlove:

14. Levlef

Levlef Baron fóra

Mám hotové tři ukoly v družstvu, brzdi mne papyrus.

Mrzi mne, ze tato a podobne akce nejsou splnitelne bez toho, aby clovek prekopal farmu. Vyuziivat jen hlavni pro pole a na zbytek nesahat rposte nestaci - a na to se muzu viteco, abych furt neco bourala a stavela. Takze akci pro zmenu nedokoncim a je mi to vazne fuk.

15. Plevelnice

Plevelnice Pisálek fóra

Michal303 - kde bych čichla k růžím na 28. levelu? Poháry jsou taky ještě malé...
    Vím, že akce se od zhruba 65. levelu už dají zvládnout celkem v pohodě i bez pomocníků, ale rozhodně to není s takovým klidem, aby se po 3 dnech mohlo zahlásit: s padátky "hotovo". I na 77. levelu jsem měla napěstováno a namleto, ale musela čekat na padátka. Ale dočkala jsem se dneska ráno.

16. myš59

myš59 Vévoda fóra

ahoj lidi ,víte co já nedodělala akci a vždy jen kvůli vypadavátkům? Tuto akci vyjimečně skončím o dva dny dřív na ploše mám zbytek tajných a ty odkryju kolem 13hodky;) a ted zas do realní zahrady, venku krásně ,je třeba to využit..Jo a JC také nemám jedu jen s SH,MJS, vodou a hnojem pokud ho ještě mám;) Předražený nekupuji

17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahojky... tak zázraky se opravdu nekonaly... labutě nevyšly, za to zase několikrát pásovec a kiwi (pomalu budu moci z těchto zvířat založit farmu na velkochov:p), oranžoví bobři a zase vlci. Ze stromů 2x vrba černá, 4x rakytník,jalovec ,2x jabloň XXL,kamenná pinie.... prostě nic, co bych několikrát neměla a o BAHA ani nemluvím, vše jsem šoupla rovnou do lišty.
    Ale co, darovanému koni se na zuby nekoukej:D.
    Kdo ještě plní...plňte, přeji všem krásný slunečný den a já za chvíli frčím do práceo_O:(
    Levlef....pokud budeš chtít splnit akce, budeš si muset zvyknout na bourání...já bourám už 5 let při každé akci

18. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Přeji nádherný sluníčkový den všem farmářů - farmářkám, dnes hotovo ještě sadím všechny zbývající tajemné a uvidím co bude. Z některých jsem obdržela 3xlapacho - takže radost veliká. Labutí jezero mám již také. Takže pár přáníček zbylo a nechám se překvapit.
    Docela ráda si přečtu veškeré názory, které se zde objeví. Nářky malých LVL, že to nemohou stihnout, rozhořčené výkřiky vysokých LVL, že tato akce je skoro pro "mimina".
    Já - já jsem se vrátila do hry vloni v únoru po dvouleté přestávce.

Takže nemám OBRstromy, kdy mi zrají vypadávátka, nemám kaštanový řádeček, a další nějaké vychytávky, které jsem mohla obdržet.
    Tato akcička se mi také líbila, konečně jsem nepanikařila, že nestihnu, žádné nervíky - vždyť nejde o NIC jde o hru a pro mě docela fajn.
    Takže tentokrát, v této akci, :) NIC jsem nebourala:
    Na lesní mýtince mám samé stáje, výrobny a v mezi prostorech mám stromky.
    Na hlavní louce, mám některé speciální zvířatka ( labuť - apod.), jo a mám tu dost stromů a políčka
    Na divošce mám všechny neonové stáje, a hlavně stromky a políčka
    Na Baha - hlavní - mám nějaké to zvířátko stromky a políčka
    Na Baha - div. - mám stromky a políčka.

Používám jenom pidi políčka ( ano je to práce,ale každý má na výběr ) , používám marmošku(- to jsem si uvědomila, že mi hodně pomůže - byla to má priorita si ji vyrábět), používám další možné pomocníky jak k více bodíkům, tak posunutí času apod.

Jediné co prostě stále neumím využívat je šlechtění rostli- stále se v tom plácám (jako nudle v bandasce
    Přeji všem pohodové dopracování této akce. ;):)
    **odstraněn název jiné hry**

Naposledy upraveno moderátorem: 5/4/16
  19. Levlef

Levlef Baron fóra

Marcelina 007 - no vidis, a ja pet let nic nebouram a dokonce obcas i splnim :) bourani mi vadi ciste uz z principu - na zahrade taky nezabiju kravu, abych mela vic mista pro mrkev, a pak si zase neporidim dalsi. To uz neni o hrani farmy, ale akorat bourat, stavit, bourat, stavit... fakt zabavny jupijej

20. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Všechny vás zdravím, a hlásím také splněno. Z tajemných chlívků mi padla moje první vydra, a tak že zbylé chlívky jsou "lištovky" mi opravdu nevadí. Jen ta labuť kdyby se ke mně aspoň jedna nastěhovala ..... Z tajemných stromů žádné zázraky, ale byl tam můj třetí jalovec skalní, a stromy XL, XXL - takže fajn. Akce se mi líbila moc, všem držím pěsti ať to dáte a hezký den!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.