Kolem světa (1.4. - 7.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Zdravím.To snáď nie je pravda.Sadenice všetky putovali do lišty.Stajne katastrofa 2 oranžové úkryty,žaby,vlk,oranžové včely a oranžová liaharen vajec.Neviem čo budem s tolkými nádherami robiť v mojom levely.

evainfo, petaM2001 a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  2. myš59

myš59 Vévoda fóra

safír mi daroval vydry ...jupííí konečně prvníxD zítra namelu posledních 18 map a končím a ráno budu vědět co mám z ostatních tajemniček, prozatím 2 do lišty a počtu:music:

3. Plevelnice

Plevelnice Pisálek fóra

Výhodou pro začátečníky je, že se hodí všechno - nevýhodou, že se k tajemnicím nedoplazím, protože mi chybí kompasy, hodně kompasů... nevadí, nějaké věci jsem získala a budou další akce. Třeba se RT při tvorbě úkolů vrátí k logice plnění od jednoduchých po složité.

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

bubla 321 .... já zas marně čekám na mangostan , ráda vyměním za dub korkový pokud ho nemáš, ani vrbu černou nemám a jiné stromy chybí do úkolů na farmě , snad se někdy dočkám i já ;)

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Takže, kolegyně a kolegové farmáři, jako již mnoho přede mnou si dovoluji oznámit, že jsem akci zdárně ukončil. Ukončil jsem ji aniž bych na své farmičce cokoliv měnil - nebylo třeba - bez JC, s jedním kouzelným stromem a Legendou 28/30. Takže jak jsem předeslal dříve, ještě napěstuji trošku papyru, namelu nějaké mapy - když je kurz BZ a kr u nich tak výhodně nastaven, ale už začnu i doplňovat zásoby rostlinek na svůj standart 10.000 od každého druhu ( někteří se při těch počtech usmějí, ale já jsem člověk skromný, mě to stačí)
    K hodnocení akce - v klidu, pohodě a s opičí zručností se to dá stihnout. S výhrami jsem spokojen, trošku mi vadí ta kolovrátkovitost akcí a volám po něčem trošku jiném - prokombinovaném, promyšleném, s množstvím mletí, s hodně meziprodukty, které by prověřily každého farmáře. Donutily ho k využití všech polí na Farmě, včetně hřbitova - takže týdenní děsivka, minimálně 3 akční plodiny s trváním 4, 6 a 8 hodin, do toho nějaké to šlechtěníčko, včetně dodávání šlechtěnců do úkolů. Chtěl bych, aby úkoly byly postupné, tedy po splnění jednoho by se otevřely minimálně 2 - 3 cesty dalších úkolů a každý nechť si zvolí svou cestu ( rychlíci pochopitelně cesty)... líbil by se mi princip mahjonggu - odkrýváním kostek se otevírají další a další úkoly - ten nový majitel by se tímto způsobem mohl úvést a zviditelnit jak moc vážně to s touto hrou myslí. A možná i nějaká mini hra by mohla být. Kruciš, ať trošku pohneme mozkovými závity.... a tomu by měly pochopitelně odpovídat i výhry a ceny. A ať jsou takové, abychom chválili, že tato akce trumfla i legendární Královnu karnevalu.
    No a aby měli BA co předat:
    a) navýšit hnojiště z 300 na 500 a pak na 1000 jednotek - cestou ikon stromu
    b) navýšit zdroj vody z 300 na 500 a pak na 1000 jednotek vody - cestou ikon stromu
    c) Vymyslet další stupně k Živoucí legendě - protože tu na Stromě může mít každý, ale JC už mít mnozí nebudou
    d) dát hráčům možnost otevřít další plochy k pěstování - jedna klasická, jedna na BAHA - a klidně to prokombinovat s plněním úkolů při otevírání jednotlivých částí těchto ploch ve Družstvu
    e) pro další řádky - neomezovat se jenom na BZ, TBZ, ale přidávat i bonus v podobě šlechtěnce nižšího řádu či některého z druhů vzácnějšího zvířete
    f) Rok 2016 je v čínské kalendáři zasvěcen Opici, nebylo by milé k tomuto nějakou pěknou akční zábavu? A co využít znamení čínského horoskopu?
    Takže blahopřeji úspěšným a držím pěsti těm, co ještě plní a přeji jim, aby byli úspěšní a nebojte si říct, jakou hru tady chcete - BA to jenom uvítají a třeba se dočkáme, protože ten, kdo mlčí ten se ničeho nedočká a pak bude jenom nadávat. Takže? Je to na nás.;);)

6. pistule

pistule Pilný autor

Druid.Panoramix - Další plochy? A kdy budu chodit do práce?

7. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Zdravím všechny .....taky stonek aktivován :pa ten konec uvidím jak se bude dařit, ani jsem nevěřila, že budu už hotová v pondělí začala jsem teprve v sobotu večer aktivně až všichni odjeli /v pátek bylo jen rozpěstování na velkých polích/ tak gratuluji těm co mají hotovo a ti co ještě finišujou tak ať se daří;)krásnou dobrou noc

8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

No, přeci jako předtím..... na Tvé práci se přeci nic nezmění. Nebo snad ano? Kdysi jsem slyšel toho pořekadlo:"Kdo chce, ten hledá způsoby a kdo nechce, ten hledá důvody." Není to nic osobního, ani proti Tobě, ani proti nikomu dalšímu.

9. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Farma je taky prácexDxD.............. je jen pro zábavu a radost :p a svým způsobem i odreagování od všedních věcí a povinností

10. honzi

honzi Komisař fóra

Taky nechápu: všichni si stěžují na to, že když se přidá nová plocha, budou muset příliš klikat... Cože? Já jsem se naučil klikat celkem rychle, takže bez kombajnu mám celou farmu (i se stromy a kydáním a krmením stájí) do dvaceti minut sklizenou, i s prohlídkou fóra... Kdyby se přidala plocha a třeba i dvě, prodloužilo by se mi to max o 5 - 10 minut... A to pořád mluvím o velké sklizni všeho...

11. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky. Takže akcia dokončená. Zostalo mi ešte 340 kompasov. Idem posadiť výbehy. Uvidím čo získam. Labute a vydry už mám. Nechám sa prekvapiť. Ostatným veľa šťastia v plnení úloh. ;););)

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Zvonec a konec. Definitivně hotovo, farma ve standardním režimu, napěstovávám a chovám chybějící položky do stodoly. Poslední dozvuk akce bude ranní odhalení tajemna na Baha xD.
    Než začne příští pondělí další dechberoucí akce ;), trochu si u farmaření odfouknu. Podivuhodně tajemné sazeničky o víkendu mě nechávají v klidu, jestli se v družstvu trefí do něčeho, co mám, tak splním, kupovat nic "nového" nebudu.

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj honzi,
    asi patříš mezi šťastlivce, co mají rychlý internet bez různých chyb. Je tu však i mnoho hráčů, co jsou v místech s hraničním dosahem signálu a popřípadě ne úplně spolehlivým provozovatelem a za dobu sklizně celé tvé farmy sotva sklidí jednu plochu. Proto tu mnoho hráčů o nové plochy opravdu nestojí.

14. silviec

silviec Mistr fóra

Honzi, beru to podle sebe , vis co rano 4.30 znamena 10 minut???? mooooc;). Jak tu jiz nekdy někdo nekdy psal, pak muzem mit na kazdou plodinu a zvire plochu a o cem by to bylo. Takto je to aspoň trosku o premysleni a taktice, proto se nerada flakam s akci, radeji rychle a muzu pestovat ci chovat co chci .:music:

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak bohužel akci dávám do škatulky nevyšlo to ---komplet je v liště labutě nikde mejte se papá
    :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

a pardon nějaké žluté laplucho čico inak nič

Naposledy upraveno: 4/4/16
  16. honzi

honzi Komisař fóra

Tak to opravdu není pravda :D Můj internet stojí za nic, farma se mi zasekává, dneska jsem ji musel několikrát restartovat, protože mi nešla otevřít hlavní louka... A přesto to dávám dost rychle... Ale je to jen můj názor... :)

petaM2001 a terkacheerka tohle ocenili.
  17. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Druid.Panoramix;)[/QUOTE];)

Máš recht přelom října a listopadu byl na akce podařený. A když můžou někteří slavit Vánoce v létě, proč by týdenní děsivka nemohla býti na jaře.

Ale ta tvá druhá část...hm, hm...jak to říci...mrkev v zimě, sáňky v létě...

petaM2001, terkacheerka a AAAfarma tohle ocenili.
  18. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Zdravím tak stonek je hotový xDxDcesta kolem světa se zdařila ;) a ty dekorky co jsou navíc se taky určitě zvládnou

19. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Akce úspěšně dokončena :p zítra se pochlubím co mi vylezlo z TS sama jsem zvědavá ;)

20. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Tajemno odtajněno a mám labutí jezero, které jsem neměla a strom žluté lapacho ten mi taky chyběl. Tera

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.